Ce vedeti prima data? Aceasta imagine va releva fricile din subconstient

Stiti de ce se teme cel mai mult mintea voastra subconstienta? S-ar putea sa stiti foarte bine ca vi-e frica de lucruri care va fac pielea gaina, cum ar fi paianjenii sau serpii. Insa, cum ramane cu celelalte temeri adanc inradacinate? Acest test ar putea sa va spuna mai multe!

In primul rand, priviti aceasta IMAGINE. Dintre toate elementele, ce-ati vazut prima data?

Daca ati vazut OMIDA:

Poate aveti o frica subconstienta de spirite sau fantome. S-ar putea, de asemenea, sa aveti teama de paralizie, lucru pe care l-ati mai experimentat si inainte. De asemenea, va puteti teme sa nu adormiti dupa un film de groaza.

Daca ati vazut FLUTURELE:

S-ar putea sa aveti o frica subconstienta de tradare. Sunteti acea persoana care ati fost trasa in teapa de mai multe ori, poate ca ati fost inselata sau „injunghiata pe la spate” de un prieten. S-ar putea sa ascundeti aceasta slabiciune bine.

Daca ati vazut CUTITUL:

Aveti o frica subconstienta de o boala terminala. De asemenea, va e teama si de suferinta si de faptul ca puteti muri in orice moment.

Daca ati vazut MARUL:

Acesta e ceva interesant. Frica voastra subconstienta poate fi moartea, dar nu in privinta voastra, ci despre cineva pe care ii iubiti. Acest lucru s-ar putea intampla dupa ce ati pierdut pe cineva apropiat de dvs.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de alta natura pentru folosirea sau nu a sfaturilor si a opiniilor de natura medicala, alimentara, psihica sau spirituala din cadrul articolelor. Inainte de a le pune in practica, va sugeram sa va adresati unui specialist.