marți, octombrie 4, 2022
AcasăSpiritualitate practicaCum sa ne rugam pentru a ne vindeca?

Cum sa ne rugam pentru a ne vindeca?

Cum sa ne rugam pentru a ne vindeca?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Atunci cand ne rugam pentru ceva, cel mai bine este sa nu precizam cum anume dorim sa ni se raspunda la rugaciuni. Atunci cand ii dam efectiv un scenariu lui Dumnezeu si ii spunem: „Asa vreau sa rezolvi situatia”, nu facem decat sa cream limitari. Intelepciunea divina infinita a universului ne rezerva adesea minunate surprize, atunci cand ne rugam avand intentii clare si apoi lasam situatia sa se desfasoare de la sine, cu credinta totala.

Julie Maggi din California se ranise la spate atat de grav incat medicii nu-i dadeau voie sa stea in capul oaselor decat o ora pe zi. Cele trei discuri intervertebrale care se deplasasera o tineau la pat si ii dadeau dureri in permanenta, totusi Julie stia instinctiv ca trebuie sa-si vindece mintea si emotiile odata cu corpul si s-a rugat zilnic la ingerii ei pazitori sa o ajute. Ca semn al increderii ca rugaciunile ei vor fi ascultate, nu a mai luat niciun medicament, nici macar analgezice, si a refuzat sa faca operatie. Julie a facut tot ce a putut ca sa isi asculte corpul si sa aiba grija de nevoile acestuia.

La doi ani dupa accident, pe cand Julie dormea in pat, a auzit cum cineva intra in dormitor. Deoarece ea locuia singura, s-a luptat sa se trezeasca si sa vada cine este. Julie a vazut o femeie cu parul cret, castaniu inchis, si cu ochii caprui. Ea purta o rochie care imprastia o lumina alb-aurie si avea o cununa de lumina in jurul capului. Femeia a ingenuncheat langa Julie si i-a dat la o parte paturile ai blandete. Apoi si-a pus ambele palme pe spatele lui Julie, chiar deasupra zonei ranite. Dupa cateva momente, femeia a tras la loc paturile si a disparut.

Julie spune: „Mi-am dat seama ca m-a vizitat un inger – in mod sigur nu a fost un vis. Cred ca intalnirea a fost un semn ca rugaciunile mele fusesera ascultate si li s-a raspuns. Astazi, desi spatele meu inca mai are unele limitari, este mult mai bine si pentru asta trebuie sa le multumesc ingerilor.”

Julie nu ar fi putut sa prevada niciodata ca va fi vizitata de un inger „in carne si oase”, prin urmare a avut intelepciunea sa se roage si sa permita universului sa decida cum sa se produca vindecarea. De asemenea, a avut intelepciunea sa urmeze inspiratia divina de a-si asculta propriul corp.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments

  1. Este expusa aici o atitudine corecta si inteleapta.
    Doresc succes tuturor celor care o vor aplica.
    Tineti minte sa nu mentalizati modul in care se va implini rugaciunea voastra, insa sa vedeti clar si cu putere rezultatul scontat, dubland aceasta cu o traire intensa si ardenta a multumirii si gratitudinii catre Dumnezeu.
    Tuturor toate cele bune !

  2. Buna,am citit aceasta miraculoasa vindecare si cred ca toti am putea avea parte de asemenea adevarate minuni din partea lui DUMNEZEU daca am incerca la fel ca si femeia aceasta.Eu am 23 de ani si de ceva timp trec printro perioada foarte grea,dar in urma a ceea ce a inceput a mi se intampla acu aproximativ 2 ani am inceput sa vad cat de inportant este DUMNEZEU pentru noi,in viata noastra am inceput sa ma rog sa iau parte la slujbe bisericesti…ce imi era foarte greu insa era sa ma despart de vechile obiceiuri de prieteni,ma gandeam ce o sa zice daca vor afla ca eu incerc sa ma schimb.Este foarte greu sa lasi in urma orgoliul,mandria si toate lucrurile care ne duc spre suferinta,insa nu este inposibil.Acum sunt si eu la inceput de drum credinta imi este slaba dar sunt sigur ca voi reusi,si intro zi voi simti fericire cu adevarat.As dori sa cunosc si eu persoane care suntconvinse ca fara DUMNEZEU nu se poate face nimic in viata noastra.sunt bucuros ca exisa si astfel de saituri pe internet nu numai (…)NIMIC FARA DUMNEZEU.0034610981265 acesta este numarul meu.