Un pahar zilnic din aceasta bautura va elimina toate toxinele din organism!

mere-lamaieIngrediente necesare:

* o lamaie;
* 4 mere;
* o radacina de ghimbir proaspat;
* 250 ml pahar cu apa.

Preparare: Toate ingredientele trebuie sa fie organice. Se taie lamaia (cu tot cu coaja) si se pune impreuna cu merele si cu radacina de ghimbir intr-un mixer; se amesteca cu apa. Aceasta bautura eficienta se consuma dimineata inainte de micul dejun, pe stomacul gol.

Lamaia – are multe beneficii. Lamaia este bogata in vitaminele A, B, B1, B2, E, D si vitamina P. De asemenea, in acest fruct gasim fier, sulf, fosfor, mangan, magneziu, cobalt, sodiu si alte minerale. Lamaia contine, de asemenea, pectina si fibre, esentiale pentru tratamentul bolilor intestinale. De asemenea, lamaia ajuta la digestie si la eliminarea toxinelor din organism.

Ghimbirul – curata organismul de toxine, imbunatateste viata se*xuala, reface vitalitatea si inlatura oboseala. Este deosebit de important pentru femei, deoarece tine sub control sindromul de ovar polichistic si imbunatateste circulatia sanguina. In ciuda aspectului sau neatractiv, ghimbirul este printre cele mai versatile si mai vindecatoare plante din lume.

Merele – sunt fructe excelente, bogate in vitamina C, vitamina B, calciu, potasiu, fosfor, fier, magneziu si zinc. Acest fruct suculent contine si multi antioxidanti si fibre, care sa stimuleze in continuare sistemul imunitar.

Be the first to comment

Leave a Reply