Cele 7 chakre ale Pamantului si locatiile sale! Cea de-a sasea chakra a Terrei se afla in Muntii Bucegi!

chakre pamantChakrele Pamantului sunt perfect aliniate cu propriile noastre chakre. Odata ce Pamantul se trezeste, la fel se intampla si cu noi. La fel cum energia noastra se ridica de la chakra cea mai de jos, numita Muladhara Chakra pana la chakra suprema, Sahasrara Chakra, astfel incat sa devenim „iluminati” – la fel si Pamantul participa la acest proces de trezire.

Desi aceste vortexuri de energie s-au schimbat in timp, in functie de ciclurile planetare, acestea sunt, in general considerate a fi in urmatoarele locuri:

1) Prima chakra (Muladhara Chakra) – se afla in Muntele Shasta din California. Unii, de asemenea, cred ca acest vortex din Muntele Shasta reprezinta cea de-a 5-a chakra a planetei.

Muladhara Chakra este “centrul radacinii”, guvernand sistemul endocrin si cel nervos central. Glandele cele mai importante sunt suprarenalele care pun in functiune sistemul nervos simpatic ca mecanism vigil al corpului si alegerea corpului de a lupta sau de a fugi.

Energia din Muntele Shasta este considerata primara si de baza. Acolo s-a acumulat forta universala a vietii inainte de a deveni viata.

2) A doua Chakra (Swadhisthana Chakra) – se afla in Lacul Titicaca din Peru.

Aceasta chakra regleaza energia se*uala, dorinta, e sediul creativitatii fizice, dorintei de viata. Glandele cele mai importante ale acestei chakre sunt gonadele dar acestei chakre apartine si rinichii, sira spinarii si glandele prezente in aceasta regiune.

Sarpele incolacit, gasit in multe mituri sud-americane, este reprezentativ pentru energia kundalini care se ridica la chakra se*uala a planetei.

Lacul Titicaca este locul unde energia noastra primara incepe sa „nasca”.

3) A treia Chakra (Manipura Chakra) – se afla in Muntele de granit rosu Uluru (sau Ayers Rock) din Australia.

Manipura Chakra stapaneste organele responsabile cu asimilarea alimentelor (sistem digestiv, ficat, vezica biliara). Controleaza producerea si inmagazinarea alimentelor, activitatea energiei biochimice si metabolismului. Aceasta chakra are o actiune importanta in relatiile interpersonale ale unui subiect fata de lume, posesiuni, castig. Produce ambitie si iluminare spirituala. Este chakra misticismului si cand este echilibrata produce seninatate si calm. De aici rovine puterea si capacitatea de a domina, energiile care sustin legaturile dintre om si cunoasterea spirituala.

Pentru aborigenii din Australia, Muntele de granit rosu Uluru este piatra cea mai veche din lume, este „cordonul ombilical” al planetei, asa cum este pentru noi plexul solar ce este este guvernat de Manipura Chakra.

4) A patra Chakra (Anahata Chakra) – localizata in Marea Britanie in asezarile Glastonbury, Somerset si Shaftesbury, acolo unde s-ar afla Sfantul Graal.

Anahata Chakra stapaneste inima, plamanii, sistemul circulator si sistemul imunitar. Aceasta chakra indica calitatea si puterea iubirii in vietile noastre. Centrul inimii care reprezinta punctul de integrare a sistemului chakral, actioneaza precum o balanta. E conectat cu creativitatea persoanei si cu expresivitatea individului. Este centrul luminii, dragostei, durerii, bucuriei, compasiunii, urii si simpatiei.

In zona britanica mai sus amintita se afla o multime de „cercuri in lanuri de cereale”, care prezinta anomalii magnetice.

5) A cincea Chakra (Vishuddha Chakra) – se afla in apropiere de Muntele Sinai, muntele sacru al evreilor.

Aceasta chakra regleaza aura si corpul astral, dar functia sa majora este legata de modalitatea de exprimare, claritatii, impartialitatii, creativitatii si de puterile mentale ascunse. Cand se activeaza, aceasta chakra stimuleaza sfera mentala.

Tot in apropierea Muntelui Sinai, nu departe de el se afla si celebrele piramide egiptene, ceea ce nu e doar o coincidenta. Tulburarile moderne din Orientul Mijlociu pot fi considerate a fi „strigatele mamei-planete” pentru ajutor.

6) A sasea Chakra (Ajna Chakra) – se afla undeva in Europa, dar sunt unii care cred ca Muntele Bucegi este sediul lui Ajna Chakra.

Ajna Chakra controleaza vazul fizic, viziunea mistica, glanda pineala care coordoneaza interactiunea cu sistemul endocrin. In acest punct energetic este localizata creativitatea, inteligenta, intuitia, memoria, gandirea si clarviziunea. Este centrul integrarii intuitive.

Totodata, ajna chakra deschide portaluri si permite un plus de energie dimensionala pentru a intra in aceasta lume. La fel ca si glanda pineala, ajna chakra ne permite sa recunoastem alte dimensiuni si realitati. Deseori, in Muntii Bucegi s-au semnalat prezenta unor portaluri, dar si a unor fenomene energetice misterioase.

7) A saptea Chakra (Sahasrara Chakra) – se afla localizata in Muntele Kailash din Tibet.

Sahasrara Chakra este numita literalmente “Mii de petale”. Acest punct energetic se gaseste in crestetul capului. Apartine constiintei si cand persoana doarme si energia acestei chakre se odihneste. Sahasrara chakra guverneaza glanda pituitara si face legatura dintre persoana si univers. Activarea sa duce individului stari psihologice profunde.

Tibetul este o zona deosebita, cu energii uluitoare, si de aceea, aici se gaseste cea de-a saptea chakra.

2 Comments

 1. În cartea 7 Ani apocaliptici a lui Ion Ţugui, din informaţiile directe ale Contelui Incapuciato aflăm clar care este poziţia în Ierarhia Cerească a lui Zamolxe, lucru verificat şi confirmat de multe persoane cu capacităţi senzitive:

  ,,Cu privire la misiunea lui Iisus pe Pământ se poate spune că înainte de venirea Lui existau şapte spirite benefice trimise de Divinitate pentru a supraveghea şi dirija evoluţia umană. Trei din aceste spirite se aflau în Tibet, zonă care a rămas şi în prezent foarte spirituală; un alt spirit se află în China, un altul în India, un altul în Ierusalim, iar ultimul se află pe teritoriul vechii Dacii. Ultimul nu înseamnă cel din urmă, ci unul din cele şapte şi care se numea Zamolxis.”

  Pentru că această informaţie este incontestabilă şi de mare valoare noi azi ar trebui să fim mândri şi nicidecum să nu inventăm altceva din neştiinţă şi nepricepere şi să mulţumim Bunului Dumnezeu că a avut această mare bunăvoinţă faţă de străbuni şi ne-a trimis un astfel de spirit mare şi luminat în acest popor. Zamolxe cât a trăit pe Pământ pe Dumnezeu şi Domnul Iisus Christos – Cel ce trebuia să vină, a slujit! Mai departe dacă aţi cere de la Dumnezeu ochii de văzut, pe care este clar că nu-i aveţi, aţi citi în Cartea Sfântă – Biblia Ortodoxă, unde se spune la Apocalipsă despre cele 7 spirite de lumină, cele 7 făcări dinaintea Tronului:

  ,,1. După acestea, m-am uitat si iată o uşa era deschisa in cer si glasul cel dintâi – glasul ca de trâmbiţă, pe care l-am auzit vorbind cu mine – mi-a zis: Suie-te aici că îţi voi arata cele ce trebuie sa fie după acestea.
  2. Îndată am fost in duh; şi iată un Tron era în Cer şi pe Tron şedea Cineva.
  3. Şi Cel ce şedea semăna la vedere cu piatra de iasp şi de sardiu, iar de jur împrejurul Tronului era un curcubeu, cu înfăţişarea smaraldului.
  4. Şi douăzeci şi patru de scaune înconjurau Tronul şi pe scaune douăzeci şi patru de bătrâni, şezând, îmbrăcaţi în haine albe şi purtând pe capetele lor cununi de aur.
  5. Şi din Tron ieşeau fulgere şi glasuri şi tunete; şi şapte făclii de foc ardeau înaintea Tronului, care sunt cele şapte duhuri ale lui Dumnezeu”

  Sursa: altadora.ro

1 Trackback / Pingback

 1. Misterioasele cutremure din Munţii Bucegi! Care au fost cauza lor: tunelurile secrete de sub Bucegi, energiile misterioase din munţi sau "laboratoarele subterane" ale unei civilizaţii extraterestre? - Secretele lui Lovendal

Leave a Reply