Piramidele si sferele de cristal – formele care faciliteaza accesul catre supraconstient

Social Media

Se pare ca un cristal caruia i s-a dat o forma geometrica bine definita prin taiere si slefuire are anumite proprietati speciale de a conduce energia, desi din cauza procesului de modelare la care a fost supus, a pierdut o buna parte din energia sa proprie cu care a venit din natura.

Piramida recepteaza energie prin baza si emite prin varf o raza foarte subtire in forma de spirala, ca un laser. Cristalul sub forma de piramida este un puternic instrument de concentrare a energiei si se poate folosi la incarcarea diverselor obiecte, a apei sau ca amplificatoare in transmisia telepatica de informatii. In Atlantida erau folosite pentru comunicarea in ambele sensuri cu celelalte civilizatii. Se considera ca piramida lui Keops a avut initial in varf un astfel de cristal, iar fetele piramidei au fost acoperite cu dale de porfir, roca foarte bogata in cuart.

O piramida din cuart, asezata dedesubtul unui obiect, sau focalizata pe acesta, ii mareste campul energetic de 9 ori!

De asemenea, sferele din cristal au capacitatea de a emite in toate directiile, de a crea un camp radiar in jur si de aceea erau folosite in trecut in divinatie. De ce se alegea sfera si nu cubul, de exemplu? Tocmai pentru ca sfera poate „privi” in orice directie, iar unele tehnici actuale de focalizare a mintii si de activare a Ajnei chakra folosesc forma sferei, reprezentata mental, care se pare ca faciliteaza accesul catre supraconstient.

Sfera din cristal este un excelent acumulator de date. Geometric vorbind, sfera detine volumul cel mai mare dintre corpurile cu aceeasi suprafata. Craniile de cristal descoperite in America sunt tocmai astfel de „memorii” voluminoase ale civilizatiei anterioare. Au forma aproximativ sferica si o simetrie dificil de obtinut in laboratoarele actuale. Activarea sau citirea sferelor nu se poate face decat prin Ajna chakra, care trebuie sa fie deschisa constient.

Piramidele si sferele de cristal pot fi folosite ca prim pas in energizare (piramidele) si meditatie (sferele).  In afara de ele si alte forme obtinute prin prelucrare au o utilitate speciala. Forma de ou conduce energia intr-un singur sens: baza-varf. Ea se potriveste cel mai bine cu forma palmei si cu forma aurei umane.

Oul de cristal, ca si sfera, sunt ideale pentru meditatii de deschidere a chakrelor sau de curatare a subconstientului de ganduri negative. Aproape ca nu conteaza culoarea sau tipul cristalului.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply