Din pacate, nu mai suntem liberi de cateva mii de ani – suntem subordonatii unor fiinte transdimensionale

Din pacate, nu suntem liberi. Nu suntem liberi de cateva mii de ani. Suntem subordonati unor fiinte transdimensionale care au invadat Pamantul cu mai multe mii de ani in urma. In vechile legende, ei sunt cunoscuti ca zei. Gnosticii i-au spus „arhoni”, iar altii i-au denumit „Predatori”. Ei sunt stapanii nostri si au construit o Matrice falsa de iluzii pentru a acoperi Pamantul, tinandu-ne captivi.

Am fost spalati pe creier si hipnotizati pentru a crede ca aceste iluzii reprezinta realitatea. Ei ne socotesc „turma” lor si ne hranesc cu noi, cu energia noastra. Aceasta este situatia in care ne aflam.

Acesti „Predatori” au recrutat mai multi colaboratori pentru a ne mentine in aceasta situatie. In trecut, era vorba de liniile genealogice regale si de inaltii preoti. Astazi, situatia s-a mai schimbat putin: marii preoti nu se mai gasesc in religiile traditionale, ci sunt sefi ale unor miscari spirituale, iar regii din trecut se regasesc astazi sub forma presedintilor, prim-ministrilor, bancherilor, politicienilor sau sefilor de corporatii. Avem liderii sociali si culturali care au rolul lor de a mentine turmele in aceasta situatie veche de mii de ani.

Majoritatea oamenilor sunt atat de incorporati in Sistemul Matricei, incat se vor lupta pentru a-l proteja. Ei au fost hipnotizati in a crede ca lumea artificiala in care traiesc este cea reala. Ei vad pe oricine vrea sa expuna adevarul ca fiind dusmani. Multi oameni sunt complet hipnotizati in a crede orice le spun liderii lor. Deoarece majoritatea oamenilor cred in iluzie, o protejeaza cu bucurie. Se lupta si mor pentru a sustine chiar inchisoarea in care exista.

Sarlatanii spirituali sunt la fel de periculosi; ei pretind ca va dau adevaruri spirituale, dar, in realitate, va conduc inapoi in Matrice. Ei pot chiar sa va ademeneasca cu niste bucati de adevaruri, dar care sunt incorporate in inselaciune. Ei folosesc adevarul ca si momeala. Internetul e plin in zilele noastre cu acesti sarlatani. In fiecare zi, pe Internet apar noi profesori, ghizi, guru, intelepti.

Dar, adevarul final este atat de simplu; el nu este altceva decat sa fii in stare naturala, originala. Adevarul absolut este simplu: cautati-l in interiorul vostru si nu in alta parte. Adevarul nu este nimic nou; nu este nimic de atins sau de dobandit. Este nemuritor, etern si a fost dezvaluit de-a lungul veacurilor de catre cei care l-au realizat.

Be the first to comment

Leave a Reply