duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalO fetita si-a amintit cele 10 vieti anterioare pe care le-a avut!...

O fetita si-a amintit cele 10 vieti anterioare pe care le-a avut! Se pare ca reincarnarea nu e doar un mit…

O fetita si-a amintit cele 10 vieti anterioare pe care le-a avut! Se pare ca reincarnarea nu e doar un mit…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

fetita reincarnareCe se intampla dupa moarte ramane o chestiune controversata si depinde exclusiv de credinta individului. Crestinismul crede ca dupa moarte, Dumnezeu va deschide Cartea Vietii si va judeca daca ati urmat vointa Lui. In cazul in care numele cuiva este in interiorul cartii, atunci el va avea parte de viata vesnica alaturi de Dumnezeu; in caz contrar, el va indura iazul vesnic de foc sau iadul.

O alta credinta (de data aceasta orientala) este aceea ca dupa ce murim, dupa o anumita perioada, ne vom reincarna intr-o alta viata. O fata, pe numele de Joey Verwey, crede ca a avut pana acum zece reincarnari diferite. Ea spune ca a reusit sa-si aminteasca cu acuratete toate vietile sale anterioare. Fata sustine ca prima ei viata a fost ca si locuitor intr-o pestera, in urma cu 200 de milioane de ani; ea spune ca-si aminteste cum fugea de dinozauri. Astazi, ea a putut sa arate pestera in care ar fi trait in prima sa viata anterioara.

Apoi, fata sustine ca a trait de doua ori o viata in care-si aminteste ca era sclav egiptean. Intr-o alta viata, a fost crestin persecutat si spune ca l-a intalnit pe Sf. Petru.

In ultima sa viata, fara crede ca a fost cetatean al Africii de Sud, unde a avut doi soti si zece copii. Destul de interesant e faptul ca s-a dovedit faptul ca evenimentul a fost unul real; fetita a reusit chiar sa se intalneasca cu unul din acesti copii, chiar daca avea o varsta extrem de inaintata. Cei doi au vorbit si si-au amintit detalii si amintiri pe care fetita nu avea cum sa le cunoasca altfel, caci avea doar 5 ani!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments