duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăUncategorizedDescoperire socanta a unui australian intr-un meniu KFC... i s-a facut pur...

Descoperire socanta a unui australian intr-un meniu KFC… i s-a facut pur si simplu rau!

Descoperire socanta a unui australian intr-un meniu KFC… i s-a facut pur si simplu rau!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

plaman KFCO descoperire cu adevarat socanta din partea unui consumator! Unui australian i-a fost cu adevarat scarba, dupa ce a muscat dintr-un plaman aproape intact, continut intr-un piept de pui KFC Premium.

Marc Nicholls a declarat lui News Corp despre maruntaiele descoperite de el intr-un meniu KFC, in Paradis Surfer, maruntaie pe care el le-a descris ca fiind „groaznice” si care l-au facut sa se simta cu adevarat rau. Nicholls a scuipat si a aruncat meniul cu pui dupa ce a facut descoperirea, facand apoi si o fotografie „grozaviei”, imagine care a devenit virala, dar care unor oameni s-ar putea sa le provoace greata.

Barbatului nu i s-au oferit nici măcar banii inapoi pentru aceasta masa execrabila (12 dolari australieni), dar a fost instruit sa faca o reclamatie prin email.

La randul sau, KFC a declarat ca nefericitul continut din mancarea barbatului este, cel mai probabil, un rinichi sau un plaman de pui, care nu a fost indepartat in timpul prelucrarii, dar ca acesta nu prezenta niciun risc pentru sanatatea australianului. „Cele mai multe dintre organele interne sunt indepartate in procesul de pregatire, dar, ocazional, ele mai pot ramane”, a spus KFC. „Nu exista niciun risc asociat pentru sanatatea oamenilor, dar suntem de acord ca, daca un client nu a mai vazut inainte asa ceva, ar putea fi tulburat.”

Sursa: Yahoo News

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.