Home Uncategorized Daca veti consuma prea mult cola, puteti paraliza

Daca veti consuma prea mult cola, puteti paraliza

by admin
73 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

coca-colaUn studiu recent al specialistilor de la Universitatea Ioannina din Grecia, a aratat faptul ca cei care consuma cola in exces pot avea probleme musculare, ritm cardiac neregulat si slabiciune a oaselor. De asemenea, bautura carbogazoasa mai poate provoca si alte afectiuni precum diabetul, pierderea rezistentei osoase, scaderea nivelului potasiului din sangesau cariile dentare.

In studiul facut de specialisti, sunt detaliate cazuri ale unor peroane care consumau cantitati mari de cola si care au fost efectele negative pe termen lung. Coordonatorul studiului a declarat: “Consumam mai mult ca niciodata bauturi racoritoare, un numar de probleme fiind deja identificate: probleme dentare, demineralizarea oaselor, dezvoltarea sindromului metabolic si a diabetului”. Specialistii in domeniu recomanda un consum cat mai redus de cola pentru a nu a dezvolta afectiuni precum cele amintite mai sus.

Sursa: www.presaonline.com

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment