SFATURI DE AUR pentru a avea succes in viata si pentru a evolua spiritual

Social Media

Daca vrem sa avem o viata armonioasa, sa intelegem aceasta lume si sa avansam din punct de vedere spiritual, asadar sa avem o KARMA BUNA, trebuie sa facem urmatoarele lucruri:

1) Din punct de vedere religios:
– Rugati-va sau meditati de cel putin 2-3 ori pe zi.
– Practicati permanent lectura religioasa si, pe aceasta baza, meditatia, pentru a fi aproape de Dumnezeu.
– Vizitati locurilor sfinte din tara si strainatate.
– Raspanditi credinta prin scris, viu grai si atragerea de adepti.

2) Din punct de vedere social-uman:
– Situati-va pe un plan superior a iubirii fata de semeni, societate, populatia Terrei.
– Folositi inteligenta pentru a tine sub control agresivitatea, inscrisa in ADN-ul uman. Doar daca reusim sa ridicam non-violenta la un principiu de viata, umanitatea isi va putea raspandi sistemul de valori pe alte planete si posibil pe alte stele.
– Sa aveti un spirit justitiar (de corectitudine), ceea ce presupune combaterea necinstei, inselaciunii, coruptiei.
– Promovati fapte bune, atat pentru a da ajutor moral semenilor (prin a fi alaturi in momente grele; afectiune; ajutor in solutionarea unor aspecte; cautarea impreuna a unor rezolvari), cat si prin ajutoare materiale, prin folosirea unei parti din averea personala (pana la 80%) pentru actiuni umanitare directe sau efectuate prin fundatii.
– Participati la ingrijirea unor copii neajutorati sau batrani (una, doua, trei sau mai multe persoane, in functie de posibilitati).
– Prestati ore de munca pentru comunitatea locala (20-50 ore), in vederea imbunatatirii conditiilor de trai si ale ambientului.
– Fiti implicati in programe de revigorare a mediului natural, prin sadirea a 3-5 arbusti sau pomi, precum si prin ingrijirea parcurilor, gradinilor, curtilor, conservarea bogatiei minerale.
– Fiti atasati fata de toate vietuitoarele, ingrijind 2-4 animale de curte sau de companie.
– In relatiile intime, manifestati decenta, grija fata de partener, preocupare de a da nastere la copii sanatosi si vigurosi.

Daca respectati aceste sfaturi, ati putea sa obtineti o sanatate puternica, sa atingeti o varsta indelungata, sa evitati situatii defavorabile, fenomene sau imprejurari nedorite. In acelasi timp, puteti obtine satisfactii si realizari in viata, ocazii insemnate ce pot schimba in sens favorabil cursul vietii, aparitia unor sfinti sau maestri spirituali in jurul vostru, favorizarea unor calatorii in Astral.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply