marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaProduse spiritualePoate sa fie acesta viitorul meditatiei?

Poate sa fie acesta viitorul meditatiei?

Poate sa fie acesta viitorul meditatiei?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Centrul MoreOfYou are un cadou pentru tine! Cadoul este o meditatie gratuita care face diferenta! Pentru ca NICIODATA nu ai mai auzit asa ceva, niciodata nu ai mai simit asa ceva.

Meditatiile audio folosesc BrainSyncTechnology™, o tehnologie audio de ultima generatie, dezvoltata dupa mai bine de 50 ani de cercetari. Progresul tehnologic a fost suportul care a dus la rafinarea celor mai eficiente metode de autocontrol, programare mentala, vindecare, dezvoltare, obtinerea schimbarilor pozitive prin mecanisme de modificare a frecventelor undelor cerebrale.

Primul rezultat vizibil?

Prima si cea mai importanta schimbare pe care meditatia o aduce in viata ta este eliminarea stresului.

Meditatia incetineste activitatea sistemului nervos simpatic – cel care pune organismul in alerta. O activitate scazuta a acestui sistem nervos inseamna si o reducere a numarului de hormoni ai stresului: adrenalina, noradrenalina si cortisolul – fiecare dintre acestia fiind o sursa continua de stres. Odata cu aceasta, beneficii precum productivitate crescuta la birou sau un somn mai bun in timpul noptii isi fac imediat aparitia.

Alte aspecte pozitive? Iata-le:

– Stimuleaza sistemul imunitar

– Stare generala mai buna

– Reduce durerile musculare

– Creste puterea de concentrare

– Mentine santatea inimii

– Previne imbatranirea precoce

– Te face mai fericit(a)

– Traiesti in prezent

– Imbunatateste relatiile cu cei din jur

Vei intra intr-o stare meditativa benefica si profunda in cateva minute! (nu in cateva zile, luni sau ani de practica)

Adevarul este ca foarte multe comunitati se lupta (luni, uneori poate chiar ani de zile) sa atinga starile de relaxare profunda, starile de meditatie profunda atat de benefice pe care tu le vei accesa in doar cateva minute.

Poate sa fie acesta viitorul meditatiei?

Ia o pereche de casti stereo, asaza-te confortabil cateva minute si decide tu:

Descarca acum meditatia gratuita oferita de BrainSyncTechnology™

O zi minunata,

Centrul MoreOfYou

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.