Contacteaza-ti ingerul pazitor si pune-i intrebari despre trecutul, prezentul si viitorul tau!

inger pazitor 2Ingerul tau pazitor te iubeste, asa ca el este interesat de ceea ce te intereseaza pe tine si este bucuros sa te ajute sa iti ofere raspunsuri la intrebarile tale, mai ales atunci cand acestea te pot aduce mai aproape de Dumnezeu.

De fiecare data cand iti contactezi ingerul in timpul rugaciunii sau meditatiei, exista sansa de a-i pune intrebari despre mai multe subiecte. Ingerilor pazitori le place sa ofere indrumare, intelepciune si incurajari. De fapt, ingerul pazitor trebuie sa te protejeze, ghideze, incurajeze, sa se roage pentru tine, sa-ti ofere raspunsuri la rugaciunile tale si sa urmareasca alegerile pe care le faci pe parcursul vietii tale.

Poti sa intrebi ingerul tau pazitor despre (aproape) orice si sa obtii raspunsuri la intrebarile tale, dar nu uita ca ingerul tau pazitor poate sa nu cunoasca raspunsurile la toate intrebarile tale, sau Dumnezeu nu poate permite ingerului tau sa raspunda la anumite intrebari pe care le pui.

Un inger pazitor poate sa-ti raspunda la trei tipuri mari de intrebari: intrebari despre trecut, despre prezent si despre viitor. Iar intrebarile d emai jos le puteti pune unui inger pazitor.

Intrebari despre trecut

– „Cand m-ai protejat de pericolul de care nu am fost constient?” (Daca ingerul tau iti raspunde, poti cu aceasta ocazie sa-i multumesti pentru ca a avut grija de tine in acel moment);
– „De care rani din trecut trebuie sa ma vindec (din punct de vedere spiritual, mental, emotional sau fizic), si cum pot cauta vindecarea lui Dumnezeu pentru aceste rani?”;
– „Pe cine am nevoie sa iert pentru ca m-a ranit in trecut? Pe cine am ranit eu in trecut si cum pot cel mai bine sa-i cer iertarea si sa caut reconcilierea cu el?”;
– „De la care greseli facute in trecut trebuie sa invat?”;
– „Care regrete din trecut trebuie sa nu le mai am?”

Intrebari despre prezent

Ingerul tau pazitor te poate ajuta sa vezi situatiile actuale din viata ta, dintr-o perspectiva eterna, ceea ce te va ajuta sa-ti dai seama ce conteaza cel mai mult in luarea deciziilor zilnice. Iata cateva intrebari pe care le poti adresa ingerului tau pazitor despre prezent:

– „Ce decizie trebuie sa iau in legatura cu acest lucru?”;
– „Cum ar trebui sa rezolve aceasta problema?”;
– „Cum as putea repara relatia mea distrusa cu aceasta persoana?”;
– „Cum as putea sa nu ma mai ingrijorez in legatura cu aceasta situatie?”;
– „Cum vrea Dumnezeu sa folosesc talentele pe care El mi le-a dat?”;
– „Care sunt cele mai bune metode pentru a-i servi pe altii care se afla in nevoie?”;
– „Ce obiceiuri curente din viata mea trebuie sa se schimbe, intrucat acestea sunt nesanatoase si interfereaza cu progresul meu spiritual?”;
– „Ce obiceiuri noi ar trebui sa incep, astfel incat sa pot deveni mai sanatos si sa cresc mai aproape de Dumnezeu?”

Intrebari despre viitor

Este tentant pentru a-i cere ingerului tau pazitor tot felul de informatii cu privire la viitorul tau, dar este de asemenea important sa se tina seama de faptul ca Dumnezeu poate limita ceea ce ingerul tau stie despre viitorul tau. In general, Dumnezeu dezvaluie numai informatiile de care ai nevoie cu adevarat pentru a sti ceea se va intampla mai tarziu, pentru propria protectie. Iata ce intrebari poti pune ingerului tau pazitor despre viitor:

– „Cum ma pot pregati cel mai bine pentru acest eveniment sau situatie care se apropie?”;
– „Ce decizie pot lua cu privire la acest lucru, astfel incat sa ma misc in directia corecta pentru viitor?”

1 Comment

Leave a Reply