duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetari7 semne prin care ingerii pazitori / ghizii spirituali incearca sa ne...

7 semne prin care ingerii pazitori / ghizii spirituali incearca sa ne atraga atentia

7 semne prin care ingerii pazitori / ghizii spirituali incearca sa ne atraga atentia

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Din momentul in care intram in aceasta lume, cel putin un inger pazitor si/sau ghid spiritual ne insoteste prin cele mai delicate momente ale vietii noastre. Uneori, el vrea sa-ti transmita mesaje importante. Ca atare, va fi foarte util sa va dati seama cand vor ghizii vostri spirituali / ingerii pazitori sa faca acest lucru.

Iata cateva semne de care ar trebui sa tineti seama:

1. Temperatura camerei se modifica. Ati simtit vreodata, brusc, excesiv de frig sau cald in timp ce va aflati intr-o camera? Daca vremea este stabila, atunci poate ca ghidul tau spiritual incearca probabil sa-ti spuna ca se afla in apropiere. Acest lucru se intampla mai ales cand vizitam locuri noi sau ne confruntam cu o situatie fara precedent.

2. Secvente de numere repetate. Multi dintre noi trebuie sa fi observat o ora precum 14:14 sau 11:11, sau o astfel de secventa care se repeta atunci cand ne uitam la ceas. Cand o astfel de secventa incepe sa apara mai frecvent in scrieri pe perete, in semne etc., atunci inseamna ca un mesaj foarte important este primit.

3. Mirosuri neasteptate. Daca simti dintr-o data un miros nostalgic, cum ar fi tortul bunicii sau tutunul unchiului tau, atunci este foarte probabil ca ghidul tau spiritual sa doreasca sa transmita ceva. Mirosurile ne obliga sa fim atenti; ne fac sa realizam aproape instantaneu ca ceva se intampla.

4. Animalele domestice incep sa se comporte ciudat. Se crede ca animale de companie, ca pisicile si cainii, au puterea de a simti prezenta spirituala si de a vedea lucruri care ne sunt invizibile. Acesta este motivul pentru care, daca vreunul dintre animalele tale de companie incepe sa se comporte diferit, de exemplu privind fix la un perete, ar fi putut observa prezenta ingerului tau pazitor.

5. A fi salvat din pericol. Unele situatii pot deveni periculoase si s-ar putea sa nu anticipam rezultatul unor astfel de situatii. Cand supravietuim unor astfel de situatii fara sa patim ceva rau (parca in mod miraculos), ajutorul ingerului nostru pazitor si protectia ghizilor nostri spirituali este fara indoiala.

6. Gasirea unor pene. Ingerilor le place de obicei sa lase in urma pene, in special pe cele albe, pe care sa le gaseasca protejatii lor. Acesta este, de asemenea, un semn pentru a ne anunta ca ei ne insotesc. Asa ca fii atent daca incepi sa gasesti pene, mai ales acolo unde de obicei nu exista pasari. Apoi, aminteste-ti ca este un semn ca ingerul tau vegheaza asupra ta.

7. Emotii in vise. S-ar putea sa nu-ti amintesti visul pe care l-ai avut. Cu toate acestea, s-ar putea sa te fi trezit in timp ce te simti usor si fericit. Acesta ar putea fi rezultatul faptului ca ingerul tau ti-a adus mesaje inaltatoare si pozitive in visele tale, in timp ce dormeai.

Asa ca fii atent la semnele de mai sus. Daca ati intalnit vreunul dintre ele recent, atunci incercati sa ascultati ghidul vostru spiritual sau ingerul pazitor.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.