Ingerii pazitori ne supravegheaza prin intermediul atingerilor terapeutice?

Social Media

Pare cel mai natural lucru din lume: o mana blanda care iti mangaie parul sau iti atinge obrazul cand simti ca viata ti-a aruncat atatea nedreptati incat pur si simplu nu mai poti suporta nimic. Cand te simti atat de dezamagit incat pur si simplu nu stii ce vei face in continuare, sentimentul reconfortant al unei maini nevazute face toata diferenta din lume. S-ar putea sa nu intelegem si s-ar putea sa nu ne gandim intotdeauna la asta, dar oamenii din lumea spiritelor sunt mereu in jurul nostru.

Ingerii ne supravegheaza vietile. Ei sunt pentru noi atunci cand suntem dezamagiti si, exact in acelasi mod in care ar fi facut-o cand ar fi fost aici in viata lor fizica, ei ofera mangaiere acolo unde pot. Acest lucru vine adesea sub forma atingerii blande a unei maini asupra noastra. Ei cand vad pe cineva drag in adancul disperarii sau ingrijorandu-se din cauza unei situatii, se vor apropia si vor oferi cat mai mult confort fizic posibil.

Iata cazul unei femei pe nume Lisa. Ea folosea adesea transportul public. Intr-o zi, cand se urca intr-un autobuz, a alunecat si a cazut din autobuz pe trotuar. Desi nu a fost ranita, s-a simtit socata si teribil de stanjenita cand s-a ridicat de pe podea. Ea s-a intors la apartamentul ei pentru a-si schimba hainele murdare. In timp ce mergea, a simtit clar apasarea unei maini pe umar. S-a uitat in jur, dar nu era nimeni langa ea. Era ingerul ei pazitor?

Sa luam un alt caz, al unei femei pe nume Mandy. In copilarie, Mandy fusese abuzata atat psihic, cat si fizic. Aceste evenimente au lasat-o sa nu aiba incredere in oameni si sa sufere cosmaruri aproape in fiecare noapte. La vremea potrivita, s-a casatorit si a avut doi copii, iar acum se simtea in siguranta si iubita, dar din pacate cosmarurile inca mai apareau. Uneori se trezi ingrozita ca se va intampla ceva cu ea, fiul sau fiica ei. Intr-o noapte, Mandy se culcase devreme, dar se trezise tremurand si plangand. Cand se trezi, simti o mana mangaindu-i parul. Crezand ca este sotul ei, s-a intors, dar si-a dat seama ca el nu era acolo, deoarece inca nu se culcase. Inca simtea presiunea unei maini care ii mangaia usor parul, stiind instinctiv ca ceea ce simtea nu era din lumea asta. A multumit in liniste prezentei invizibile, dar i-a cerut „Te rog, pleaca”. Imediat a simtit ca mana ii paraseste parul. Desi nu a dormit prea mult in tot restul noptii, stia in inima ei ca ceva sau cineva o veghease si incerca sa o consoleze.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply