Controlul mintii umane de catre invadatorii extraterestri. Putem scapa de el?

Foto: prelucrare proprie

In urma cu aproximativ 5.500 de ani, memoria noastra cosmica a fost stersa de specia extraterestra reptiliana. Aceste fiinte reptiliene cred ca au toate drepturile de a fi aici. Ei considera ca au toate drepturile sa-i inrobeasca pe ceilalti. Cand au invadat Terra, in urma cu mai mult de 5 milenii, au facut-o printr-o gaura de vierme. Ei ne-au deconectat de sursa de baza a energiei, care se afla in centrul planetei noastre. Terra este o entitate vie, constienta; campurile planetei au fost denaturate de aceasta invazie. Ceea ce s-a intamplat este ca, in loc sa fim conectati la campul energetic al planetei noastre, aceasta energie a fost utilizata pentru reptilieni.

Traim intr-o structura anti-umana. Aceasta nu este o agenda umana, ci o agenda negativa extraterestra. Adevarata istorie a omenirii a fost denaturata. Nu este de mirare ca multi dintre noi murim cu inima franta, deoarece adevarul nu poate fi aflat pe acest taram, iar noi suntem controlati mental. Dar, cand incepem sa transcendem efectiv programele mentale, EI nu vor putea sa ne controleze, pentru ca nu stiu ce este constiinta si nu inteleg emotia umana. EI inteleg doar programarea mentala, pe care au reusit-o cu succes s-o implementeze in societatea noastra, in modul nostru de viata, astfel incat sa fim usor controlati.

Multi dintre noi nu ne dorim altceva decat eliberarea, dar, de-a lungul timpului ne-au fost create false dorinte. Controlul mintii se intampla pe mai multe niveluri – cu ajutorul televizorului, al filmelor, al mass-mediei, al scolii etc. Aceasta este o agenda anti-umana bazata pe dominare si inrobire.

Originile reptilienilor dateaza de acum cateva milioane de ani, de pe o planeta din apropierea Constelatiei Draco. Agenda reptiliana extraterestra urmareste acapararea planetei noastre, precum si mintilor si inimilor locuitorilor ei. Reptilienii castiga mai multa putere prin ingerarea energiei noastre negative. Pentru a ne desprinde de controlul reptilian al mintii, trebuie sa avem incredere si sa stim ca suntem protejati si sustinuti de Divinitate.

Be the first to comment

Leave a Reply