Cum sa indepartati mercurul si alti poluanti toxici din organism… natural si eficient!

Social Media
  •  
  •  
  •  

mercur toxicMetalele grele, inclusiv mercurul, plumbul si aluminiul, se acumuleaza in corp si pot duce la probleme de sanatate, cum ar fi boli de inima, boli neurologice si defecte de nastere. Din fericire, exista o multime de moduri prin care puteti elimina aceasta contaminare din organism. Puneti in aplicare urmatoarele sfaturi astazi pentru a va reduce cantitatea de metale grele din interiorul corpului.

Evitati pasta de dinti cu fluor. Fluorul este un metal extrem de reactiv care va exacerba efectele mercurului. Din fericire, este destul de usor de a gasi o pasta de dinti care nu contine fluor.

Luati o capsula de magneziu. Mercurul combinat cu acidul malic si cu acidul citric produce compusi inofensivi, care pot fi eliminati din organism. Mai mult, astfel se elimina mercurul din sistemul nervos. Impreuna cu magneziu, acidul malic si acidul citric va poate dubla protectia, deoarece magneziul protejeaza neuronii in a deveni supraexcitati. Pe Amazon, compania Thorne Research vinde un produs denumit “Magnesium Citramate”, care contine magneziu, acid malic si acid citric. Magneziul poate ajuta la prevenirea atacurilor de inima, accidentelor vasculare cerebrale si ofera protectie creierului.

Mancati mai mult usturoi. Usturoiul poate ajuta la eliminarea mercurului toxic din sistemul nervos. Usturoiul este una dintre cele mai sigure modalitati de a elimina pe termen lung mercurul din organism. Daca mancati peste care contin mercur, incercati sa-l condimentati cu usturoi pentru a preveni absorbtia mercurului.

Mancati cat mai multe fructe si legume proaspete. De ce? Pentru ca legumele si fructele proapsete contin glutation, o proteina naturala care circula constant in tot corpul. Glutationul ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si la eliminarea toxinelor periculoase din sistemul nervos.

Mercurul si alti poluanti toxici pot face ravagii corpului si mintii voastre. Incercati sfaturile de mai sus si va puteti dezintoxica cat mai mult.

Lasă un comentariu