Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Cine vrea sa-ti faca rau, va gasi intotdeauna scuze plauzibile

Cine vrea sa-ti faca rau, va gasi intotdeauna scuze plauzibile

by admin
50 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

lupul-si-mielulOdata, un lup mergea spre un rau pe deal, cand, ridicand privirea, vazu un miel care tocmai se oprise sa bea apa un pic mai in josul raului. „Iata si cina mea” se gandi el, „numai daca as gasi o scuza ca sa-l prind”. Apoi striga la miel: “Cum indraznesti sa-mi murdaresti apa din care beau?”„Nu, stapane, nici gand”, spuse mielul; „daca apa e murdara acolo la tine, nu este din vina mea, deoarece raul curge de la tine inspre mine”.

„Ei bine atunci”, spuse lupul, “de ce ai ras de mine anul trecut pe vremea asta?” „Nu se poate asa ceva”, spuse mielul; „pentru ca eu am numai sase luni.” „Nu ma intereseaza”, se enerva lupul; „daca n-ai fost tu, atunci a fost tatal tau” si acestea fiind spuse se repezi la bietul miel si il manca, dar inainte sa-l inghita cu totul, mielul mai apuca sa zica: “Tiranii gasesc intotdeauna scuze plauzibile”.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

engel 3 aprilie 2010 - 15:51

Foarte adevarat.

Leave a Comment