Vizionand acest videoclip, veti gasi toate dovezile care arata ca reincarnarea exista! Deci, dupa moarte noi vom reveni la alta viata!

Oare ne vom reincarna dupa ce vom muri? Urmariti videoclipul fascinant de la finalul articolului si poate veti afla raspunsul. In esenta, in el putem afla povestea unui baietel care isi aminteste foarte bine o reincarnare anterioara, atunci cand a fost soldat in cel de-al doilea razboi mondial si modalitatea in care el a murit. Din informatiile furnizate este foarte dificil de a nega ca acest lucru nu ar fi adevarat. Cred ca este ceva uimitor pentru ca oamenii sa vada si sa inteleaga ca viata actuala pe care o traim nu este singura pe care am avut-o vreodata sau pe care o vom avea vreodata.

Aceasta povestire ne arata in mod semnificativ modul in care putem transporta memoriile si atasamentele emotionale pe care le-am trait in orice moment pe aceasta planeta sau chiar pe alte planete, in vietile trecute, si, de asemenea, modul in care aceasta ne afecteaza viata noastra curenta si felul in care percepem, cream si experimentam totul.

Exista, de asemenea, un punct forte in acest videoclip, in care baietelul, fiind suflet, isi aminteste ce familie si-a ales pentru a se reincarna. Acest lucru ne demonstreaza ca noi ne alegem totul pentru binele nostru, astfel incat sa putem creste si sa mergem mai departe in evolutia noastra spirituala.

Daca nu credeti in reincarnare, nu-i nicio problema. Daca credeti, atunci acest videoclip este confirmarea adevarului vostru. Deoarece lucrurile se schimba in cadrul experientei noastre de aici, mai multe lucruri de genul acesta vor iesi la suprafata, deoarece noi facem alegerile pentru a ne trezi noi insine la adevarul suprem.

2 Comments

Leave a Reply