Home Divinatie 9, un numar intotdeauna norocos

9, un numar intotdeauna norocos

by admin
26 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

9Noua a fost considerat intotdeauna un numar norocos. Despre pisica se spune ca are noua vieti. Sarcina femeii dureaza noua luni, ceea ce confirma puterea deosebita a acestui numar. In plus, noua este de trei ori numarul sfant trei. Noua este considerat un numar cu totul remarcabil si datorita faptului ca, indiferent ce numar ai inmulti cu noua, suma cifrelor din rezultatul inmultirii este intotdeauna noua.

Femeile necasatorite obisnuiau sa numere boabele de mazare din fiecare pastaie si, daca gaseau undeva noua boabe, atarnau pastaia deasupra usii de la intrare. Primul burlac care intra pe usa era viitorul sot.

Cand oamenii sunt foarte fericiti, spun ca sunt „in al noualea cer”. In limba engleza, despre cineva care este imbracat deosebit de bine se spune ca este „gatit ca pentru noua”, iar despre cineva care a repurtat un succes rasunator, dar de scurta durata, se spune ca a facut „o minune de ziua a noua”.

Pisica cu noua cozi era numele unui bici folosit in armata si in marina britanica pentru aplicarea unor pedepse corporale deosebit de crude. Faptul ca avea noua „cozi” nu era intamplator. Datorita puterii magice a numarului noua exista convingerea ca cei care erau pedepsiti cu ajutorul acestui instrument aveau sa devina soldati sau marinari exemplari.

In Holy Guide (Ghidul sfant) din 1662, John Heydon scria urmatoarele despre numarul noua: „Daca este scris sau gravat in argint sau sardoniu si purtat la san, purtatorul lui devine invizibil, asa cum a facut Caleron, cumnatul lui Alexandru, si in felul acesta s-a culcat cu concubinele fratelui sau la fel de des ca acesta. Noua capata si dragostea femeilor. La ora a noua, Mantuitorul nostru a rasuflat pentru ultima oara… Apara de ciuma si de friguri; asigura viata lunga si sanatate. Platon a organizat evenimente cu ajutorul lui in asa fel incat a murit la varsta de noua ori noua.”

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Raul 25 iunie 2013 - 14:23

Forate adevarat!!

9, un numar intotdeauna norocos - REVISTE 9 octombrie 2013 - 15:02

[…] este considerat un numar cu totul remarcabil si datorita faptului ca, indiferent ce numar ai […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment