Cifra personala

Social Media
 •  
 •  
 •  

numerology5Afla-ti cifra personala AICI!

Modul in care reactionezi la vibratiile universale din jurul tau este influentat de cifrele zilei, lunii si anului personal. Altfel spus, pentru a afla cea mai buna conduita intr-un moment din viata ta (an, luna sau zi) trebuie sa afli cifra personala a acelui moment. Vibratia acelei cifre iti va spune ce provocari vei avea de infruntat. Anul si luna ta personale sunt un bun ghid al oportunitatilor ce ti se ofera in acea perioada, iar ziua personala iti aduce alte informatii despre nevoile personale.

Vibratiile personale:

Vibratia personala 1 – Vei lua viata de la capat, avand aptitudinile necesare unui nou inceput. Ti se ofera noi directii de urmat si noi oportunitati, independenta este mai usor de dobandit. Este o perioada plina de energie si de incredere in fortele proprii.

Vibratia personala 2 – E o periada pasnica si calma, urmand celei guvernate de cifra 1. Ai timp pentru a medita si a-ti face planuri. Prietenia si parteneriatul prospera. Cooperarea cu cei din jur se face mai usor, sensibilitatea este sporita si se face simtita prezenta iubirii si a afectiunii.

Vibratia personala 3 – Aceasta este o perioada vesela, plina de bucurie, in care prospera imaginatia si creativitatea individului. Vei calatori si vei participa la numeroase intruniri, te vei amesteca prin multime ai iti vei face relatii noi.Este o perioada plina de optimism si noroc.

Vibratia personala 4 – Rabdarea si organizarea dau roade. Este o perioada realista, practica, avand ocazia de a face planuri si de a consolida lucrurile stabilite deja. Este deci o vreme a stabilitatii.

Vibratia personala 5 – Apar sanse noi, de schimbare, de cautare a libertatii. Apar interese si oameni noi si multe atractii de natura senzuala. Esti mai adaptabil decat de obicei si ai o “a doua sansa” de a lua totul de la capat.

Vibratia personala 6 – Problemele casnice, dragoistea, casatoria iti ocupa majoritatea timpului. Esti mai dispus sa iti asumi responsabilitati, te ocupi de obligatiile si indatoririle ce iti revin. Sunt favorizate eforturile creatoare.

Vibratia personala 7 – Ai o intelegere mai profunda a propriilor motivatii. Ai nevoie de odihna, meditatie si singuratate mai mult decat de obicei. Pot exista frustrari de ordin material, dar si succese neasteptate.

Vibratia personala 8 – Poti obtine succese si realizari de ordin material daca ai muncit din greu pentru ele. Este o vibratie buna pentru afaceri, putand sa iti castigi independenta. Cifra 8 determina nevoia de a munci, din greu chiar, pentru a obtine unele lucruri. Mentinerea echilibrului intre viata materiala si cea spirituala vor aduce succesul.

Vibratia personala 9 – Apar finaluri nasteptate in cazul unor lucruri care oricum sunt depasite. Viata se elibereaza de acele lucruri inutile. Poti da acum dovada de mila si compasiune. Este o perioada emotionala si dramatica, plina de idealism si romantism. Pot apare calatorii si impliniri. Este timpul pentru planuri inaintea unui nou inceput.

12 comentarii la „Cifra personala”

 1. Corect:
  Cifra destinului reprezinta vibratia cea mai importanta din numerologie, obtinuta prin adunarea fiecarei cifre din data nasterii (adunam perpetuu pana obtinem o cifra, nu un numar).
  Cifra personala, mai precis, cifra anului, lunii sau zilei personale se calculeaza astfel:
  anul personal: ziua nasterii + luna nasterii + anul de dorit a fi calculat;
  luna personala: ziua nasterii + luna nasterii + anul (din care e luna de dorit a se calcula) + luna de dorit se calcula;
  ziua personala: ziua nasterii + luna nasterii + (anul+luna+ziua) de dorit a se calcula.
  Deci, exista o singura cifra a destinului pentru fiecare individ, dar cifra personala a cuiva este diferita in fiecare zi. Cifra anului personal creste cu o unitate in fiecare an. Cifra lunii personale creste de la o luna la alta. Cifra zilei se modifica in fiecare zi cu o unitate.
  Cifrele anului, lunii si a zilei personale reprezinta vibratiile anului, lunii si a zilei la care ne referim pentru o persoana anume.
  Dar daca sunt prea greoaie in explicatii, am conceput un calculator care face toate calculele automat:
  http://www.almeea.com/Calculator_numerologic.php
  Multumiti acum? 🙂
  AlmeEa

 2. Salutare…din cate inteleg eu aici(sau ma insel) este ca un individ nascut la data de 01 ian. anul 1 (dupa calendarul iulian) are cifra destinului 3 , cel nascut pe data de 02 ian anul 1 are cifra 4…si asa mai departe urmand 5 ,6 ,7, 8, 9 dupa care ciclul se reia de la cifra destinului 1. Asadar avem noua cifre ale destinului cu care putem eticheta sute de miliarde de indivizi nascuti in aproximativ 733 000 de zile ceea ce mi se pare fenomenal. Refuz cifra 7 ,cifra destinului meu, cat si ideea de destin. La ce folos sa mai traiesc daca am un destin scris…? Vreau si eu sa scriu destine…am inteles ca se intra pe pile….:)) Mi se pare irelevant sa-mi citesc horoscopul in fiecare dimineata , sa-mi ghicesc viitorul sau sa-mi calculez cifra destinului sa vad daca prosper pe plan financiar si in dragoste (ceea ce am si facut ). Sunt nascut in zodia Capricornului, din cele 12 zodii determinate de un sore si 9 planete plus ceva sateliti…dar ce ne facem cu restul Universului…??? Pa

 3. Daca ar veni Domnul Iisus pe pamant si ar da aceeasi singura porunca ce ne a lasat o in noul testament adica ,totul sa se rezume la A IUBII! atunci cu siguranta l am rastigni si de aceasta data …ca doar acum avem legile noastre cu numere,destine,si tot felul de lucrari diavolesti….Dar suntem oameni si deci imperfecti asa ca simtim nevoia sa ne legam de niste numere,zodii,e.t.c.

 4. Nimic nu este adevarat, n-are nici o treaba, data nasterii, cu astrologia, numerologia etc. Legatura cu dumnezeu este directa fara nimic din toate astea. Destinul vine din matrice, nu vine pe nici o vibratie a unei zodii, destinul ti-l da matricea universala in functie ce ai facut in viata anterioara.

 5. PENTRU DRAGOS
  Atunci cand ne reancarnam noi ne alegem parintii si constelatia
  care apartine unei zodii. Sigur predictiile zodiilor nu se potrivescintocmai dar zodia ta si mai ales ascendentul care se manifesta dupa 3o de ani te caracterizeaza.
  Nu poti fii atat de sigur pe afirmatiile tale.

 6. buna!am o nelamurire…cand incepe anul personal , luna personala ? la ziua mea de
  nastere sau la 1 ianuarie?ca vreau sa fixez unele date importante pt mine si nu stiu ce e de ales…si apoi sunt atatea metode de a-ti determina cifrele importante prin numerologie ca m-am zapacit.anatol basarab sau altele ?

Lasă un comentariu