duminică, septembrie 25, 2022
AcasăSpiritualitate practicaCursuri si Tabere spiritualeEvolutia personala – o resursa pentru toata lumea

Evolutia personala – o resursa pentru toata lumea

Evolutia personala – o resursa pentru toata lumea

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Pentru prima oara in Romania, Centrul MoreOfYou iti furnizeaza cursuri on-line create de experti, la doar 3,99 euro!

Credem ca dezvoltarea si evolutia personala reprezinta o resursa la care toata lumea ar trebui sa aiba acces, indiferent de cati bani ar dispune.

Asa cum dreptul la educatie este garantat tuturor prin Constitutie, oricine, in definitiv, are dreptul sa beneficieze de pe urma programelor de dezvoltare personala continua MoreOfYou.

Avem pur si simplu incredere ca oamenii sunt onesti si ca vor sprijini, dupa posibilitati, autorii cursurilor astfel incat schimbul realizat sa fie unul in armonie cu legile universale. In acest fel, darurile, de ambele parti, vor fi incomensurabile.

Cui se adreseaza cursurile online?

Cursurile on-line se adreseaza publicului larg, profesionistilor din diverse domenii, mediilor corporatiste, elevilor, studentilor si pensionarilor cu buget restrans, dar motivati sa creeze o schimbare.

Am atras in acest proiect profesionisti din domeniul dezvoltarii personale si spirituale, psihologiei, neurostiintelor, artelor, literaturii, traineri si autori talentati care doresc sa iti impartaseasca din experienta si cunostintele lor vaste.

Cat costa cursurile online?

Iti punem la dispozitie mai multe categorii de cursuri on-line cu optiunea ca fiecare sa plateasca atat cat ii permite buzunarul. Indiferent de cat esti dispus sa platesti, vei primi acelasi curs si acelasi suport informational ca oricine altcineva.

Domeniul vast al dezvoltarii personale este din acest moment, si in Romania, disponibil oricui. Dupa o lunga experienta pe piata internationala a training-ului, Centrul MoreOfYou a gasit formula optima pentru a te sprijini in evolutia ta, cu o investitie minima: cursuri online, la pretul stabilit de tine!

Toate cursurile, indiferent de durata, volum sau autor se vor supune aceluiasi plan tarifar. In conditiile in care ai opta pentru varianta fizica a unui astfel de curs, ai fi nevoit sa platesti sume mult mai mari, insa varianta online ofera aceeasi calitate la un pret accesibil oricarui buzunar. Cu incredibila suma de 3,99 euro iti vei putea achizitiona orice program online care sa iti serveasca obiectivelor tale de crestere.

Ce categorii de cursuri online exista?

Cursurile on-line vor fi impartite in trei categorii: dezvoltare personala, spiritualitate si cursuri recreative. Printre tematicile abordate se numara urmatoarele: citire rapida, tehnici avansate de invatare si memorare, planificarea carierei, inteligenta emotionala, vindecarea prin muzica, terapie prin scris, curs de meditatie, de echilibrare energetica, auto-hipnoza, etc.

Sursa: http://www.moreofyou.ro/articole/tu-hotarasti-cat-platesti-pentru-dezvoltarea-ta/

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.