Cifra zilei de nastere

Social Media

Cifra zilei de nastere este reprezentata chiar de ziua in care v-ati nascut. Cifra zilei de nastere reflecta felul in care reactionati in viata de zi cu zi. Fata de cifra destinului, ea nu va arata directia in viata sau oportunitatile ce vi se vor oferi, si nici nu indica domeniile in care sunteti talentat. Pur si simplu, cifra zilei de nastere evidentiaza acele calitati si lucruri pe care va simtiti sigur si cu care sunteti in largul dumneavoastra.

Teoretic vorbind, nu ar trebui sa va fie prea greu sa va recunoasteti in caracteristicile acestui numar, atat pe dumneavoastra, cat si modul in care actionati de obicei, si este posibil ca prietenii sa va poata identifica in aceste caracteristici cu mai multa usurinta decat in cele date de cifra destinului. Adeseori, in numerologia indiana, cifra zilei nastere este de cea mai mare importanta.

Cifra zilei de nastere 1 – Aptitudini pentru conducere si predominanta propriului eu. Acestor nativi nu le place sa primeasca ordine si prefera sa lucreze pe cont propriu sau adopta o directie de lucru originala, oricare ar fi aceasta. Au nevoie de singuratate. Hotarati, curajosi si siguri pe ei, acestor nativi le vine greu sa isi arate afectiunea.

Cifra zilei de nastere 2 – Cooperanti si sovaielnici, iubitori, sensibili si inzestrati cu intuitie, acesti nativi pot colabora cu cei de langa ei, iar relatiile de parteneriat si munca in echipa le fac placere. Bunatatea este una dintre calitatile lor innascute, dar se descurajeaza prea usor si cad prada deprimarii.

Cifra zilei de nastere 3 – Firi vesele, dar oameni predispusi la gelozie; prietenosi, populari si sociabili, nativii cifrei 3 aduc veselia si bucuria in orice grup. Inzestrati cu o istetime innascuta, mereu fara astampar, ei sunt o companie placuta, dar se plictisesc cu usurinta. Adeseori se tem de singuratate, dar ascund acest lucru.

Cifra zilei de nastere 4 – Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane statornice, dar cu tendinta de a cadea prada rutinei. Firi practice si muncitoare, pentru ei stabilitatea este vitala si de aceea au nevoie sa-si construiasca viata pe temelii trainice. Sunt prieteni loiali, rabdatori si cinstiti, intotdeauna adepti ai traditionalismului, nu se simt in largul lor atunci cand situatia este pe cale sa se schimbe. Aceasta data le e propice politicienilor si doctorilor.

Cifra zilei de nastere 5 – Aventurosi si delasatori, firi entuziaste si nestatornice, nativii cifrei 5 sunt in permanenta in cautarea „noului”, au idei progresiste si emana o se*ualitate inconstienta. Se simt mereu atrasi de calatorii si de schimbare. 5 este o zi nastere surprinzator de favorabila politicienilor.

Cifra zilei de nastere 6 – Nativii cifrei 6 sunt persoane responsabile si vesnic nelinistite. Multi profesori sunt nascuti in aceasta zi. Mereu preocupate de dreptate, prieteni de incredere, persoanele care au cifra zilei de nastere 6 sunt inzestrate cu creativitate ii simt nevoia unei vieti traite in armonie, isi iubesc foarte mult familia si isi fac griji inutile pentru ea.

Cifra zilei de nastere 7 – Individualisti, tacuti si misteriosi, cei nascuti pe data de 7 au tendinta sa tergiverseze lucrurile. Simt nevoia de singuratate, pentru ca acesta este felul lor de a-si mentine echilibrul interior. Firi analitice si inzestrate cu intuitie, adeseori se pierd in ganduri si se simt atrasi de supranatural si de ocultism.

Cifra zilei de nastere 8 – De obicei foarte ambitiosi si avari, nativii zilei a opta au obiective bine conturate, sunt mereu in cautarea independentei si sunt foarte buni organizatori. Multi scriitori si oameni de stiinta s-au nascut in aceasta zi. In cazul acestor nativi se impune gasirea unui echilibru intre cariera si viata de familie, deoarece in general cariera este cea care domina.

Cifra zilei de nastere 9 – Milosi si temperamentali, iubitori de oameni, cei nascuti in aceasta zi au vederi largi. Sentimentali si dramatici, creativi si idealisti, cu scopuri bine determinate, nativilor zilei de 9 le lipseste adeseori simtul practic.

Cifra zilei de nastere 10 – Nativii zilei a zecea sunt originali si egocentrici, asemanatori,in multe privinte, celor nascuti pe 1. Multi actori sunt nascuti in aceasta zi. Increzatori in propriile forte si stapani pe sine, onesti si energici, este necesar sa isi controleze pornirea spre aroganta.

Cifra zilei de nastere 11 – Persoane inspirate, dar lipsite de simt practic, nativii acestei zile sunt asemanatori celor nascuti pe 2. Sunt cooperanti, iar chestiunile de ordin financiar nu ii preocupa peste masura. Sunt atrasi de muzica si de ritm, dar ar trebui sa-si infraneze pornirile spre visare. Au aptitudini de conducator, dar este de preferat sa aiba sprijinul unui partener puternic. 11 este o zi carismatica si multi artisti sunt nascuti la aceasta data.

Cifra zilei de nastere 12 – Ca si 3, aceasta este o zi a creativitatii dar si a sacrificiului, si a adus pe lume multi cantareti si muzicieni. Cei nascuti sub semnul ei sunt indivizi populari si sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectiv problemele, in general viata lor are multe suisuri si coborasuri, si chiar momente in care ajung sa faca sacrificii. Cu toate acestea, nativii zilei de 12 sunt intotdeauna capabili sa faca fata situatiei.

Cifra zilei de nastere 13 – Cei nascuti pe data de 13 pot realiza lucruri importante, dar cu o tendinta autodestructiva puternica. Asemanatori celor nascuti pe data de 4, nativii zi de 13 sunt harnici, fiinte practice si capabile sa provoace schimbari pe o scara larga. Trebuie sa tina mai mult cont de parerile celor din jur. Sunt mult rnai vulnerabili si emotivi decat ar parea la o prima vedere. Aceasta zi este o zi surprizelor.

Cifra zilei de nastere 14 – Firi analitice, iubitori de placeri, asemanatori in aceasta privinta cu cei nascuti pe data de 5, nativii acestei zile sunt persoane curioase, cu o abordare epicureana a vietii. Indivizi carismatici si senzuali, atrag tot soiul de „paraziti” in jurul lor. Atunci cand reusesc sa-si impuna o anumita disciplina pot realiza lucruri importante, mai ales in domenii progresiste. Sunt atrasi de calatorii.

Cifra zilei de nastere 15 – Oameni corecti, dar prea bagareti, similari celor nascuti pe data de 6 nativii acestei zile sunt persoane responsabile, care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei, cu toate acestea nu le place sa isi petreaca acolo tot timpul liber. Firi originale, iubitoare de frumos, invata cu usurinta, dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.

Cifra zilei de nastere 16 – Persoanele nascute pe aceasta data sunt inzestrate cu intuitie, dar nervoase. Asemanatori nativilor zilei de 7, si ei simt nevoia de singuratate. Autocritici si pretentiosi cu ei insisi, nu le place amestecul in problemele care-i privesc, in ceea ce priveste alegerea carierei, se simt adesea atrasi de religie, medicina si literatura. Au nevoie sa se mai si relaxeze.

Cifra zilei de nastere 17 – Atrasi de latura fizica a vietii, nativii zilei de 17 sunt uneori nesabuiti, asemanatori celor ai zilei de 8. Data de 17 este in mod traditional considerata a fi fasta pentru problemele financiare, desi viata celor nascuti in aceasta zi este fie incununata de succes, fie marcata de esec. Au adeseori aptitudini sportive, multi dansatori si sportivi au venit pe lume pe data de 17.

Cifra zilei de nastere 18 – Oameni puternici, dar materialisti, asemanatori celor nascuti pe data de 9, nativii zilei de 18 au vederi largi si interese extrem de variate. Cu toate acestea apar tensiuni atunci cand trebuie sa aleaga intre a actiona spre binele celorlalti sau in interes propriu. Adeseori sunt numiti in pozitii de conducere, chiar atunci cand nu isi doresc acest lucru.

Cifra zilei de nastere 19 – Independenti, dar aroganti. Sunt asemenea celor nascuti pe data de 1. Abordeaza viata in mod original si au energie. Nu suporta sfaturile dar intotdeauna sunt atenti la nevoile celor din jur. Firi emotive, pot trece fulgerator de la cea mai buna la cea mai proasta stare sufleteasca.

Cifra zilei de nastere 20 – Nativii acestei zile sunt persoane inimoase, dar vesnic ingrijorate de cate ceva. Similari nativilor zilei a doua, sunt oameni iubitori, carora le displace sa intreprinda ceva fara aprobarea celor de langa ei. Foarte buni la munca de detaliu, firi muzicale si artistice, pot cadea cu usurinta prada pesimismului.

Cifra zilei de nastere 21 – Aceasta data este considerata a fi „norocoasa”. Norocosi, dar extravaganti, asemanatori celor nascuti pe data de 3, nativii zilei de 21 sunt fiinte atragatoare si vesele, care adeseori se gasesc in locul potrivit la momentul potrivit si, de obicei, se afla in centrul atentiei. Au nevoie sa se concentreze mai mult si sa nu mai iroseasca sansele ce li se ofera.

Cifra zilei de nastere 22 – Similari celor nascuti pe data de 4, firi despotice si dominatoare, nativii zilei de 22 sunt conducatori innascuti, inzestrati cu un real talent in a-si construi propriul drum in viata. Aceasta este considerata a fi cea mai puternica zi de nastere. Persoanele nascute pe data de 22 ar trebui sa-si supravegheze nervozitatea; in general, au incredere in instinctul lor care, de obicei, nu ii insala.

Cifra zilei de nastere 23 – Iubitori de libertate, dar mult prea indulgenti, asemanatori in multe privinte nativilor zilei de 5, cei nascuti pe data de 23 adora schimbarea, libertatea si distractiile. Au tendinta sa isi exprime greu adevaratele sentimente si se simt atrasi de tot ceea ce este nou. Nativii acestei zile au o personalitate interesanta, uneori imposibil de imblanzit.

Cifra zilei de nastere 24 – Cei nascuti pe 24 sunt firi artistice, desi exagerat de serioase. Asemanatori nativilor zilei de 6, sunt atrasi de artele decorative, iar caminul constituie un loc important pentru ei. Pretuiesc mult creativitatea si sunt oameni de incredere, loiali si prietenosi.

Cifra zilei de nastere 25 – Naturi perfectioniste si rezervate, asemanatoare nativilor zilei de 7, persoanele nascute in aceasta zi sunt vesnic in cautarea libertatii, dar iau deciziile cu o mare incetineala. Calmi, cu o intuitie puternica si perfect capabili sa pastreze un secret, nativii zilei de 25 pot parea timizi la prima vedere.

Cifra zilei de nastere 26 – Indivizi carismatici, dar mult prea stresati, asemanatori celor nascuti pe data de 8, nativii acestei zile sunt oameni de incredere, bine organizati, inzestrati cu o gandire revolutionara, talentati in probleme financiare si, in mod surprinzator, profund atasati vietii de familie. Stiu cum sa mentina echilibrul dintre camin si cariera si, in cazul in care lucreaza in domeniul afacerilor, adeseori a hobby-uri artistice.

Cifra zilei de nastere 27 – Omenosi dar nerabdatori, asemanatori celor nascuti pe data de 9, nativii zilei de 27 sunt firi independente si calme, greu de infuriat, dar care, o data starniti, ii intimideaza pe cei din jur. in multe cazuri sunt atrasi de religie sau de stiinta, le place sa calatoreasca si, in general, sunt inzestrati cu o imaginative foarte bogata.

Cifra zilei de nastere 28 – Persoanele nascute in aceasta zi dau dovada de initiativa, dar si de egoism. Asemanatori celor nascuti pe data de l, se simt atrasi de conducere, cu toate ca nativii acestei zile reusesc cel mai bine in viata atunci cand au alaturi de ei partener. Personalitatea lor consta intr-o imbinare de hotarare, originalitate si discernamant. Sunt inzestrati cu o mare putere a vointei si cu capacitatea de a fi sociabili.

Cifra zilei de nastere 29 – Firi ocrotitoare dar imprastiate, asemanatori celor nascuti pe data de 2, nativii zilei de 29 au o personalitate stralucitoare, muzicala si insufletitoare. Uneori viata lor poate fi spectaculoasa si emotionanta. Cei nascuti in aceasta zi simt nevoia sa-i consoleze pe cei din jur, dar, cu toate ca sunt inclinati spre spiritualitate si au credinte bine inradacinate, uneori se lasa manipulati.

Cifra zilei de nastere 30 – Cei nascuti pe 30 sunt populari, dar se plictisesc cu usurinta. Asemanate celor nascuti pe data de 3, au multi prieteni si sunt in permanenta in central atentiei, pentru ca sunt animatori innascuti. Iubesc viata si sunt inzestrati cu inteligenta care uneori este chiar prea patrunzatoare. Oameni fericiti, au mereu tendinta sa-si iroseasca energia.

Cifra zilei de nastere 31 – Nativii acestei zile sunt persoane atragatoare, dar traditionalisti asemanatoare in aceasta privinta celor nascute pe data de 4. Spiritul lor practice si creativitatea cu care sunt inzestrati constituie o combinatie puternica neobisnuita, ca si imbinarea dintre munca sustinuta si spiritul artistic ce-i caracterizeaza. Cei nascuti pe data de 31 sunt oameni altruisti, cu un bun-gust deosebit, dar combinatia dintre intuitie si spirit practic poate genera stres.


Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. Ce spune cifra zilei tale de naștere despre tine – Știi mai mult!

Leave a Reply