marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaCele 7 corpuri ale lumii spirituale (partea 2): corpul astral

Cele 7 corpuri ale lumii spirituale (partea 2): corpul astral

Cele 7 corpuri ale lumii spirituale (partea 2): corpul astral

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

corpul astralCorpul astral sau corpul emotional reprezinta lumea sentimentelor noastre si are o structura mai fina decat precedentele doua corpuri (corpul fizic si corpul eteric). Corpul astral infasoara corpul fizic si cel eteric, depasindu-le pana la lungimea bratelor intinse lateral, proportional deasupra capului si sub talpile picioarelor.

Acest corp se compune din fluide astrale, indeosebi planetare, si reprezinta un corp care vibreaza deasupra primelor doua. El nu poate fi vazut decat de persoane antrenate in vizualizare. La nivelul acestui corp se gasesc codificate emotiile, sentimentele, trairile si dorintele persoanei respective. Corpul astral este o banda de energii cu frecventa superioara; este hainuta planetara a spiritului intrupat.

Ca si corpul eteric, si corpul astral este strabatut de cele sapte chakre care comunica cu corpurile superioare si cele inferioare prin portile de vibratie. Caracteristicile corpului astral ofera indicatii asupra fiintei umane, a comportamentului si trairilor sale, sentimentelor si suferintelor acumulate, a dorintelor si iubirilor sale.

Emotiile puternice, traumele, durerile, vinovatiile, perceptiile realitatii, mai ales cele din copilarie, convingerile etc. sunt depozitate in memoria planetara a spiritului (constiinta cum o mai numeste stiinta actuala) si se suprapun constant lasand urme in corpurile subtile, in special in cel emotional.

Corpul astral se evidentiaza indeosebi ca fiind multicolor, culorile putand sa straluceasca sau sa se inchida, ceea ce denota trairi cu intensitati diferite. Centrii energetici astrali pot fi usor si imediat perturbati atunci cand starea emotionala este tulburata, indicand astfel un dezechilibru in corpul mental si inducand un dezechilibru si in cel fizic. Expresia emotionala a fiecarui om are astfel efecte asupra functiilor hormonale si glandulare, pana la nivelul de activitate celulara.

Indicatorii dezvoltarii corpului astral sunt: vigoarea fizica, spirit activ, vitalitatea crescuta, veselia, bucuria de a trai, rasul ca expresie a fericirii. Ca metode de dezvoltare a acestui corp astral, se recomanda sa faceti sport; sa mergeti pe jos, sa faceti alergari in picioarele goale, sa folositi baile cu apa rece si inotul.

Atunci cand omul adoarme, corpul sau astral se disipeaza in astral si dezveleste o parte din corpurile subtile ale perispiritului (interioare), care se decorporalizeaza, in parte, impreuna cu spiritul, iar o alta parte a corpului astral asigura protectia si functionarea trupului fizic ramas adormit in pat. Daca veti scana senzitiv corpul eteric dezvelit de cel astral, il veti simti radiant, cu claritate, fierbinte, dens si puternic la oamenii sanatosi.
Femeile au dublul eteric mai rece decat barbatii. Dupa ce fac dragoste, dublul lor eteric este fierbinte si activat.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.