Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Cea mai buna intrebare din lume

Cea mai buna intrebare din lume

by admin
5 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

gautama-buddhaSpune o legenda ca Epimenide cretanul (un filosof si poet aflat pe una din listele celor 7 intelepti din Grecia, si care ar fi trebuit sa fie inclus si pe lista celor 7 adormiti, intrucat, asa cum spune Plutarh, a petrecut 50 de ani dormind fara intrerupere, desi altii sustin ca au fost de fapt 57 de ani) a calatorit in India si l-a intrebat pe Buddha:

“Ai putea sa-mi spui care este cea mai buna intrebare care se poate pune si care este cel mai bun raspuns care se poate da?”

Buddha i-a raspuns:

“Cea mai buna intrebare care se poate pune este cea pe care tu tocmai mi-ai pus-o, iar cel mai bun raspuns care se poate da este cel care ti-l dau eu acum”

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment