V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu sufletele noastre dupa ce murim? Iata secretul…

Imagine generata de Microsoft AI

Iata o calatorie fascinanta prin viata de apoi si prin procesele cosmice care ne guverneaza existenta dincolo de moartea fizica. La plecarea din corpurile noastre pamantesti, spiritele noastre graviteaza instinctiv catre o lumina radianta, sursa ciclului de reincarnare. Timp de 21 de zile pamantesti, suntem supusi unei analize cuprinzatoare a vietii. Aceasta recenzie evalueaza karma noastra acumulata si ofera o perspectiva completa a actiunilor noastre trecute, atat bune, cat si rele. In timpul acestui proces, experimentam emotiile si impactul faptelor noastre din punctul de vedere al celor pe care i-am afectat.

In urma acestei revizuiri, ne confruntam cu o alegere esentiala: fie sa reintram in ciclul reincarnarii, fie sa ne reconectam cu sursa si constiinta suprema a Creatorului. Daca alegem sa ne reincarnam, ne alegem caile de viata si facem contracte sufletesti cu indivizi pe care ii vom intalni pe taramul fizic, cum ar fi parintii, familia si prietenii nostri.

Caile noastre sunt determinate de karma. De-a lungul vietii noastre, suntem ghidati de ghizi spirituali, cunoscuti si sub numele de ingeri pazitori. Acesti ghizi ne sustin si fiecare actiune pe care o intreprindem este meticulos inregistrata in ceea ce mediumii spirituali numesc „Inregistrarile Akashice”, asemanator conceptului crestin al „Cartii Vietii”. Avem cel putin patru ghizi spirituali care ne insotesc, care ne ofera indrumari si sprijin.

Cand trecem in nefiinta, separarea de corpul fizic este marcata de ruperea cordonului de argint. Suntem apoi atrasi catre o lumina stralucitoare, insotiti de un inger pazitor sau ghid spiritual. Aceasta lumina ne conduce la ciclurile de revizuire a vietii si de reincarnare supravegheate de „inteleptii ciclurilor”, care opereaza sub legile si indrumarea Creatorului. Pamantul functioneaza ca o scoala in care invatam despre emotii si limitari, iar progresul nostru necesita sa invatam din greselile noastre. Nerespectarea acestui lucru duce la reincarnarea fortata in stari similare sau inferioare.

Dolores Cannon, o hipnoterapeuta renumita specializata in regresia vietii anterioare, a petrecut aproape jumatate de secol descoperind complexitatile mortii si reincarnarii prin experientele pacientilor ei. Cei care au regresat la amintirile pierdute ale mortii au oferit informatii valoroase asupra vietii de apoi si a ciclului de reincarnare in curs.

Conform descoperirilor lui Cannon, viata de apoi ofera trei destinatii primare, fiecare fiind determinata de frecventa vibrationala a cuiva.

* Taramul astral inferior este locuit de suflete profund atasate de viata pamanteasca, inclusiv cele cu mentalitati distructive. Aceste suflete raman adesea inconstiente de moartea lor si cauta sa reintre in corpurile vii. In cele din urma, ele revin la ciclurile de reincarnare pentru a invata din nou lectiile de viata.

* Taramul astral de mijloc seamana cu conceptul de rai, un loc frumos si vibrant in care sufletele isi pot modela realitatea pe baza dorintelor lor. Acest taram ofera ocazia de a va reuni cu cei dragi si de a va bucura de peisaje uluitoare. Cu toate acestea, unele suflete cauta in cele din urma experiente mai profunde si progreseaza catre stadiul superior al realitatii.

* In taramul astral superior, sufletele se conecteaza la „Biblioteca Inregistrarilor Akashice”, unde pot observa si studia diverse aspecte ale realitatii si Universului. Aceste suflete interactioneaza cu „inteleptii ciclurilor”, un consiliu care le sfatuieste cu privire la viata lor in Univers fara a le dicta caile.

Dupa moartea fizica, are loc o revizuire cuprinzatoare a vietii, prezentand fiecare actiune, cuvant si interactiune in mod obiectiv din perspectiva celor afectati.

Principiul conservarii energiei al lui Albert Einstein se aliniaza cu ideologia spiritului fiind separat de corp. Energia nu poate fi distrusa; se transfera pur si simplu. Cand o fiinta moare, energia care a animat-o continua sa existe, trecand printr-o tranzitie. Corpurile noastre sunt doar vehicule, haine pe care le punem si le scoatem.

Renumitul scriitor si profesor englez Alan Watts, celebrat pentru invataturile sale despre filozofiile spirituale budiste, taoiste si hinduse, a tinut un discurs transformator in anii 1970. El a propus un concept captivant in teoria simularii, sugerand ca toti suntem piese fundamentale fractale ale Creatorului, jucand jocul vietii ca si cum nu am fi. In aceasta viziune cosmica, fiecare fiinta vie este o bucata din Dumnezeu, experimentand iluzia mortii fizice si invatand din ea. Actiunile noastre sunt recompensate sau penalizate prin ciclul karmic pana cand ne invatam toate lectiile, si in cele din urma ne intoarcem la sursa din care am provenit.