De Craciun, iubiti si ganditi maret, pentru a atrage vibratii inaltatoare si, astfel, pentru a schimba intreaga lume in bine!

Social Media

vibratii CraciunIn acest Craciun, vibratiile umanitatii se pot indrepta spre iubire, fericire, fraternitate, minunatie. Fiecare dintre noi isi doreste cat mai mult sa aduca in viata bunatate, respect si recunostinta.

In timp ce multi dintre noi am fost ocupati cu pregatitul mesei de Craciun, cu impodobitul bradului sau cu primirea de colindatori, fara sa fim neaparat constienti, noi am intrat pe o „frecventa a Craciunului”, pe o frecventa spirituala, in care si cei mai rai oameni de pe planeta isi redescopera umanitatea.

In celebra sa carte „Colind de Craciun”, Charles Dickens ne vorbeste despre transformarea deosebita a unui personaj morocanos si zgarcit, Ebenezer Scrooge, care se trezeste la realitate, „lovit” de vibratiile Craciunului. Asa trebuie sa facem si noi in aceasta magica perioada: sa ne reinnoim vietile. S-o vedem ca nasterea unui copil. In cea mai scurta zi a anului, avem parte de lumina cea mai stralucitoare a anului, ce aduce speranta pentru un nou inceput. Puteti fi sau nu religiosi, puteti fi sau nu crestini, insa un lucru e cert: vibratiile voastre rezoneaza cu sarbatoarea si, ca o atractie magnetica, ele sunt atrase catre o mobilizare spirituala.

„Actiunea voastra nu are nimic de-a face cu bogatia voastra. Bogatia voastra este un raspuns la vibratiile voastre. Desigur, credinta voastra face parte din vibratiilor voastre”, spunea Abraham, celebrul ghid spiritual. In timpul Craciunului, o imbratisare plina de trandete pentru partenerul vostru aduce vibratii inalte; un cuvant de dragoste pentru copilul vostru creeaza o ambianta spirituala inaltatoare; un simplu „Craciun fericit” adresat unui strain poate duce campul vibrational al umanitatii catre stari de nedescris. In plus, daca va uitati in ochii unui strain, atunci cand ii spuneti „Craciun fericit”, puteti vedea in ei frumusete si apreciere sincera.

Viata noastra se reduce la vibratii, care pulseaza in jurul nostru. Puteti s-o numiti atractie sau energie. O puteti gasi in aer, in jurul unui semineu sau in jurul unui pom de Craciun, aprins cu lumini. Sau, o puteti gasi in biserica. Sau, in momentul in care vedeti noaptea o stea, punandu-va o dorinta care sa se implineasca.

„Pentru a realiza lucruri mari, noi nu trebuie doar sa actionam, ci sa si visam, nu trebuie doar sa planificam, ci sa si credem”, spunea Anatole France. De aceea, in acest Craciun sunteti invitati sa visati si sa credeti ca lumea se poate transforma si se poate inconjura de vibratii inalte.

Marele artist Michelangelo spuena odata: „Am vazut un inger in marmura, si l-am sculptat pentru a-l elibera”. Si voi aveti aceeasi capacitate de a elibera ingerul sau diavolul din viata voastra. Aveti capacitatea de a-i ierta pe toti cei care v-au gresit, eliberandu-va astfel spiritul. Iertati-i pe toti cei care v-au facut un rau…. astfel, demonul razbunarii din voi se va topi in fata gandurilor si vibratiilor inaltatoare.

Vibratiile provin din gandurile voastre. Cu cat mai mari va sunt gandurile, cu atat mai inalte va sunt vibratiile. Va doriti pace in lume pentru intreaga umanitate? Atunci, traiti cu aceste vibratii in viata voastra, si impartasiti-le si altora, pentru ca si altii sa aspire la ele sau sa se simta inspirate de ele. Ganditi maret si imprastiati energiile si vibratiile peste tot. Prin schimbarea gandurilor voastre interioare, prin atragerea celor mai inalte vibratii, nu numai ca voi, ca persoane, va puteti transforma, dar puteti transforma si intreaga lume.

Asadar, acest lucru sa faceti de acest Craciun: prin gandurile voastre inaltatoare, sa atrageti cele mai mari vibratii ale Universului, iar acestea sa le raspanditi peste tot. Viata voastra se va schimba cu adevarat catre mai bine.

Cu dragoste, bucurie si tandrete, echipa Almeea va ureaza un Craciun extrem de fericit si plin de bucurii!


Social Media

1 Comment

Leave a Reply