Channeling-ul, conectarea astrala cu un spirit superior

Channeling-ul este procesul de deschidere a canalului energetic si de lumina propriu, pentru a te conecta la „legatura” ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porti de vibratie spre supraconstiinta cosmica. Deschiderea acestui canal de legatura cu lumea spirituala se poate face de catre oricine are dorinta de a-si ridica nivelul de spiritualitate si este considerat de catre cei din astral suficient de demn si de pregatit pentru a intra in comunicare spirituala cu ei.

Nu toti oamenii au aptitudini sau calitati naturale pentru aceasta, de aceea de cele mai multe ori, cand vine timpul, cei vizati, mai ales cei care in alte vieti au fost initiati, sunt contactati de ghizii si de calauza lor pentru a fi ajutati in misiunile pe care trebuie sa le infaptuiasca in timpul vietii. Nu toti oamenii au fost sau sunt initiati, si totusi multi dintre acestia, chiar oameni simpli fiind, in timpul rugaciunii lor au revelatii, aud in clarauz comunicarile ingerilor lor pazitori, vad imagini si lumina cu ochii inchisi sau sunt indrumati incetul cu incetul spre diferite misiuni care pot fi de folos altor oameni aflati in slujba luminii. Acest lucru este biblic, fiind inscris si fiind ca o proorocire la adresa acestor vremuri, in care multi vor capata anumite puteri si capacitati pentru a lupta impotriva raului.

Aparent nu este nimic complicat intr-o astfel de comunicare, caci cei din astral reactioneaza foarte repede pentru a te coordona sa inveti; iar daca ai sa gandesti ca te avanti intr-o lume total necunoscuta si vei simti nevoia de siguranta, o vei putea obtine numai printr-o protectie magica deosebita, crescandu-ti mai ales vibratia.

Acesta ar fi primul pas, pe care cei constienti de importanta acestui lucru, l-ar putea face pentru a evita eventualele neplaceri. Vei spune ca daca rostesti o rugaciune iar canalul tau de legatura este asigurat de protectorii tai din astral poate fi suficient, dar nu este asa, din motivul ca odata deschisa poarta de vibratie, pot patrunde mai multe feluri de spirite prin ea ca sa ajunga la tine, printre care unele chiar malefice.

Acum intelegi mai bine ca poti fi expus, fara protectie, in fata unor forte nevazute, care sunt mult mai puternice decat tine, mai ales daca doresti sa lupti impotriva raului, parcurgand etapele initierii. Aceste forte ale raului sunt entitati malefice care se joaca cu soarta oamenilor si care ii pot ataca deosebit de puternic pe cei fara aparare. De exemplu, o persoana care obisnuia sa comunice cu calauza sa prin pendulism a intrat in legatura de joasa vibratie cu o entitate malefica care, dupa ce a profitat de credulitatea ei, facand-o sa-si insuseasca sfaturi si lucruri imposibile, s-a ajuns mai apoi la posedarea trupului ei fizic, fiind intrata in transa. Ulterior a fost folosita ca medium pentru a se comunica prin ea numai lucruri groaznice catre un auditoriu inmarmurit. A trebuit sa treaca multa vreme pentru ca acea persoana sa scape de ocupantul sau malefic, fiind necesara interventia preotilor si sprijinul mai multor initiati. Cu toate acestea, ea mai poarta inca amintirea aceea teribila, si a ramas cu sechele psihice grave.

De aceea, te sfatuim si pe tine, sa nu te joci cu comunicarile astrale, caci chiar si cea mai mica neatentie poate atrage razbunarea unor astfel de entitati, pe care le poti chema si contacta din nestiinta. Nu trebuie sa grabesti cursul lucrurilor, chiar daca nerabdarea te impinge la eforturi mai mari pentru evolutia ta spirituala; este bine sa inveti temeinic si sa experimentezi totul mai intai, caci vor trece multi ani ca sa te poti considera sigur(a) pe tine ca initiat(a); totul este insa sa nu renunti.

Calauza ta este prietenul cel mai de nadejde, care va fi mereu langa tine sa te incurajeze, sa te sustina si sa te invete.
Procesul de channeling nu trebuie confundat cu intentia de a contacta mortii sau cu dorinta de a le cere asistenta si ghidare, caci toti cer care au trecut in planul astral pastreaza inca caracteristicile sufletului din corpul pe care l-au avut pe pamant, trebuind sa treaca o vreme printr-un procedeu de purificare si revitalizare a spiritului, si abia apoi vor avea voie sa se inalte la nivelul lor spiritual, si asta numai daca nu au comis fapte reprobabile pe pamant, pentru care sa fie nevoite sa ispaseasca vreo pedeapsa ori sa decada cu spiritul lor pe un nivel inferior.

De aceea precizam ca channeling-ul este deschiderea unei porti cu o vibratie inalta, cu perspectiva de a intra in legatura cu un nivel spiritual superior, acolo unde se gasesc invatatorii initiatilor, ingerii protectori.

Un initiat, oricat de mic ar fi el in ierarhia entitatilor de lumina, isi va face un cerc de protectie magica impotriva eventualelor agresiuni externe, pentru a putea savarsi oricare din micile sale divinatii: un ritual magic, o sedinta de tarot, una de bioeterapii sau pendulism, o sedinta de meditatie.

Pe structura dublului cerc magic de protectie antimalefica, al carui contur se intareste cu sare consacrata si chiar cu cristale, el deschide, prin invocatii si ritual magic, canalul sau de lumina cu astralul superior, cerand entitatilor care-l recunosc si il ajuta de obicei, securizarea acestuia. In acest canal de legatura se converteste energia pura in energiile astrale necesare entitatilor care vor patrunde pentru comunicare.

Este posibil ca datorita unor actiuni mai vechi, de urmarire sau de razbunare, entitati malefice rau intentionate sa incerce sa „bruieze” legaturile voastre de comunicare cu spiritele luminoase si/sau chiar sa va atace. Pentru ca si astralul este interesat sa-si protejeze spiritele de la contact impotriva agresiunilor inferioare, unele entitati specializate, numite exorcisti si purificatori, vor interveni pentru securizarea perfecta a acestui canal, dar numai la chemarea voastra. La terminarea legaturii de comunicare cu entitatile angelice, canalul de lumina si energii se va inactiva, poarta de vibratie se va inchide, cercul de protectie magica se va inchide si el temporar.

Asadar sa nu intri in legatura cu spirite despre care nu cunosti nimic, chiar daca odata au fost pe pamant rude apropiate ale tale si le duci dorul, caci s-ar putea sa nu fie ei cei care vin la contact si sa fii indus in eroare si excrocat sentimental de meseriasii raului. O calauza aflata pe un nivel spiritual inalt te va incuraja intotdeauna, ajutandu-te sa gasesti solutii la problemele cu care te confrunti, dar nu iti va da putere si nici bani, nu te va forta niciodata sa faci ceva care sa-ti dauneze tie si semenilor tai, nu te va critica si nu iti va spune ca esti bun sau rau, laudandu-te chiar si pentru cele mai nesemnificative reusite ale tale.

De obicei calauzele de pe nivel inalt sunt destinate si atrase de acei oameni armoniosi care au o viata echilibrata. Apoi sa mai stii ca in comunicarile cu astralul superior poti sa fii oricand asistat, mai ales daca ai de indeplinit o misiune spirituala, cum ar fi un domeniu al artelor, psihologiei, vindecarilor, taratului, dictarii astrale (pentru a scrie despre ceva anume), sau in alte functii si situatii, caci asa cum cunoastem in trecutul istoric al lumii au fost multe genii care au contribuit la dezvoltarea civilizatiei umane, prin comunicare astrala realizand ceea ce in mod obisnuit era imposibil. Si in zilele acestea sunt multi initiati adevarati care, prin misiunea lor spirituala, reusesc sa deschida calea spre noi cuceriri ale cunoasterii.

Cine reuseste sa parcurga etapele initierii si sa-si implineasca misiunea spirituala va beneficia de o crestere a nivelului sau spiritual, ceea ce ii va aduce satisfactii nebanuite si in viata pamanteasca, determinand schimbarea unei soarte nefericite intr-una mai buna.

9 Comments

 1. Frumos articolul, obiectiv si interesant. Mi-a placut mai ales ca eu, fac parte din cei care. de copil(de la varsta de 5 ani) am vise premonitorii.Incerc sa ma inteleg, stiu sigur ca am o calauza astrala care ma ajuta enorm, dar n-am vrut si nu vreau sa merg mai departe, anume sa ma initiez, tocmai din pricina celor spuse in articol si anume…nu pot avea garantia ca nu ”dau” peste ceva ce-mi va dauna.
  Eu cred ca cei care au o misiune, sigur vor fi ajutati sa o duca la bun sfarsit.
  Conteaza mult sa ai un suflet deschis si curatat de resentimente.

 2. doresc sa adaug in continuarea comentariilor dvs ca in mai toate situatiile din viata mea simt ce se poate intimpla in urmatorul moment ,in urmatoarea zi si uneori apare ca o viziune ce se va intimpla peste 10 ani .Cum e posibil sa visezi in noaptea ursitorilor copilului afacerea care te va scoate din criza ,insa sa nu realizezi in tot acest timp ce era cu acel vis.ACOLO SUS CINEVA NE IUBESTE PE TOTI ,DAAAAR SUNTEM ORBI .Raiul este in fiecare dintre noi ,in adincul sufletelor noastre toti SUNTEM BUNI ,raul este inventat pentru a da oamenilor subiecte de ,,DISTRACTIE”.Ginditi-va ce am putea face zi de zi daca nu am avea birfa ,comploturi si tot acest circ care ne inconjoara.Am invata ,am termina studiile ne-am gasi un job bine platit fara intrigi fara colegi dornici sa-ti sufle postul si apoi credeti ca am mai avea viziuni si premonitii .NU.Toate aceste trairi vin din acea mare de negru ce incojoara stelele.Mie imi place sa spun ca traim istorie .Generatia de sacrificiu care este ultima suntem noi.Nu vor mai fi nici generatii de sacrificiu nici generatii de visatori nici generatii de apocaliptici.Este ultima suflare a tot ce inseamna urit ,rau,dizgratios,este ultimul racnet.Fiinta suprema care ne vegheaza ne va ilumina pina la urma insa pina atunci credeti in ea pentru ca stiu sigur ca exista

 3. Dupa parerea mea, in orice, deci si in acest „domeniu”, singurul lucru de care ai nevoie e increderea (sau credinta) in existenta unui sens al lucrurilor !
  Orice om care a inteles profund rolul „intunericului” (si a tot ce tine de acesta) – si care, implicit, nu se mai „teme” de nimic – poate comunica in siguranta cu ORICINE !
  Nu e nevoie de nici o initiere speciala in acest caz. Doar de intelegerea profunda a lucrurilor.

 4. Mi as permite, cu tot respectul, o replica la articolul de mai sus. Consider ca esenta raspunsurilor este relevanta . Lumina si Iubire, Nicole

  AFIRMATIE: “Channeling-ul este procesul de deschidere a canalului energetic si de lumina propriu, pentru a te conecta la „legatura” ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porti de vibratie spre supraconstiinta cosmica.”

  RASPUNS:- Spiritele se simt sub o forma a comunicarilor prin channeling. Cand aceasta comunicare este posibila, toti cei dispusi sa comunice navalesc asupra receptorului, asemenea albinelor intr un stup care roieste. Comparatia este exacta pentru ca zumzetul intregului stup nu permite, de obicei, intelegerea unei singure albine. De aceea a spune ca simti, pe o anume zona a corpului, prezenta unui spirit este foarte posibil. Si superiorii si inferiorii, in aceeasi masura, incearca starea de comunicare in momente diferite si la niveluri diferite de intelegere.
  Aparent ar fi mai simplu pentru un Inaltat sa comunice cu cineva. Dar daca stai sa judeci asa, unii am tacut vieti de a randul, dupa cum altii au fost guralivi tot vieti spirituale de a randul, cu toate ca nu erau la nivelul de inaltare propus/admis. Nu se face o diferenta.
  Un spirit se simte indiferent de nivelul sau de evolutie, dar aceasta simtire este legata de sensibilitatea umana. In momentul in care ai posibilitatea constienta de a fi selectiv, ca spirit intr un trup de om, atunci poti sa ti alegi cu cine vrei sa comunici si cu cine nu. Sensibilitatea aceasta este datorata capacitatii efective a creierului de a comunica.
  Daca vrei sa localizezi un anume loc in corp, pe unde spui tu ca s ar prezenta anumite spirite poti sa faci si asa. Dar, in general, toate acestea sunt legate de channeling.

  AFIRMATIE: “ Deschiderea acestui canal de legatura cu lumea spirituala se poate face de catre oricine are dorinta de a-si ridica nivelul de spiritualitate si este considerat de catre cei din astral suficient de demn si de pregatit pentru a intra in comunicare spirituala cu ei.”

  RASPUNS: Deschiderea unui canal presupune calitatea sau capacitatea de a receptiona informatii. Nu este suficienta dorinta. Sunt destui opaci care au dorinta foarte mare de a comunica si n dorinta lor atat de mare li se pare ca ar comunica, fara sa aiba nici o calitate de genul acesta.
  E adevarat ca starea de comunicare este accesibila oricui sau, daca vrei, tuturor oamenilor. Dar ea nu este accesibila, din punct de vedere spiritual, decat in masura in care poti sa dezvolti o traire permanenta a calitatii de channeling. Continuitatea in prelucrarea unor astfel de informatii este importanta in dezvoltarea calitatilor.
  O a doua caracteristica este increderea in ceea ce ti se comunica, in valoarea informatiei si in posibilitatea de adevar a cunostintelor.
  A treia caracteristica este utilitatea. Una este sa comunici de dragul de a comunica: sa stam si noi la taclale, de exemplu si alta este informatia utilizabila de a lungul vietii unui om. In acest ultim caz se evita, cu prisosinta, amestecul in lectiile de viata ale celorlalti.
  Noi, ca spirite nu avem o preferinta in a socoti pe cineva a fi demn sa vorbeasca cu Noi sau nu. Comunicarea este o problema de vointa, daca vrei sa vorbesti, daca mesajele Noastre sunt interesante sau folositoare. Pregatirea incepe, de fapt, cu acea calitate a sensibilitatii fiecaruia dintre voi, calitate exclusiv cerebrala care se poate dobandi prin exercitiu sau prin diferite afectiuni la nivel cerebral care sa deschida canalele.
  Lumea de Aici, chiar daca este ierarhic structurata nu are nimic de a face cu orgoliile si vanitatile omenesti asa ca, toti cei care pot comunica reusesc a deschide canale in discutia cu Noi.

  AFIRMATIE: “ Nu toti oamenii au aptitudini sau calitati naturale pentru aceasta, de aceea de cele mai multe ori, cand vine timpul, cei vizati, mai ales cei care in alte vieti au fost initiati, sunt contactati de ghizii si de calauza lor pentru a fi ajutati in misiunile pe care trebuie sa le infaptuiasca in timpul vietii.”

  RASPUNS: -E greu de spus ca te contacteaza cineva, c ar veni ghizi, ca cineva s ar implica sa ti dea cu palma n frunte: “ trezeste te si comunica”. Am aratat mai sus care sunt conditiile prin care se poate dezvolta o comunicare. Varianta cerebrala este cea mai plauzibila si se prefera comunicarea directa, fara alte soapte, ca sa le spun astfel, ale ghizilor spirituali.
  Intrucat Lumea de Aici este impartiala, Noi nu facem discrepanta intre cei care au comunicat in alte vieti cu Noi si cei care n au comunicat nici atunci si nici acum. De fapt, stiti foarte bine ca este o legatura intre Noi si voi si ca, fara aceasta legatura, omul viu spiritual nu poate trai.
  Astfel, alegerile nu le facem Noi pentru ca Noi suntem dispusi in orice clipa la un exercitiu de comunicare, daca el se poate dezvolta si daca exista.
  Sa lasam deoparte orgoliile noastre atat de omenesti si sa judecam cum ca ar fi o preferinta pentru care unul sau altul pot comunica si unii/ altii nu pot. Discrepante de genul acesta omul e tentat sa faca si ceea ce este foarte curios e ca, in general, cel ce spune ca este un sef al comunicatorilor, ca vorbeste cu Noi toata ziua ca si cum ar vorbi la un telefon de obicei, acesta este pierdut in niste balarii, cum va exprimati voi, ale propriei existente umflandu se cu tot felul de aere. In timp ce un altul poate mai simplu, ca pregatire si mai asezat, ca om face lucrurile acestea ca si cum ai sta la masa, vara, sub o bolta de vie.
  Comunicarea nu este un lucru complicat. Cei care complica o astfel de stare sunt cei care, dintr un orgoliu nemasurat, vor sa fie considerati sa zicem favoriti sau deasupra tuturor. Demnitatea prin care faci din asta o nefericire a celorlalti le lipseste celor care comunica de pe trepte mai inalte, vezi Doamne, ca oameni.

  AFIRMATIE: “ Nu toti oamenii au fost sau sunt initiati, si totusi multi dintre acestia, chiar oameni simpli fiind, in timpul rugaciunii lor au revelatii, aud in clarauz comunicarile ingerilor lor pazitori, vad imagini si lumina cu ochii inchisi sau sunt indrumati incetul cu incetul spre diferite misiuni care pot fi de folos altor oameni aflati in slujba luminii.”

  RASPUNS: – Starile de comunicare nu apar doar in timpul rugaciunii. Cine crede aceasta face o greseala. Ar fi ca si cum cineva si ar permite sa ti spuna: “ Tu taci si tu vorbesti. Tu asculta pentru ca tu esti un credincios si tu nu vei intelege nimic, niciodata pentru ca esti necredincios”.
  Cand veti intelege ca o stare a comunicarii este un dat natural care se poate dezvolta fie ca esti sau ca nu esti in slujba Luminii?
  Nefericite afirmatii de genul acesta ar insemna ca starea de comunicare sa fie apanajul unor anumiti credinciosi si nu al tuturor credinciosilor si, daca i vorba de ortodoxie aici, numai al ortodoxilor si nu si al altor religii ori a celor ce sunt atei.
  Poti gresi in felurite chipuri, dar inca o data spun ca aceasta, comunicarea nu este data unor elite, ci este data tuturor, pregatiti si nepregatiti, din punctul acesta de vedere, cu foarte multa scoala sau nescoliti deloc.
  Samanii triburilor amerindiene comunica. Oameni simpli comunica. Dalai Lama comunica. Cine stie ce mare invatat sau literat al lumii are aceste stari de comunicare.
  Nu numai rugaciunea este cea care poate deschide canale. Din pacate, exista in momentul de fata un dezechilibru al rugaciunii pentru ca de multe ori se intampla una sa spui si alta sa gandesti in rugaciunea ta.
  Dezvatati va in a gandi elitist pentru ca Dumnezeu Tatal da posibilitatea de comunicare intre Astral si Lumesc oricarui om viu spiritual.

  AFIRMATIE: “ Acest lucru este biblic, fiind inscris si fiind ca o proorocire la adresa acestor vremuri, in care multi vor capata anumite puteri si capacitati pentru a lupta impotriva raului.”

  RASPUNS: – Comunicarea nu este un lucru biblic, nici proorocirile nu sunt un lucru biblic. Am spus mai sus ca Noi consideram lucrul acesta ca pe ceva normal, iar daca stam sa vorbim despre Biblie ea este eterogena si nu reprezinta decat lucrarile unor oameni si nu spirite care s au copiat unul pe altul.
  E de mirare ca inca Biblia are influenta pe care o are, cu toate ca se refera la o societate extrem de putin evoluata si ale carei invataturi n ar insemna azi mai mult decat o carte de proverbe. Poti sa inventezi orice pe seama ei, poti sa gasesti coduri si informatii cifrate daca vrei si in ziarul de maine. Asta daca esti destul de destept ca sa scoti un ban din astfel de afirmatii, dupa cum a fost cea cu sfarsitul lumii in 21 mai in 2011. Si nu mai am nimic de adaugat a propos de comunicari de esenta biblica pentru ca as isca o polemica care este fara inceput si fara sfarsit.
  Ar fi totusi de presupus ca o intrebare s ar putea pune: aparitia Bibliei sau a primelor capitole la 200 de ani dupa disparitia lui Iisus, ce credibilitate ii mai confera ? Si as crede ca nu poti face din istoria unui popor esenta intregii lumi de dezvoltare spirituala.
  In paralel au existat si alte popoare. Pamantul intreg, ca planeta era necunoscut. Atunci cum poti spune ca esenta vietii spirituale de azi o reprezinta istoria poporulu evreu de atunci?
  Daca omenirea vrea sa se dezvolte spiritual are de construit si dezvoltat alte surse de cunoastere pentru ca stiinta este cea care ar putea dovedi existenta lui Dumnezeu. Stiinta si nu Biblia.
  Afirmatia biblica de genul: “crede si nu cerceta” a facut mult rau omenirii. De la crime cumplite pana la frane in progresul economic si social. Daca vreti sa considerati comunicarea de esenta biblica, mai ganditi va.
  Nici unul dintre popoarele de pe Pamant nu este socotit ales. Poporului evreu i a placut sa se socotesca asa si a luat, cu de la sine putere, o astfel de titulatura. Pentru ca nici evreii de pe vremea aceea, nici esenienii, nici egiptenii, nici americanii, nici rusii, nici arabii in aceasta vreme nu pot fi considerate popoare alese. Pentru ca nu exista nici un motiv spre a fi considerate asa.
  Dumnezeu este impartial in relatiile cu omul viu spiritual, ca fiu al Sau si El nu si permite sa spuna despre unul ca ar fi mai ales decat altul. Sunt inventii umane care au creat false ierarhii si care n au dus spre nimic decat spre ura rasiala si in masa si la razboaie economice, financiare sau armate.
  Daca Iisus este cel care a dat o titulatura de popor ales poporului evreu, atunci de ce nu L au crezut si L au tradat si L au ucis impreuna cu romanii? Daca te poti socoti ales sa comiti o astfel de crima, atunci spiritualitatea umana se incheie aici.

  AFIRMATIE: “ Aparent nu este nimic complicat intr-o astfel de comunicare, caci cei din astral reactioneaza foarte repede pentru a te coordona sa inveti… “

  RASPUNS: – O comunicare este un lucru complicat pentru cei din Astral fiindca odata informatia transmisa nu stii cum va fi folosita de catre omul viu spiritual, ce directie va dezvolta ea sau ce lucru va bloca in evolutie.
  Cateodata, comunicarea este un joc de a telefonul fara fir. Sa i se spuna receptorului “mar” si el sa inteleaga “masina”.
  Asa ca, oricat Ne am stradui Noi, ca spirite sa coordonam o astfel de dezvoltare n Astral, calitatea esentiala este cea legata de auzul sau de viziunea spirituale. Esenta ei o reprezinta dezvoltarea si folosirea informatiei. Sa comunici doar ca sa poti comunica este o problema a subtilitatii jocului spiritual. Dar cand informatiile transmise pot dezvolta o viata, atunci ele au valoare si importanta.

  AFIRMATIE: “… iar daca ai sa gandesti ca te avanti intr-o lume total necunoscuta si vei simti nevoia de siguranta, o vei putea obtine numai printr-o protectie magica deosebita, crescandu-ti mai ales vibratia.”

  RASPUNS: – Draga autorule, probabil ca te ai gandit la protectia muncii de pe vremurile comuniste…
  De ce ai avea nevoie sa intri protejat in Astral, lumea in care ar trebui sa te simti ca si acasa? Caci de Aici pleci spre Pamant si Aici te vei intoarce. Sa te protejezi impotriva alor tai? De ce?
  Adica tu intri cu armura intreaga pe tine ca sa nu ti se intample ceva rau, desi binele si raul sunt prezente doar la nivelul vietii omenesti?
  Protejaatule, apara te, ia ti o bagheta magica cu care sa te aperi de Noi, pentru ca Noi nu vrem decat raul acestei lumi !
  Autorule draga, trezeste te si nu mai vorbi prostii pentru ca unii s ar putea sa te si creada. Si in loc sa si incerce abilitatile de comunicare, sa fuga de ele.

  AFIRMATIE: “ Acesta ar fi primul pas, pe care cei constienti de importanta acestui lucru, l-ar putea face pentru a evita eventualele neplaceri. Vei spune ca daca rostesti o rugaciune iar canalul tau de legatura este asigurat de protectorii tai din astral poate fi suficient, dar nu este asa”

  RASPUNS: – Bineinteles ca nu e asa. Un canal de legatura nu este sustinut de catre Protector.
  De ce oare ii este atat de greu omului sa inteleaga ca acest canal exista pur si simplu? Ca pana in clipa mortii nu dispare si ca, tocmai in acea clipa, toti cei care vin ca sa l sustina pe muribund se apropie de el, mental, prin canalul acesta?
  Efortul Protectorilor nu este de a deschide canalul odata ce el este deschis. Efortul Protectorilor consta in asigurarea echilibrului dintre spirit si om in indeplinirea programului de viata ales si asumat.
  Protectorii n au alte misiuni decat cele stabilite odata cu reincarnarea in trupul de om, asigurand protectia din punct de vedere spiritual asupra diferitelor lectii de viata care sunt de trait de catre om.

  AFIRMATIE: “… din motivul ca odata deschisa poarta de vibratie, pot patrunde mai multe feluri de spirite prin ea ca sa ajunga la tine, printre care unele chiar malefice.”

  RASPUNS: – Cate feluri de spirite sunt? Cine le categoriseste asa?
  Noi spunem, deocamdata la nivelul la care a ajuns in evolutia sa Astralul, ca nu avem decat 2 tipuri de spirite: mai putin evoluate si evoluate.
  Atata vreme cat formele de bine si rau sunt doar definitii omenesti si includ o subiectivitate a trairii umane, ele nu pot include din punct de vedere spiritual maleficul la nivelul acestuia. Interpretarile acestea sunt subiective si sunt de natura a confirma ca raul o fi existand el pe undeva, inclusiv in Astral.
  Sunt oameni care infaptuiesc raul, nu spirite care l ar face. Ce fel de rau face un spirit malefic? Crezi ca se implica in influenta personala asupra cuiva cand omul are la dispozitie toate intrumentele mintii sale de a crede sau de a nu crede astfel de lucruri ?
  E drept ca exista o parte a raului in om. Nu Ne am straduit sa o scoatem si nu Ne vom stradui niciodata sa o scoatem pentru ca exista mereu acest echilibru intre ciclurile viata-moarte si raul care guverneaza viata este uneori o lectie dupa moarte. Ca si binele, de altfel.
  Tendinta omului este de a interpreta spiritul sub forma unui rau absolut si a l ierarhiza, precum relatiile cu alti oameni. Daca se intampla un rau, cine categoriseste lucrurile acestea? Nu mintea oare? Dar sa lasam raul.
  Daca se intampla un bine? Cine este vesel, bucuros sau mai stiu eu cum ? Nu omul? Nu el este subiectiv in toate trairile sale? Sau alte spirite care vin in comunicari de tip channeling ii provoaca astfel de lucruri?
  Dar viata lui unde este? El ce face? Se lasa framantat de raul spiritelor malefice ? El nu lupta? Isi incaseaza pumnii fara sa cracneasca?
  Astfel de naivitati blocheaza procesul de comunicare oricat Ne am stradui Noi sa l facem accesibil oricui.

  AFIRMATIE: “ Acum intelegi mai bine ca poti fi expus, fara protectie, in fata unor forte nevazute, care sunt mult mai puternice decat tine, mai ales daca doresti sa lupti impotriva raului, parcurgand etapele initierii.”

  RASPUNS: – Cine poate aprecia o forta a raului? Cine poate spune care este valoarea ei? Cum putem aprecia daca ni se face rau sau bine?
  Omul s a obisnuit sa inventeze raul peste tot, sa l vada peste tot. Chiar si cand e bine se teme ca ii va fi rau si nu poti sa gasesti ajutor impotriva ta decat in tine.
  Mai mult rau decat isi face omul singur lui, nu i ar putea face orice forta a raului, daca ar exista pe undeva.
  Obiectivitatea aparenta a raului invins sau a raului care ar trebui invins este in fapt o subiectivitate a celui care nu recunoaste si nu accepta, in primul rand, raul din sine.
  Raul nu s a putut dovedi . Fortele acestea nu s au putut dovedi prin nimic decat prin afirmatii, in principal, necontrolate care vor sa inspaimante naivii sau credulii.
  De atatea ori si a distrus omul lumea in care traieste pana la o face una cu pamatul, astfel incat s au scris biblioteci intregi de astfel de subiecte. Trebuie sa fii initiat ca sa te bati cu raul din tine? Oare nu l simti zi de zi prin ceea ce faci si mai ales prin ceea ce nu traiesti ?
  Dar, am mai spus,ii e foarte usor omului sa dea vina pe altul pentru ceea ce nu face el. Si daca i mai pui un pic de rau acolo, da bine. Vinovatul din el devine, in mintea lui sau in ochii sai, nevinovat si victima a unor forte exterioare lui. Morbida conceptie. Sper sa fie si muribunda.

  AFIRMATIE: “ Aceste forte ale raului sunt entitati malefice care se joaca cu soarta oamenilor si care ii pot ataca deosebit de puternic pe cei fara aparare.”

  RASPUNS: – A te juca cu soarta omului e ca si cum ai face dintr o plastilina o papusa si i ai suci mainile, bratele, l ai pune sa stea cu capul in jos sau cu fundul in sus, dupa bunul plac a ceea ce ti doresti tu sa faci din el.
  Dupa cate se spune aici, fortele malefice care izbesc omul sunt mai presus, ca putere si decat Dumnezeu insusi. Dintre cei aprox. 6 miliarde de oameni de pe planeta aceasta, cati oare or fi fara aparare si dorm totusi linistiti pentru ca raul care vine nu i ucide, nu i distruge, nu le incurca viata?
  Daca poti raspunde la o astfel de intrebare si esti cinstit fata de tine vei constata ca o astfel de afirmatie se duce inspre omul slab, nehotarat si lipsit de incredere in sine care nu este in stare sa si recunoasca vinovatia unei vieti netraite si traieste mereu in spaima si frica de raul pe care el singur si l face.
  Autorule, tu esti un initiat ? Daca esti, cum de nu ti dai seama cat rau faci prin astfel de afirmatii si ce “forte ale raului” duci cu tine, dragul meu ? Si tu mirosi a frica pentru ca ti este frica sa traiesti si iti inventezi tot felul de refugii pentru ca sa pari sau sa fii deasupra celor care sunt mai slabi decat tine.
  Dragule, nefericit trebuie sa fii si cu greu sa ti poti recunoaste slabiciunea daca faci astfel de afirmatii.

  AFIRMATIE: “ De exemplu, o persoana care obisnuia sa comunice cu calauza sa prin pendulism a intrat in legatura de joasa vibratie cu o entitate malefica care, dupa ce a profitat de credulitatea ei, facand-o sa-si insuseasca sfaturi si lucruri imposibile, s-a ajuns mai apoi la posedarea trupului ei fizic, fiind intrata in transa. “

  RASPUNS: – In primul rand ca, intr o stare de pendulism nu poti sa comunici decat cu o singura entitate. Ca o fi ea benefica sau malefica este cu totul altceva. Posedarea trebuie definita.
  Ce inseamna a poseda si de catre cine? Doua spirite nu pot locui intr un trup, asa ca nu poate intra cineva peste cel existent.
  Definitia posedarii, in sensul medical al cuvantului, inseamna serioase stari nevrotice sau psihotice, dar mai ales schizofrenii. Daca nici una dintre acestea nu au fost, atunci starea de posedare trebuie dovedita. Transformarile psihice la nivelul unei suferinte cronicizate sunt incredibile. Inainte de a vorbi despre posedare citeste putina psihiatrie sau literatura psihologica la capitolele nevroze, psihoze sau schizofrenii si nu face afirmatii gratuite.
  Si de altfel, de unde pot sa mi dau eu seama ca tu, draga autorule, nu esti la fel de posedat ca persoana despre care vorbeai? Pentru ca daca este o forma malefica si o forta a raului atat de putenica atunci, in mod sigur, gaseste ea o solutie sa treca de toate protectiile tale. Fiindca, din cate spui tu, insusi raul este mai inversunat decat binele. Si daca este mai inversunat decat binele nu l poti opri prin nimic, nu ?

  AFIRMATIE: “ Ulterior a fost folosita ca medium pentru a se comunica prin ea numai lucruri groaznice catre un auditoriu inmarmurit. A trebuit sa treaca multa vreme pentru ca acea persoana sa scape de ocupantul sau malefic, fiind necesara interventia preotilor si sprijinul mai multor initiati. Cu toate acestea, ea mai poarta inca amintirea aceea teribila, si a ramas cu sechele psihice grave.”

  RASPUNS: – Aceste sechele existau dinainte pentru ca cei care s au folosit de ea au fost inconstienti. Cate din lucrurile groaznice transmise s au intamplat?
  Ori poate ca ai auzit de tulburare de personalitate multipla sau de tulburare de personalitate bipolara ?
  Inca o data, draga autorule, nu i necesar sa inveti, dar macar sa citesti ca sa nu spui si altora exact aceste lucruri. Ori a folosi persoane cu serioase probleme psihice in stare de comunicare este ca si cum ai alerga o persoana cu handicap ca sa castigi tu un premiu.
  M ai dezamagit prin lipsa ta de selectivitate si prin afirmarea unui senzational fara sa te gandesti la cel care a avut de suportat lucrurile acestea. Si mai si spui, printre marile tale neadevaruri, ca ar fi o posesie malefica.
  De ce cei din auditoriu, de ce preotii, de ce lumea asta in intregul ei nu este atacata de forte malefice? De ce nu sunteti niste malefici cu totii ?
  Pentru ca amarata aceea avea o sensibilitate aparte, datorata bolii, v ati si grabit sa o faceti posedata si alt exemplu mai bun n ati gasit.
  Fiindca, in realitate, raul va guverneaza si tie, draga autorule, probabil ca si preotilor si initiatilor acelora existenta? Se spune ca numai raul recunoaste raul…

  AFIRMATIE: “ De aceea, te sfatuim si pe tine, sa nu te joci cu comunicarile astrale, caci chiar si cea mai mica neatentie poate atrage razbunarea unor astfel de entitati, pe care le poti chema si contacta din nestiinta. “

  RASPUNS: – De ce ar dori aceste entitati sa se razbune? Crezi ca Acolo e tara lui Papura Voda, in care fiecare face orice si oricine se razbuna pe cel pe care l prinde nepregatit ?
  Si crezi ca razbunarea ar fi apanajul spiritului, bun sau rau ?
  Daca n ai constatat, dragule, pana acum, iti spun eu ca vorbesti doar despre calitati si defecte umane, ca s ar putea sa dezvolti ceva asa, dupa ureche si ca nu stii aproape nimic. Nimic adevarat despre Lumea Spirituala.
  Ar fi bine sa ti spun sa te abtii, dar stiu ca nu o vei face. Ti se pare ca esti un invatat, din punctul acesta de vedere, ca detii adevaruri supreme si absolute, ca mai mult decat stii tu nu se poate invata. Doamne, cat te inseli si ce mult ii inseli si pe altii.
  De aceea, gandeste te foarte bine cand mai scrii cate ceva sau cand iti dai cu parerea despre ceva ce nu cunosti ori nu intelegi cu adevarat.

  AFIRMATIE: “ Nu trebuie sa grabesti cursul lucrurilor, chiar daca nerabdarea te impinge la eforturi mai mari pentru evolutia ta spirituala; este bine sa inveti temeinic si sa experimentezi totul mai intai, caci vor trece multi ani ca sa te poti considera sigur(a) pe tine ca initiat(a); totul este insa sa nu renunti.”

  RASPUNS: – Daca tii cont de ce ai scris mai sus, te as crede. Dar din tot continutul articolului se vede ca nu ai rabdare, ca te grabesti si ca daca ai vreo initere, ea a fost facuta in pripa si probabil, departe de adevarul Lumii Spirituale.

  AFIRMATIE: “ Calauza ta este prietenul cel mai de nadejde, care va fi mereu langa tine sa te incurajeze, sa te sustina si sa te invete.”

  RASPUNS: – Ceea ce spiritul stie si este invatat, nu mai are cum invata. Programul cu care a venit il va ajuta pe om sa traiasca ce are de trait, cu lectiile de viata existente. In afara ta nimeni nu te ajuta si nimeni nu ti ofera un bonus, ca ajutor.
  Calauze, ghizi, protector toate acestea se limiteaza doar la PDVA (programul de viata ales) si asumat. Nici unul dintre ei nu trec de limitele acestui program.
  Ceea ce ai de invatat inveti din cultura, din civilizatie si din viata traita. Ar fi bine sa uitati ca va ajuta cineva, altcineva in afara de spiritul existent intr un trup de om si de simbioza aceasta care duce, de obicei, la ceea ce numim omul viu spiritual.

  AFIRMATIE; “ Procesul de channeling nu trebuie confundat cu intentia de a contacta mortii sau cu dorinta de a le cere asistenta si ghidare, …”

  RASPUNS: Procesul acesta inseamna chiar intentia de a contacta mortii. Pentru ca toate spiritele existente undeva in Astral au fost candva oameni vii spiritual. Asistenta in comunicare se poate acorda. Ghidarea, mai putin pentru ca nimeni nu are voie sa intre peste lectiile de viata ale unui program ales si asumat.

  AFIRMATIE: “… caci toti cer care au trecut in planul astral pastreaza inca caracteristicile sufletului din corpul pe care l-au avut pe pamant, …”

  RASPUNS: – E firesc sa duci cu tine ceva din viata pe care ai trait o. Chiar si o rana, dupa ce s a vindecat, pastreaza o cicatrice, dar lucrul acesta se poate constata numai atunci cand esti in masura sa ti judeci propria viata.
  Nu confunda sufletul care este o simpla acumulare de trairi la nivelul vietii umane cu spiritul, care este cel ce guverneaza si invata din aceste trairi.

  AFIRMATIE: “… trebuind sa treaca o vreme printr-un procedeu de purificare si revitalizare a spiritului, si abia apoi vor avea voie sa se inalte la nivelul lor spiritual…”

  RASPUNS; – Daca ai copiat asta de pe undeva sau daca iti apartine gandeste te ca orice atlet, dupa o cursa grea, trebuie sa se revitalizeze.
  Judecand omeneste, poate ca ar fi necesar sa treaca un timp, dar in Astral spatiul si timpul nu exista. Lumea construita acolo este cu totul altfel decat lumea care i se prezinta omului si pe care o percepe in 3D.
  Existenta noastra este ca si o ramura a unui copac: infloreste si da rod, numai in masura in care are seva ce o impinge spre asta, iar seva este insasi viata traita.

  AFIRMATIE: “… si asta numai daca nu au comis fapte reprobabile pe pamant, pentru care sa fie nevoite sa ispaseasca vreo pedeapsa ori sa decada cu spiritul lor pe un nivel inferior.’

  RASPUNS: – Dragule, ce prostii vorbesti. Ce ar fi o fapta reprobabila, din punctul de vedere al Astralului ?
  O fapta reprobabila de exemplu este, din punctul de vedere al Astralului , binele facut in exces. Te ai gandit vreodata la asta ?
  O fapta reprobabila, din punctul de vedere al Astralului este ajutorul exagerat acordat copilului/copiilor sau pastrarea in viata, cu orice prêt, a unui spirit intr un trup muribund. Omului din tine , lucrurile acestea nu i se par reprobabile.
  Din punct de vedere uman reprobabile sunt crimele, hotiile, excrocheriile, minciuna pe care o spui si tu aici si toate cele care, din punct de vedere uman, tie ti se par normale. Dar lectiile de viata le cer tocmai pe acestea. Ori daca le refuzi, ele vin peste tine in orice conditii.
  Si sa mai stii ca nimeni nu te pedepseste in Astral decat tu insuti si ca nimeni nu poate fi alungat de pe un plan, cucerit prin evolutie si retrogradat. Pentru ca daca ar fi asa, dupa cele ce le spui aici tu, dragule si daca ai fi sa zicem pe planul 7, apoi cand te ar alunga cineva de acolo nici pe planul unu nu ti ai gasi loc.

  AFIRMATIE: “ De aceea precizam ca channeling-ul este deschiderea unei porti cu o vibratie inalta, cu perspectiva de a intra in legatura cu un nivel spiritual superior, acolo unde se gasesc invatatorii initiatilor, ingerii protectori.”

  RASPUNS: – La aceasta afirmatie, precizam ca channelingul este o deschidere pentru orice tip de spirit, mai evoluat sau mai putin evoluat. Iar selectivitatea ii apare celui care incearca starea de comunicare.
  In aceasta comunicare pot aparea spirite superioare sau deopotriva modeste, in functie de capacitatea de evolutie si intelegere a celui ce deschide canalul.
  Daca ti imaginezi ca ai putea proceda cum se procedeaza in magazine cand se fac reduceri sau solduri unde se face o coada afara incat toti intra ingramaditi, atunci lucrul acesta nu i asa si nu se va intampla niciodata. Desi Noi toti dintre cei de Aici, inclusiv Eu, asteptam cu placere conversatia cu voi peste capacitatea de dezvoltare sau de intelegere a spiritului respectiv nu navaleste nimeni .

  AFIRMATIE; “Un initiat, oricat de mic ar fi el in ierarhia entitatilor de lumina, isi va face un cerc de protectie magica impotriva eventualelor agresiuni externe, pentru a putea savarsi oricare din micile sale divinatii: un ritual magic, o sedinta de tarot, una de bioeterapii sau pendulism, o sedinta de meditatie.”

  RASPUNS: – Micutule autor, micutii initiati daca sunt magicieni, vrajitori sau alte cele atunci niciodata nu si vor permite o stare de comunicare normala pentru ca ea nu presupune protectie, ci deschidere. Indiferent ca se intampla privind procedurile deschise sau altfel.
  Magicianul protejat, daca se protejeaza se protejeaza impotriva lui insusi pentru ca nimeni de Aici nu i face rau si nimanui n am dat dreptul acesta. Interpretarea umana, secretoasa si incalcita poate crea astfel de senzatii si abia cand veti renunta sa interpretati intr un anume mod ceea ce nu i de interpretat, abia atunci veti invata ce inseamna starea de comunicare cu adevarat.

  AFIRMATIE: “ Pe structura dublului cerc magic de protectie antimalefica, al carui contur se intareste cu sare consacrata si chiar cu cristale, el deschide, prin invocatii si ritual magic, canalul sau de lumina cu astralul superior, cerand entitatilor care-l recunosc si il ajuta de obicei, securizarea acestuia.”

  RASPUNS: – Mai lipseste sa ti pui cenusa n cap pentru ceea ce scrii aici. Naivitatile tale sunt consistente pentru ca simti nevoia sa fii protejat nu de malefici inexistenti, ci de tine. Cum s ar explica astfel ca folosesti obiecte, substante materiale care sa te apere de imaterial?
  Probabil ca ai transformat maleficul inexistent intr o obsesie a existentei tale si mi dau seama prin asta ca nu vei putea comunica niciodata cu altcineva decat cu tine fiindca tu te aperi de toti cei care ti ar face si bine si rau deoarece, in realitate, nu stii ce inseamna asta.
  Ar fi greu sa ma obosesc acum sa ti explic pentru ca orice explicatie a mea implica o stare de desprindere si acceptare din parte ti si e putin probabil sa le ai cand te sarezi din cap pana in picioare sau te manjesti, in scop divinatoriu, cu cine stie ce substante care s ar putea sa ti daca rau si rau facandu ti sa dai vina pe maleficul inexistent.
  Pentru ca esti departe de Lumea Asta si probabil ca esti departe si de Lumea In Care Traiesti, fiindca amesteci lucruri care sunt imposibile si in Astralul superior si pe Pamantul inferior, din care poate ca te tragi. Nu stii ce inseamna divinatie si nu stii la ce foloseste ea.
  In ceea ce priveste Inaltatii sau Spiritele Superioare, ei au renuntat demult la starile de adorare, cum unora le place sa creada ca Noua ne ar pica bine sa Ni se intample.
  Maestre” in a descoperi maleficul”, tin sa ti aduc aminte ca daca nu l poti descoperi e pentru ca nu l poti defini, iar daca nu l poti defini nu l poti recunoaste.
  Vrei sa vezi un malefic ? Uitate n oglinda si vei recunoaste partea rea din tine.

  AFIRMATIE: “In acest canal de legatura se converteste energia pura in energiile astrale necesare entitatilor care vor patrunde pentru comunicare.”

  RASPUNS: – Oare crezi ca cei din Astral au nevoie de energie ca sa poata patrunde? Cum ai defini aceasta anergie pura cand o impurifici prin tot felul de ritualuri, sarand o pe toate partile?
  Schimbul energetic se face intre om si spiritul sau viu spiritual, nu intre spirite, ca atare. Ca sa poti comunica e bine sa iubesti si lumea in care esti tu si lumea in care suntem Noi. Tie imi pare ca ti e frica si de una si de alta. Ai de inteles ca energia spirituala exista in voi toti, ca fara ea viata nu i viata, ci moarte si ca din moarte iti vin mesajele pe care le ceri, cu toate ca tie frica de ea.
  Omul are tendinta de a socoti moartea un soi de capat al vietii, ceva care definitiv nu mai are nici evolutie, nici schimbare, nici transformare. Cea mai pura energie pentru un om este cea a mintii eliberate de el insusi sau de altii si nu cea transformata intr un soi de saramura de protectie.

  AFIRMATIE: “ Este posibil ca datorita unor actiuni mai vechi, de urmarire sau de razbunare, entitati malefice rau intentionate sa incerce sa „bruieze” legaturile voastre de comunicare cu spiritele luminoase si/sau chiar sa va atace. “

  RASPUNS: – Da, se pare ca s au adunat din ce in ce mai multi razbunatori, cu securi in mana care duc un bruiaj eficient, probabil ca in mintea ta, dragule. Pentru ca numai tu descoperi bruiaje si numai tu le traiesti fiindca nu intelegi nici ceea ce ti se spune, nici ceea ce ti se face si ar fi greu de acceptat ca in momentul in care spirit fiind iti doresti o comunicare, atunci nu te bruiezi pe tine intai sau pe altii.
  Imprumuti spiritelor calitati umane de razbunare, de revansa, iar din punct de vedere spiritual, atat cat cunosc si eu, aceste lucruri sunt imposibile. Ar fi bine sa nu umanizezi Astralul, dragule, fiindca lumile acestea, din fericire nu sunt tot una si nu vor fi totuna niciodata.
  Daca scuturi un mar si tu stii ca e mar copacul pe care l scuturi, n are cum sa ti cada in cap o nuca de cocos.
  Dar, mai stii, poate ca nu te ai sarat suficient si nu te ai protejat destul fata de rautatile Noastre… Spun asta pentru ca din cate am citit pana acum nu te am auzit pomenind despre un spirit superior inalt si bun.
  Vorbesti numai de rele si rai, ceea ce ma face sa cred ca nu stii ce inseamna binele. Si daca nu stii ce inseamna binele, cum poti sa vezi peste tot raul?

  AFIRMATIE: “ Pentru ca si astralul este interesat sa-si protejeze spiritele de la contact impotriva agresiunilor inferioare, unele entitati specializate, numite exorcisti si purificatori, vor interveni pentru securizarea perfecta a acestui canal, dar numai la chemarea voastra.”

  RASPUNS; – Din cate mi dau eu seama ca sa poti comunica trebuie sa participe atata lume care sa te protejeze, sa te ajute, sa te purifice incat ti ar trebui cativa ani ca sa fii sigur de asta.
  Daca exorcistii si purificatorii sunt spirite malefice, ce siguranta poti sa ai tu ca nu ar fi ? Sau tu l intrebi: “Sunteti malefic, dumneavoastra spirite sau sunteti bunut”?
  Cand gandesti omeneste, comunicarea- oricata rabdare ai avea- e pierdere de vreme.

  AFIRMATIE: “ La terminarea legaturii de comunicare cu entitatile angelice, canalul de lumina si energii se va inactiva, poarta de vibratie se va inchide, cercul de protectie magica se va inchide si el temporar.”

  RASPUNS: – Deci intram cu totii in vacanta pentru ca temporar sunt toate inchise… Probabil ca se poarta acolo o stampila de genul : “Am redeschis, vizitati ne”. Noi consideram ca legatura Noastra cu voi este permanenta si ca, in fapt, nu se rupe niciodata.
  Se prea poate ca sa nu fie prea placut ce aflati si atunci sa nu va convina si sa trageti obloanele. Mai e vorba si de o anumita stare de oboseala psihica a mentalului uman care poate duce la imagini greu de inteles si de acceptat, in afara de faptul ca ele sunt gresite si ca se dezvolta din propria subiectivitate.
  Cum e povestea cu raul gasit peste tot, in oricine, in orice si iscand desigur fobii, atacuri de panica si alte lucruri.

  AFIRMATIE: “ Asadar sa nu intri in legatura cu spirite despre care nu cunosti nimic, chiar daca odata au fost pe pamant rude apropiate ale tale si le duci dorul, caci s-ar putea sa nu fie ei cei care vin la contact si sa fii indus in eroare si excrocat sentimental de meseriasii raului.”

  RASPUNS; – Daca asa judecam, articolul asta l ai cam scris degeaba pentru ca cea mai buna concluzie a lui o spui singur: sa nu intri in contact cu spirite pe care nu le cunosti.
  Dar Aici, dragule, sunt atatea spirite pe care nu le cunosti, incat cele mai multe ti ar fi necunoscute decat cunoscute. Noua ni se pare ca te cam invarti in jurul cozii si, pentru ca nu ai explicatii plauzibile, te tot legi de bietii meseriasi ai raului. Care, iata ce bine ti au facut: ti au oferit un subiect de articol care, in fapt, nu ar fi nici mai bun, dar nici mai rau decat altele. Daca ar contine un dram de adevar…

  AFIRMATIE: “ O calauza aflata pe un nivel spiritual inalt te va incuraja intotdeauna, ajutandu-te sa gasesti solutii la problemele cu care te confrunti, dar nu iti va da putere si nici bani, nu te va forta niciodata sa faci ceva care sa-ti dauneze tie si semenilor tai, nu te va critica si nu iti va spune ca esti bun sau rau, laudandu-te chiar si pentru cele mai nesemnificative reusite ale tale.”

  RASPUNS: – Atunci rolul calauzei este de a face parte din décor? Pentru ca, dupa cum spui, draga autorule, aici ea n ar avea voie sa faca nimic.
  Nu stiu ce intelegi prin calauza. Cuvantul simplu ar insemna ajutor, orientare in continuarea si in deschiderea unui drum.
  Draga autorule, ce calauza ai si ce face pentru tine? Banuiesc ca nu te lauda pentru ca nu are voie, bani nu ti da pentru ca nu are cum si asa ca, pe departe, calauzele acestea sunt de a dreptul inutile sau cel putin asa le faci tu.
  Calauza, ghidul sau ce vrei tu sa fie are, dragule, o mare responsabilitate in conducerea spiritului aflat intr un trup de om pentru ca ea are menirea de a arata un drum al vietii, indiferent daca l vedem sau nu. Si cat de nemernic poate sa ni se para, in momentul in care constatam ca l avem langa noi si nu ne ajuta cu nimic. Asta pentru ca si Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri.

  AFIRMATIE: “ De obicei calauzele de pe nivel inalt sunt destinate si atrase de acei oameni armoniosi care au o viata echilibrata.”

  RASPUNS: – Of, adica cei care sunt dizarmonici si au o viata dezechilibrata nu au nici o calauza? Si au o viata de rataciti, tocmai pentru ca nu i calauzeste nimeni?
  Va fi necesar sa definesti cu foarte multa grija ce inseamna armonios si dezechilibrat, pentru ca toti cei care vor citi acest articol se vor simti frustrati daca nu sunt asa si isi pierd calauzele de nivel inalt.
  Inca o data te intreb: prin ce mijloace se face alegerea, prin ce se defineste si prin ce se deosebesc calauzele unele de altele pentru ca cele de nivel inalt probabil ca au mai multa experienta. Cele de nivel modest probabil ca raman de acest nivel nefiind acceptate ca si calauze nici de omul simplu si nici de cel evoluat. Si uite asa, ajung niste calauze sa ramana inutile. Asta se intampla numai pe Pamant.
  In Astral, deciziile sunt luate altfel si odata ce s a stabilit ca un spirit sa calauzeasca un om viu spiritual nu se tine cont de gradul lui de evolutie si nici de capacitatea de dezvoltare a lui.
  Inca o data, gandesti omeneste si ierarhizat, in sensul pur uman al cuvantului si, din pacate, iti permiti lucrul acesta vorbind despre Astral.
  Ceea ce pot sa sfatuiesc, iubiti cititori ai replicilor mele este sa aveti incredere in voi si sa va descoperiti singuri ceea ce doriti sa aflati pentru ca descoperirile acestea va vor face mult mai bine decat influenta diversilor maestri care cred si nu cred in ce spun. Indreptati va cu incredere voi insiva spre Astral si veti descoperi in liniste ce inseamna comunicarea cu Noi.

  AFIRMATIE: “ Apoi sa mai stii ca in comunicarile cu astralul superior poti sa fii oricand asistat, mai ales daca ai de indeplinit o misiune spirituala, cum ar fi un domeniu al artelor, psihologiei, vindecarilor, taratului, dictarii astrale (pentru a scrie despre ceva anume), sau in alte functii si situatii, caci asa cum cunoastem in trecutul istoric al lumii au fost multe genii care au contribuit la dezvoltarea civilizatiei umane, prin comunicare astrala realizand ceea ce in mod obisnuit era imposibil.”

  RASPUNS:- Dupa cum scrii aici, draga autorule si folosind aceste sfaturi, in mod obisnuit ar fi imposibila o comunicare.
  Cand vorbesti de misiuni, impui obligatia verbului “a trebui”. Ori, din fericire nu este asa. Singurul lucru care se recunoaste prin prisma evolutiei este un PDVAA ( program de viata ales si asumat) din care sa te stradui sa faci cat mai mult intr o viata.
  Toti cei pomeniti ca genii in istoria omenirii fie ca au fost literati, artisti sau savanti au avut in spate ceea ce omul s a obisnuit sa numeasca o inspiratie divina. Dar explicatia este mult mai simpla.
  Se prea poate sa fi atins culmile genialitatii umane la trecerile dintre planuri pe ranguri superioare, iar genialitatea lor sa fie un rezultat al evolutiei spirituale.
  Informatii din Astral, in sensul tulburarii lectiilor de viata nu se dau, iar informatii in sensul genialitatii umane nici atat. Poate ca va e greu sa credeti, dar genialii si marii artisti, savanti, chiar bucatari ai lumii nu au avut o inspiratie divina, ci ei insisi au fost rezultatul evolutiei acumularilor, transformarilor, schimbarilor si dezvoltarilor din vietile lor trecute. Cand un spirit ajunge sa se redescopere pe sine, intr o lucrare de arta de exemplu, atunci rezultatul acesteia depaseste simpla viata umana traita atunci si se intinde nu numai in istoria umanitatii trecute, prezente si viitoare, ci in istoria universala a civilizatiilor existente in Universul in care traim.

  AFIRMATIE: “ Si in zilele acestea sunt multi initiati adevarati care, prin misiunea lor spirituala, reusesc sa deschida calea spre noi cuceriri ale cunoasterii.”

  RASPUNS: – E adevarat ca in schimbul acesta de generatii spirituale evolutia spiritualitatii si mintii omenesti, socotita in legaturi armonice duc la o dezvoltare mai accelerata a civilizatiei umane si a acumularilor spirituale prin evolutie.
  In aceeasi masura este adevarat ca initiatii prezentati aici pot sa nu aiba de lucru pentru ca neincrederea omului in om este inca extrem de mare. Dumnezeu insusi, daca ar guverna lumea s ar mira de progresele ei facute fara ajutorul lui.
  Initiatii inseamna ierarhii pe care Inaltatii n au de gand si nu pot sa le stabileasca in lume. Gradul vostru de evolutie va da singur valoarea pe care o va intelege omul viu spiritual, ca om simplu.

  AFIRMATIE: “ Cine reuseste sa parcurga etapele initierii si sa-si implineasca misiunea spirituala va beneficia de o crestere a nivelului sau spiritual, ceea ce ii va aduce satisfactii nebanuite si in viata pamanteasca, determinand schimbarea unei soarte nefericite intr-una mai buna.”

  Sursa: http://www.almeea.com/channeling-ul-conectarea

  RASPUNS: – Si cei care nu reusesc sa treaca de etapele initierii?
  De ce construiesti, dragule, complexe de inferioritate fata de unii sau fata de altii, cand este foarte clar ca o evolutie sau alta nu este doar pentru cei initiati. Cei care nu se pot initia sau care nu stiu de astfel de initieri, cu ei cum ramane?
  Vorbesti despre o crestere a nivelului spiritual, dar bagatelizezi si asta ma face sa cred ca nu stii, de fapt, cata munca si cata traire cere asta. Explicatiile sunt simple fiindca orice spirit, intr un trup de om traind indiferent ca viata lui il duce intr o directie sau in alta, evolueaza.
  Omul, in nevoia lui elitista, creeaza ierarhii imposibil de acceptat din punct de vedere spiritual si de aceea vei putea constata, la intoarcerea Acasa, ca cel mai inalt maestru considerat asa de tine pe Pamant ar putea fi, de fapt, un spirit modest si ca, ocupand un loc care nu i se cuvenea, acest spirit si a incetinit evolutia.
  Gandeste te si la tine. Prin ceea ce ai scris in aceste randuri si daca vei avea curajul sa recunosti ca nici macar 10 % din ce ai scris aici nu reprezinta adevarul, te vei putea socoti absolvit de vina in care sa fi incurcat si vietile si mintile altora care te au considerat a fi de buna credinta. Invata, studiaza, schimba te si poate ca intr o zi vei cunoaste ce inseamna cu adevarat Astralul si vei putea vorbi in consecinta despre el.

Leave a Reply