luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateAveti o pata pe irisul ochilor? Aflati ce inseamna asta!

Aveti o pata pe irisul ochilor? Aflati ce inseamna asta!

Aveti o pata pe irisul ochilor? Aflati ce inseamna asta!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Se pot spune multe lucruri despre o persoana, doar uitandu-va in ochii ei. Dar stiati, de exemplu, ca ochii pot da, de asemenea, o multime de indicii despre sanatatea unei persoane?

Timp de multe secole, oftalmologii au cunoscut faptul ca ochiul este o extensie a sistemului nervos, fiind umplut cu multe terminatii nervoase, vase de sange si tesuturi asociate cu fiecare organ din corp. In cartea sa „Iridologie simplificata”, oftalmologul Dr. Bernard Jensen ne spune urmatoarele: „Natura ne-a oferit un ecran de televiziune in miniatura, care ne arata portiunile cele mai indepartate ale corpului prin intermediul raspunsurilor reflexe nervoase”.

Asadar, daca ochii furnizeaza informatii cu privire la starea de sanatate, ce indica petele de pe iris? Ne pare rau: daca aveti asa ceva, este o veste proasta. Cunoscute sub numele de „petele psora”, acele mici puncte rosii, maro sau verde de pe iris sunt un indicator al toxinelor localizate in tesuturile corpului. Aceste toxine isi fac adesea calea in organism, prin medicamentele prescrise luate pe o perioada lunga de timp sau prin intermediul mediului in care traim.

De unde stim care zona este afectata? Totul depinde de locatia petei respectiv. Dr. Bernard Jensen a creat graficul de mai jos (ce este in limba engleza) si care poate ajuta la determinarea sursei unei probleme de sanatate. De exemplu, pe baza acestei diagrame, pata din imaginea de la inceputul articolului este un indicator privind prezenta unor toxine in vezica urinara. Vestea buna este ca, cu timpul, sub supraveghere medicala si prin masuri adecvate de detoxifiere, petele de pe iris vor scadea in dimensiune si chiar vor disparea complet, ceea ce inseamna ca partea afectata a corpului a fost detoxifiata.

Harta in format mai mare, o puteti downloada de pe site-ul davidwolfe.com.

harta iridologica

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment