sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaFizica cuanticaMisterul inregistrarii tuturor informatiilor din Univers - trecute, prezente si viitoare

Misterul inregistrarii tuturor informatiilor din Univers – trecute, prezente si viitoare

Misterul inregistrarii tuturor informatiilor din Univers – trecute, prezente si viitoare

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Materia din Univers este inca locuita de toata energia imaginabila, supusa unor legi in care spatiul in patru dimensiuni este vecin cu zero (vecin cu eternitatea, imobilitatea, esenta primara). Materia ar avea privilegiul de a poseda o memorie a timpurilor viitoare, care ar fi cartela sa perforata, programul sau.

Calculatorul are inteligenta sa specifica oferita de om. Memoria tuturor timpurilor poate fi pusa in paralel cu memoria akasica a Universului, in mod misterios cunoscuta de spiritualistii initiati. Pentru fizicieni, fenomenul ar fi legat de cel al spatiului-timp, care este curbat de campuri puternice de energie, asa cum fotonul este curbat in drumul sau, atunci cand trece prin apropierea unui Soare. Daca energia este foarte mare, curba ia forma unui cerc din care fotonul si spatiul nu mai pot iesi. Astfel, undele memoriei viitorului s-ar putea inchide singure.

Inregistrarea cromozomica a tuturor informatiilor care se regasesc in viata tine probabil de ordine si de unde electromagnetice sau, mai exact de axe magnetice concentrice, dintre care originalul, inchis, dezvolta, dupa Einstein, treizeci de miliarde de ani-lumina. E posibil ca aceste unde ale memoriei sa transporte amintirea a tot ceea ce se intampla, a tot ceea ce s-a intamplat si a tot ceea ce se va intampla. Undele inchise in cercul magnetic (benzi magnetice) al cromozomilor-memorie, care apartin unui Univers mai complex si mai complet decat al nostru,  contin amintirea timpurilor trecute, prezente si viitoare.

Dupa initiati, cromozomii-memorie contin sufletul lumii (sau al lui Dumnezeu) si ar forma partea esentiala a corpului uman si a creierului. Pe scurt, este posibil, daca nu probabil, ca biologii sa descopere maine ca natura secreta a vietii si fenomenul cromozomic sunt guvernate de niste legi superioare in care spatiul in patru dimensiuni este diferit de cel pe care il cunoastem noi, adica in care viitorul si trecutul sunt absorbite de un alt timp.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.