Pamantul se afla acum intr-o zona ostila cosmica – „zona a 13-a” – dar ne apropiem de iesirea din acest spatiu al intunericului

Viata noastra prezenta este o sclavie, o inchisoare grea. Trebuie sa ne intelegem situatia si sa ne eliberam de ea. Tot ceea ce vedem in jurul nostru se va prabusi si va disparea. Nimic nu va fi lasat acestei civilizatii; intregul Pamant va fi zguduit si nicio urma nu va fi lasata acestei culturi a ignorantei. Cutremurele de pamant nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor fiind, de asemenea, de a trezi intelectul si inima oamenilor, astfel incat acestia sa se elibereze de erorile si nebuniile lor si sa inteleaga ca ei nu sunt singurii din Univers.

Sistemul nostru solar se afla acum intr-o regiune a Cosmosului in care o constelatie care a fost distrusa si-a lasat ramasitele ei periculoase. Punctul de trecere al unui spatiu contaminat este o sursa de otravire nu numai pentru locuitorii Pamantului, ci pentru toti locuitorii celorlalte planete ale galaxiei noastre. Numai stelele nu sunt afectate de influenta acestui mediu ostil. Aceasta regiune se numeste „zona a treisprezecea”. Planeta noastra a fost inclusa in aceasta regiune timp de mii de ani, dar in cele din urma ne apropiem de iesirea din acest spatiu al intunericului si suntem pe punctul de a ajunge intr-o regiune mai spirituala, in care traiesc fiinte mai evoluate.

Pamantul se afla acum intr-o miscare ascendenta si toata lumea ar trebui acum sa se armonizeze cu acesti curenti de ascensiune. Cei care refuza sa se supuna acestei noi cai vor pierde oportunitatea pentru a se ridica. Ei vor ramane in urma in evolutie si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani (prin nenumarate reincarnari) pentru a prinde un nou val ascendent.

Pamantul, sistemul solar, Universul… toate sunt puse intr-o noua directie sub impulsul iubirii. Cei mai multi dintre voi vor considera iubirea ca o forta derizorie, dar, in realitate, ea este cea mai mare dintre toate fortele! Banii si puterea continua sa fie venerate ca si cum cursul vietii depind doar de ele. Dar, in viitor, ambele vor fi subjugate de puterea iubirii…

 

Be the first to comment

Leave a Reply