Proiectul constiintei globale: cum mintile noastre interconectate pot manipula materia, timpul si spatiul cosmic!

minte globalaProiectul Constiintei Globale este un plan international, de cercetare a unor posibile actiuni neconventionale ale mintii umane. Originea sa se gaseste in numeroase discutii purtate in anii ’90, in cadrul unor grupuri alcatuite din cercetatori si reprezentanti ai unor curente preocupate de ideea potrivit careia mintea ar putea influenta realitatea inconjuratoare.

Din timpuri stravechi s-a afirmat faptul ca gandul uman este o forta ce poate modela direct realitatea. Aceasta idee, infirmata de oamenii de stiinta pentru ca aparent contrazice legile fizicii si fundamentele stiintei, se doreste a fi demonstrata de Proiectul Constiintei Globale prin metodele stiintei moderne.

Obiectivele acestui plan sunt: evidentierea prin metode stiintifice a unei actiuni a mintii asupra materiei; verificarea unei sincronizari a unui numar ridicat de minti umane, ce actioneaza simultan asupra lumii fizice, determinand modificari substantiale; evaluarea ipotezei existentei unei constiinte de grup sau chiar a unei constiinte globale.

Se pleaca de la ideea potrivit careia gandul uman poate influenta direct fenomenele fizice, iar cel care verifica aceasta ipoteza este generatorul de numere aleatoare. Deci se considera ca mintea ar putea influenta secventele de cifre si pentru ca efectul este greu sesizabil, pentru verificare si amplificare se aleg momente in care un numar cat mai ridicat de persoane isi sincronizeaza gandurile si se interconecteaza, deoarece se concentreaza asupra unui eveniment major ce determina o reactie emotionala colectiva. Astfel de evenimente pot fi: conflicte majore, catastrofe naturale, accidente, evenimente astronomice, Revelionul si altele.

Practic, un numar ridicat de minti umane se interconecteaza si actioneaza coerent si sincronizat atunci cand sunt afectate de un anumit eveniment major capabil sa genereze o reactie emotionala colectiva. Este ca si cum o minte colectiva ar genera un camp la scara globala, ce afecteaza functionarea dispozitivelor electronice din toata lumea. De aceea se afirma ca Proiectul Constiintei Globale ar inregistra continuu o electroencefalograma a unei minti colective planetare.

Cercetatorii implicati in proiect sustin ca rezultatele obtinute pana acum demonstreaza cu fermitate faptul ca, indiferent de locul unde se produce un eveniment major, efectul observat este global. Aceasta inseamna ca factorul extern, care pare sa actioneze independent de distanta, afecteaza simultan toate sistemele retelei raspandite in lume.

Concluziile la care au ajuns cercetatorii de la Proiectul Constiintei Globale sunt: gandurile, intentiile, emotiile si traumele noastre pot influenta instantaneu realitatea pe distante mari; mintile pot interactiona nu doar intre ele, ci si cu legile fundamentale ale fizicii, determinand efecte masurabile; un numar ridicat de minti umane, interconectate de producerea unui anumit eveniment care genereaza o reactie emotionala colectiva, se sincronizeaza si actioneaza coerent la scara planetara, independent de distanta, determinand fluctuatii dinamice in spatiu-timp.

Sursa: taifasuri.ro

1 Comment

  1. Conform prezent articol, tipurile de meditatii colective influenteaza direct asupra evenimentelor ulterioare. Aici putem lua in considerare si spiraleel yoghinilor care sunt hulite de ziare…oare fiindca modifica in sens pozitiv lumea, contrar dorintelor anumitor organizatii (cu bani) care comanda condamnarea acestor actiuni?!

Leave a Reply