luni, ianuarie 30, 2023
AcasăFranturi de realitateAtentie! Pepenii verzi culesi mai devreme sunt injectati cu o substanta periculoasa...

Atentie! Pepenii verzi culesi mai devreme sunt injectati cu o substanta periculoasa pentru oameni!

Atentie! Pepenii verzi culesi mai devreme sunt injectati cu o substanta periculoasa pentru oameni!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

injectare pepene verdeExista fermieri care culeg pepenii mai devreme si pentru a le da aspectul de copt ii injecteaza, lucru extrem de riscant pentru sanatatea oamenilor. Pentru a-i identifica foarte repede trebuie doar sa fim atenti la seminte. Pepeni injectati au semintele albe, necoapte. Ceea ce este in defavoarea noastra este faptul ca putem vedea semintele abia dupa ce am cumparat pepenele si am ajuns cu el acasa.

Este indicat sa consumam pepeni verzi cumparati din surse sigure sau cel putin de la comercianti de la care ai mai cumparat si au fost buni din toate punctele de vedere: interior rosu, dulce si seminte negre.

Una dintre substantele folosite de-a lungul ultimilor ani, pentru a creste si a coace miezul pepenilor este Forchlorfenuron, o substanta folosita la accelerarea cresterii si in SUA – pentru struguri sau kiwi, dar care este interzisa in Europa. Forchlorfenuronul a fost testat pe soareci in SUA, observandu-se ca, la doza maxima administrata, 400 de grame pe kilogram de masa corporala, apare alopecia. De asemenea, soarecii au scazut in greutate pe parcursul testelor.

Totusi, subtanta a primit aviz pozitiv de folosire in SUA, deoarece nu contine substante cancerigene si nici nu s-au observat efecte negative asupra creierului.

Sursa: libertatea.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.