O conspiratie incredibila de mii de ani: oamenii sunt sclavii zeului Anunnaki Enlil, care s-a proclamat “Dumnezeu”! Dar, atentie, ca totul e o mare minciuna!

zeiPe site-ul humansarefree.com a aparut un articol despre cum extraterestrii malefici ar controla intreaga umanitate. Site-ul almeea.ro nu este de acord cu ideile din acest articol, dar, cu toate acestea, il vom prezenta, in sinteza, pentru a arata ca traim intr-o epoca a manipularilor si minciunilor:

– Noi suntem sub controlul extraterestrilor sirieni, reptilieni si Anunnaki, care ne doresc raul.

– Reptilienii nu doresc ca noi, oamenii, sa ne eliberam, asa ca au creat un sistem spiritualo-material monstruos, in care, dupa moarte, va urma reincarnarea sufletului si astfel vom trai tot pe Pamant.

– Sirienii (extraterestrii de pe o planeta ce orbiteaza steaua Sirius) sunt responsabili pentru toate religiile care au aparut pe Pamant si care au rolul de a mentine omul in sclavie.

– Zeul Anunnaki Enlil s-a proclamat ca zeu al acestei planete (Pamantul), in ciuda faptului ca fratele sau (Ea) si sora lui sunt responsabili pentru creatia genetica a oamenilor. Enlil este acelasi cu “Dumnezeu” din Vechiul Testament. Daca te inchini lui Enlil, vei avea parte de un loc in paradis; problema este insa aceea ca “locul din rai” va fi de fapt o continua reincarnare a sufletului uman, care va ramane sclav tot pe Pamant. Memoria celor reincarnati va fi stearsa definitiv, pentru a nu-si mai aminti nimic din vietile anterioare.

– Dar, exista si extraterestri benefici (ESAU sau invatatori) care doresc ca noi sa scapam din aceasta sclavie. De aceea, acesti ESAU au plantat tot felul indicii pe Terra, dar si in tot sistemul solar, pentru ca cine are ochi sa vada. ESAU au creat celebrul chip uman sculptat de pe Marte.

– Povestea biblica ne spune ca Iisus este fiul lui Dumnezeu, dar primul fiu al lui Ea, Marduk, s-a proclamat “Dumnezeu”, fiind cunoscut ca si “Amen Ra”. El le-a spus sclavilor ca el este singur zeu si le-a impus sa indeparteze orice referire la vechii zei adorati.

– Etimiologia lui Marduk este una interesanta. “Mar” inseamna “fiu”, iar “duk” inseamna “caine”, dar si “Sirius”, aceasta stea fiind cunoscuta in vechime ca si “astrul cainelui”.

11 Comments

Leave a Reply