O conspiratie incredibila de mii de ani: oamenii sunt sclavii zeului Anunnaki Enlil, care s-a proclamat „Dumnezeu”! Dar, atentie, ca totul e o mare minciuna!

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Pe site-ul humansarefree.com a aparut un articol despre cum extraterestrii malefici ar controla intreaga umanitate. Site-ul almeea.ro nu este de acord cu ideile din acest articol, dar, cu toate acestea, il vom prezenta, in sinteza, pentru a arata ca traim intr-o epoca a manipularilor si minciunilor:

– Noi suntem sub controlul extraterestrilor sirieni, reptilieni si Anunnaki, care ne doresc raul.

– Reptilienii nu doresc ca noi, oamenii, sa ne eliberam, asa ca au creat un sistem spiritualo-material monstruos, in care, dupa moarte, va urma reincarnarea sufletului si astfel vom trai tot pe Pamant.

– Sirienii (extraterestrii de pe o planeta ce orbiteaza steaua Sirius) sunt responsabili pentru toate religiile care au aparut pe Pamant si care au rolul de a mentine omul in sclavie.

– Zeul Anunnaki Enlil s-a proclamat ca zeu al acestei planete (Pamantul), in ciuda faptului ca fratele sau (Ea) si sora lui sunt responsabili pentru creatia genetica a oamenilor. Enlil este acelasi cu „Dumnezeu” din Vechiul Testament. Daca te inchini lui Enlil, vei avea parte de un loc in paradis; problema este insa aceea ca „locul din rai” va fi de fapt o continua reincarnare a sufletului uman, care va ramane sclav tot pe Pamant. Memoria celor reincarnati va fi stearsa definitiv, pentru a nu-si mai aminti nimic din vietile anterioare.

– Dar, exista si extraterestri benefici (ESAU sau invatatori) care doresc ca noi sa scapam din aceasta sclavie. De aceea, acesti ESAU au plantat tot felul indicii pe Terra, dar si in tot sistemul solar, pentru ca cine are ochi sa vada. ESAU au creat celebrul chip uman sculptat de pe Marte.

– Povestea biblica ne spune ca Iisus este fiul lui Dumnezeu, dar primul fiu al lui Ea, Marduk, s-a proclamat „Dumnezeu”, fiind cunoscut ca si „Amen Ra”. El le-a spus sclavilor ca el este singur zeu si le-a impus sa indeparteze orice referire la vechii zei adorati.

– Etimiologia lui Marduk este una interesanta. „Mar” inseamna „fiu”, iar „duk” inseamna „caine”, dar si „Sirius”, aceasta stea fiind cunoscuta in vechime ca si „astrul cainelui”.

11 Comments

 1. Un articol care amesteca putin informatiile si in loc sa clarifice,produce si mai multa confuzie.Dupa parerea D/lui Zecharia Sitchin, lucrurile nu stau tocmai cum au fost relatate mai sus,desi descrierea are multe asemanari.Cu siguranta informatiile provin din aceasta sursa, doar ca sunt putin amestecate.
  Personal, cred ca se poate mai mult si mai ales mai elaborat,pentru ca cei ce citesc sa nu ramana cu o dilema dupa lecturarea articolului.
  Cu respect Razvan

 2. Omul a fost crescut de o rasa pe care o putem numi fara probleme, extraterestra, lucru care este descris chiar si in Biblie.
  Cartile lui Zecharia Sitchin improspateaza subiectul. Acum nu as fi afirmat ca Enlil sau Enki s-a proclamat un Dumnezeu dar,…problema este ca noi habar nu avem, ce este real si ce este minciuna.

 3. De acord cu tine Lovendal pe zona asta.
  Adica ailalti doi ce au pazit? Au lasat pe Marduk, sa se autointituleze Dumnezeu si n-au zis nimic nu au facut scandal acolo intre ei…Bine ma frate fa ce vrei noi ne caram de aici ?
  Necredibil…ca poveste.
  In legatura cu ceilalti extraterestri buni ESAU…( ma rog, n-am auzit de ei de loc pe nicaieri)..ce buni sunt ei…dar slabi de tot..
  Pai ce semne lasa ei peste tot ?…semne care nu le vad si nu le pricep majoritatea, asa invata ei o civilizatie incepatoare..?
  Ca un Rebus sau Puzzle..?
  Daca vroiau sa ne invete ceva …trebuiau si ei sa fie prezenti la fel ca si reptilieni sau ailalti rai, in viata noastra de zi cu zi . Nu-i asa?. Inveti pe altul prin absenta si semne lasate de mult de tot. Semne indoielnice ca sa zic asa…si de conjuctura..
  Nu-i credibil nimic din astea cu Anunnaki…

 4. Normal ca nu e adevarat! dar in orice minciuna.. conspiratie sau cum le denumesc oamenii – se afla un adevar.. care e acela? e intre minciuna si adevar! deci descoperiti singuri un lucru: omul nu e de capul lui! dumnezeul acestei lumi nu e cel biblic! iar timpul nu e cel care in credem noi! deci sa luam totul ca o minciuna si sa tratam ca un adevar! numai asa descoperim realitatea! daca toti spun ca e minciuna – ramanem prosti si inchisi in prorpia credinta falsa! daca spunem ca e adevar devenim prea idioti si creduli! capis?

 5. Ea = Enki = Satan din ortodoxie. Foarte posibil sa fie Dumnezeul real al acestei planete, si eu am citit multe pe tema asta si se leaga. Discutabil daca el este malefic sau nu. Am citit si eu de reptilieni si cenusii care sunt rase extraterestre care vor sa distruga oamenii. Cum de asemenea am citit ca creatorii originari ai pamantului [rasa originara a lui EA/ENKI/SATAN] ar fi Demonii care sunt de fapt cei care protejeaza omenirea [contrar invataturilor Bibliei]. E interesant subiectul dar nu putem sti cu adevarat ce este acolo sus. Ce pot sa spun din experienta personala, 4 ani de zile am petrecut in credinta, Biserica, rugaciune. Rezultatul a fost ca mi-am pierdut casa locul de munca banii familia absolut tot, era sa imi pierd si mintile. Cu cat ma rugam cu atat imi mergea mai rau si imi era mai rau. Experienta este reala.

 6. Voi cu totii trebuie neaparat sa intelegeti ceva foarte important.Pe nici un site de pe internet si in nici o carte nicaieri,nimeni nu va va putea spune cum a aparut umanitatea,cine conduce cu adevarat destinele ei (daca o face cineva),daca sunt extraterestrii pe pamant (buni sau rai,desi sunt toate notiuni relative),care este religia si Dumnezeul adevarat (si nume avem prea multe).
  Veti pierde poate de multe ori si absolut inutil energii pe care le puteti folosi cu adevart in folosul vostru.Pace!

Leave a Reply