Omenirea a abandonat crestinismul si isi cauta acum „mantuitori” veniti din spatiul cosmic, sub forma asa-zisilor „extraterestri”

Social Media

OZN farsaUn numar de cercetatori a avansat inca de la inceputul anilor ’50 teoria potrivit careia OZN-urile nu au o realitate fizica, ci sunt un fenomen „parafizic” sau psihic. Desi OZN-urile au anumite caracteristici fizice, nu pot fi considerate a fi „nave spatiale” ale unor civilizatii extraterestre, ci ca ele tin in mod clar de domeniul parafizic sau ocult.

Intr-adevar, de ce au loc atat de multe „aterizari” exact in mijlocul soselelor? De ce au atat de frecvent nevoie de „reparatii” niste aparate construite cu tehnologie atat de fantastic de „avansata”? De ce este nevoie ca ocupantii lor sa ia atat de des probe de sol (si asta pe durata a peste douazeci si cinci de ani!) si sa „examineze” un numar atat de mare de oameni – daca sunt intr-adevar vehicule trimise in recunoastere de pe o alta planeta, asa cum pretind „umanoizii” de la bordul lor? Cercetatorul Dr. Vallee se intreaba pe buna dreptate daca nu cumva ideea „vizitatorilor din spatiul extraterestru” are tocmai rolul unei diversiuni, pentru a masca natura reala, infinit mai complexa, a tehnologiei care face posibile aceste aparitii?. El crede ca nu avem de-a face cu valuri succesive de vizitatori veniti din spatiul cosmic. Avem de-a face, in schimb, cu un sistem de control. Ceea ce se realizeaza de fapt prin intermediul «intalnirilor de la mica distanta» cu OZN-uri, este controlul convingerilor si al opiniei maselor.

Cu fiecare val de OZN-uri, impactul social este din ce in ce mai mare. Tot mai multi tineri sunt fascinati de problemele privitoare la spatiul cosmic, la fenomenele psihice, de „noile frontiere” ale constiintei. Apar tot mai multe carti si articole pe aceste teme, iar rezultatul este schimbarea culturii si a societatii in care traim”. Este posibil ca mari segmente ale populatiei sa fie determinate sa creada in existenta unor rase de fiinte supranaturale, in existenta masinilor zburatoare, in pluralitatea lumilor locuite de fiinte inteligente, cu ajutorul catorva scene atent regizate, ale caror detalii sunt adaptate culturii si superstitiilor caracteristice unei anumite zone geografice, la un moment dat.

Asadar, intalnirile OZN nu sunt altceva decat forma contemporana a unui fenomen ocult vechi de secole. Omenirea a abandonat crestinismul si isi cauta acum „mantuitori” veniti din spatiul cosmic, si de aceea fenomenul respectiv ofera imaginile unor nave si ale unor creaturi extraterestre. Ce anume este, totusi, acest fenomen? Cine il regizeaza, si cu ce scop?

S-ar putea sa fie vorba de un fenomen parafizic multidimensional, care nu este de natura extraterestra, ci a aparut pe Pamant. Doi cercetatori OZN, Hynek si Vallee, au avansat ipoteza existentei unor „creaturi legate de planeta Pamant”, drept explicatie pentru fenomenele OZN. Ei speculeaza ideea unor „universuri conexe” aflate chiar aici pe Pamant si cu care noi coexistam, si de unde provin aceste fiinte, asa cum in spiritism „spiritele” produc efecte fizice, ele insele ramanand totusi invizibile.

John Keel, care si-a inceput cercetarile asupra OZN-urilor cu mult scepticism, si care in materie de religie este un agnostic, scrie: „In realitate, OZN-urile… apartin unei lumi a duhurilor si a fantomelor, si a unor bizare aberatii mintale, unei lumi nevazute, care ne inconjoara si uneori ne inghite… Este o lume dominata de iluzie… in care realitatea insasi este distorsionata de forte stranii, in stare sa manipuleze spatiul, timpul si materia fizica – forte care sunt, in mare parte, dincolo de puterea noastra de intelegere… Manifestarile OZN par a fi, in esenta, variatiuni minore pe tema veche de cand lumea a fenomenului demonic” .


Social Media

4 Comments

  1. „Omenirea a abandonat crestinismul si isi cauta acum „mantuitori” veniti din spatiul cosmic”… Nu zau! Materialul e o grosolana manipulare, fraza de mai sus e trantita in titlu si inserata in text, FARA legatura cu restul informatiilor. Crestinismul, ca traire si manifestare e mai viu ca oricand, dar asta sigur deranjeaza, de unde asemenea texte aruncare spre inghitire pe nemestecate… Pacat de autori!

Leave a Reply