Incredibila poveste a barbatului care s-a indragostit de o fantoma la o cafenea

Social Media

„Credeam ca in sfarsit am intalnit acea femeie unica, la care am visat dintotdeauna. Dar soarta a facut o gluma proasta cu mine: m-a facut sa ma indragostesc de o fantoma!„, isi povesteste trairile in paginile ziarului american Sun un inginer de 28 de ani, Lew Kordett. Dupa spusele sale, aceasta poveste incredibila a avut loc in decembrie 1994. Lew s-a oprit intr-o cafenea micuta sa ia o gustare. „In fata mea statea o blonda simpatica„, isi aminteste el. „Am inceput sa discutam diverse lucruri. Fata, care se numea Bett Greliws, a spus ca se afla aici temporar. Eu am luat asta in sens propriu, parea ca a venit in orasul nostru nu pentru mult timp. Mi-a placut de ea si i-am propus sa ne mai intalnim tot in aceasta cafenea si ea a fost de acord”.

Lew isi continua povestea: „In ziua urmatoare am luat masa din nou impreuna. Apoi am plecat sa ne plimbam prin oras. Ne-am oprit la un aprozar. Bett arata foarte bine pe fondul fructelor si legumelor, asa ca am hotarit sa o fotografiez. Ne-am revazut iara si iara in cafeneaua care a devenit locul nostru permanent de intalnire. Ne intelegeam unul cu altul doar prin jumatati de cuvinte. Cu toate acestea, Bett (atunci nu am dat insemnatate acestui fapt) repeta tot timpul ca nu trebuie sa luam relatia noastra prea in serios. Iar eu, eu mi-am pierdut capul si i-am propus sa devina sotia mea. In momentul in care au fost pronuntate aceste cuvinte Bett m-a privit cu tristete, mi-a atins mina, s-a ridicat si a iesit din cafenea. Am asteptat-o mult timp, dar nu s-a mai intors. Nu am mai vazut-o niciodata de atunci.”

Lew povesteste ca a incercat fara succes sa o gaseasca pe Bett timp de doua luni, pina cind si-a pierdut speranta in acest sens. La un moment dat, stand in aceeasi cafenea, a inceput sa discute cu o pereche, sot si sotie, in varsta, clienti fideli ai localului: „Le-am povestit despre Bett si le-am aratat fotografia. Se parea ca acestia o cunosteau. Ultima oara au vazut-o la 12 martie 1985, cu cateva ore inainte de a muri lovita de o masina. Atunci am hotarat sa verific singur aceste fapte. Am gasit la biblioteca o colectie de ziare vechi, iar acolo am descoperit un necrolog in care se anunta moartea lui Bett Greliws. Perechea care a cunoscut-o mi-a dat o fotografie a lui Bett, facuta de ei cu cateva zile inainte de disparitia tragica a fetei. Asemanarea dintre Bett a lor si Bett a mea era vizibila, chiar era imbracata in ambele fotografii la fel.

Lew Kordett a gasit si cativa martori dintre cei care fusesera in cafenea in acele zile, martori care l-au vazut impreuna cu Bett. Acestia au fost foarte mirati cand au aflat ca fata a murit cu zece ani in urma.

„Niciodata nu o sa uit”, spune Lew Kordett. „Cum stia sa asculte! Ce ochi stralucitori si buni avea! Cine si-ar fi inchipuit ca ma intalnesc cu o fantoma!”


Social Media

1 Comment

Leave a Reply