vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiOricine poate sa aiba puteri telepatice incredibile! Iata ce ar trebui sa...

Oricine poate sa aiba puteri telepatice incredibile! Iata ce ar trebui sa faca…

Oricine poate sa aiba puteri telepatice incredibile! Iata ce ar trebui sa faca…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Intr-un articol de pe site-ul almeea.ro – Telepatia spirituala, cea mai avansata forma de telepatie cu ajutorul careia putem comunica cu sufletul-pereche! – vorbeam despre cea mai avansata forma de telepatie, telepatia spirituala, sau telepatia de la suflet la suflet, care este posibila doar atunci cand o persoana a reusit sa-si conecteze mintea, creierul si sufletul. Atunci cand o persoana face acest lucru, ea castiga abilitatea de a naviga intre taramurile fizice si spirituale.

Astazi, vom vorbi despre cum este posibil sa ne marim abilitatile noastre telepatice, adica niste sfaturi practice foarte utile.

* Inchideti ochii si stati culcat sau intr-o pozitie confortabila. Respirati adanc de mai multe ori.

* Cand sunteti gata, vizualizati-va corpul si mintea. Incepeti de la picioare si calatoriti in sus, prin intreg corpul, vizualizand toate cele 7 chakre (campuri de energie). Observati cum intreg corpul va este cuprins de o lumina alba.

* Dupa ce ajungeti in partea de sus a capului, continuati sa vizualizati lumina alba care se intinde dincolo de cap pana in cer. Continuati vizualizarea astfel incat sa simtiti in mod clar cum lumina stralucitoare se afla deasupra voastra.

* Meditati pe aceasta imagine timp de aproximativ 10-15 minute, permitand primirea oricarui gand. In acest timp, puteti recita o mantra, cum ar fi „Sunt deschis pentru a primi mesajele sufletului meu”.

* Odata ce ati mai avansat cu aceasta meditatie, puteti cere ingerilor sau altor suflete inalte sa va ajute sa primiti informatii spirituale pretioase.

* Cand iesiti din meditatie, nu uitati sa multumiti ghizilor vostri spirituali.

Apoi, dupa mai multe meditatii asemanatoare, usor-usor veti observa cum veti fi capabili sa primiti informatii telepatice, de care nu erati capabili inainte.

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.