Oricine poate sa aiba puteri telepatice incredibile! Iata ce ar trebui sa faca…

Social Media

Intr-un articol de pe site-ul almeea.ro – Telepatia spirituala, cea mai avansata forma de telepatie cu ajutorul careia putem comunica cu sufletul-pereche! – vorbeam despre cea mai avansata forma de telepatie, telepatia spirituala, sau telepatia de la suflet la suflet, care este posibila doar atunci cand o persoana a reusit sa-si conecteze mintea, creierul si sufletul. Atunci cand o persoana face acest lucru, ea castiga abilitatea de a naviga intre taramurile fizice si spirituale.

Astazi, vom vorbi despre cum este posibil sa ne marim abilitatile noastre telepatice, adica niste sfaturi practice foarte utile.

* Inchideti ochii si stati culcat sau intr-o pozitie confortabila. Respirati adanc de mai multe ori.

* Cand sunteti gata, vizualizati-va corpul si mintea. Incepeti de la picioare si calatoriti in sus, prin intreg corpul, vizualizand toate cele 7 chakre (campuri de energie). Observati cum intreg corpul va este cuprins de o lumina alba.

* Dupa ce ajungeti in partea de sus a capului, continuati sa vizualizati lumina alba care se intinde dincolo de cap pana in cer. Continuati vizualizarea astfel incat sa simtiti in mod clar cum lumina stralucitoare se afla deasupra voastra.

* Meditati pe aceasta imagine timp de aproximativ 10-15 minute, permitand primirea oricarui gand. In acest timp, puteti recita o mantra, cum ar fi „Sunt deschis pentru a primi mesajele sufletului meu”.

* Odata ce ati mai avansat cu aceasta meditatie, puteti cere ingerilor sau altor suflete inalte sa va ajute sa primiti informatii spirituale pretioase.

* Cand iesiti din meditatie, nu uitati sa multumiti ghizilor vostri spirituali.

Apoi, dupa mai multe meditatii asemanatoare, usor-usor veti observa cum veti fi capabili sa primiti informatii telepatice, de care nu erati capabili inainte.

 


Social Media

1 Comment

Leave a Reply