Home Spiritualitate teoreticaDiscutii spirituale Atentie! Vindecarea alunga boala din trup in suflet, in destin si chiar asupra generatiilor viitoare

Atentie! Vindecarea alunga boala din trup in suflet, in destin si chiar asupra generatiilor viitoare

by admin
1374 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Exista urmatoarea pilda referitor la medici. Allah i-a adunat pe oameni si a inceput sa le imparta pedepse pentru incalcarea legilor. Cea mai cumplita pedeapsa i-a revenit medicului. Doctorul s-a indignat:
– De ce? Eu sunt medic, ii ajut pe oameni, ii scap de suferinte!
Alah i-a raspuns:
– Pentru ca eu trimit bolile pentru pedepsirea pacatelor omenesti, iar tu nu le dai voie sa-si dea seama de ele.

Era odata un om care a fost vindecat de o boala grava de catre un bioenergetician. Omul umbla in carje. Dupa tratament, nu a mai avut nevoie de ele. Bucuria bolnavului si a familiei nu mai avea margini. Insa, pe fiul sau il pastea o mare nenorocire; baiatul putea muri. Cauza statea in faptul ca barbatul avea, pe linie paterna, un puternic program de distrugere a fiilor, care s-a manifestat prin boala picioarelor. Dupa tratament, boala a fost transferata asupra structurilor destinului barbatului si asupra trupului si destinului fiului sau.

De aceea, este periculos sa se elimine problemele vizibile fara sa le gasesti si sa le elimini cauzele primordiale. Inainte boala migra dintr-un organ intr-altul. Acum tehnicile extrasensoriale si medicina de varf alunga boala din trup in suflet, in destin, in psihic si chiar asupra generatiilor si vietilor viitoare.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment