Vinul vrajitoarelor: o reteta secreta de atragere a persoanei iubite

Social Media

La inceputul lunii mai, culegeti, singuri, 17 flori de lacramioare mirositoare. Operatiunea trebuie facuta dimineata, foarte devreme, inainte sa se evapore roua. Inmuiati florile in tuica. Puneti la macerat si 200 de grame de iedera taratoare si 10 flori de violete.

Cu zece zile inainte de noaptea Sfantului Ion, amestecati 100 de grame de miere de flori de munte cu un litru de vin alb sec natural. Puneti acest amestec la fermentat. Adaugati florile macerate in tuica. Lasati sa dea in clocot 4 minute, apoi puneti-o sa se raceasca. Magnetizati aceasta bautura punand mainile 4-5 minute la 10 centimetri de lichid gandindu-va intens la fiinta iubita.

Dupa ce s-a racit, puneti bautura intr-o sticla bine inchisa, poate o sticla veche de bere sau de limonada. Lasati-o sa se macereze pana la Sfantul Ion. In noaptea de Sfantului Ion, ingropati bautura la radacina unui stejar. In prima noapte cu luna plina, o puteti scoate. Bautura este gata, delicioasa si… eficienta!


Social Media

8 Comments

  1. Chiar dacă această „reţetă” ar fi eficientă, eu nu aş recomanda nimănui să o folosească. Încălcarea LIBERULUI ARBITRU dat nou de DUMNEZEU, chiar cu un scop nobil aduce repercursiuni şi cel ce face aceasta va suferii consecinţa propriei acţiuni rezultată din încălcarea LEGII. Namaste

  2. @ mihaivladu
    Te rezolv eu,am lacramioare in glastra,mi le-a trimis una din matusile mele acum vreo 3 ani,ti le trimit,dar imi dai si mie jumatate de sticla,ca de in chestiile astea de inima,nimeni nu e pe teren stabil.Of,nici aici n-am scapat de tine[dar ce as face fara tine].

Leave a Reply