marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaVindecarea prin eliminarea energiilor negative

Vindecarea prin eliminarea energiilor negative

Vindecarea prin eliminarea energiilor negative

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Metoda de tratament are la baza o tehnica de lucru in aura, care, dupa cum se stie, nu este de loc simpla; ea presupune multa experienta din partea bioterapeutului si asigurarea unei protectii puternice impotriva unor posibile agresiuni (boli, entitati negative).

Mod de lucru
Se verifica gradul de incarcare energetica a subiectului. Se distrug energiile negative detectate, bineinteles daca exista. Astfel:

– ele pot fi arse de catre bioterapeut prin metode specifice;
– prin participarea subiectului la slujbele de maslu, sunt eliminate energiile negative preluate;
– prin participarea la slujbele de liturghie, unde se petrec minuni, pot fi intrerupte unele legaturi prin care se pierd energii personale.

Inainte de a fi eliminate energiile negative din corp, este contraindicat orice aport energetic in zonele anatomice in care exista disfunctii provocate de acestea, deoarece, energia pozitiva primita, fiind usor „inghitita” de campurile nega­tive, va contribui, nu la vindecarea bolii, ci la agravarea, respectiv la „hranirea” ei.

Dupa eliminarea, chiar si partiala, a campurilor negative, se incepe reechilibrarea energetica a subiectului, fapt care se poate realiza prin urmatoarele procedee:
– fie se  umplu chakrele acestuia cu  energie vitala,  cu energie subtila (din Univers) sau de forta (din Soare);
– fie se curata canalele energetice si se asteapta reactia organismului;
– fie, pentru zona afectata, se foloseste instrumentarul chi­rurgical necesar in operatiile de tip energetic, avand grija sa nu fie atinse alte organe sau zone invecinate.
In cazul acestor interventii, nu se admite ideea „Nu pot”, doar „Nu stiu”; prin urmare, aceasta tehnica va fi aplicata doar de cei ce o stapanesc; in caz contrar, se poate apela la o alta mai putin solicitanta, dar care sa se potriveasca pacientului.

Energiile negative pot fi indepartate prin intermediul aspiratorului energetic. Astfel: capatul furtunului prin care se realizeaza aspirarea se aseaza deasupra zonei incarcate negativ, iar celalalt capat este dirijat in Soare sau in lava de sub pamant.

Metodele utilizate sunt urmatoarele:
– citirea energetica cu ajutorul unui ecran;
– lucrul cu medicii astrali;
– schimbarea organelor energetice bolnave cu altele noi si sanatoase;
– asezarea unui organ arhetipal peste cel bolnav;
– vindecarea cu lumina;
– lucrul cu sfinti sau ingeri.

Nu uitati! importanta este gasirea cauzei si inlaturarea ei, nu tratarea efectului; in caz contrar, boala va recidiva.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

Articolul precedentIridiologia
Articolul următorPuterea vindecatoare a apei

3 Comments

  1. cred ca atunci si numai atunci cand o persoan ajunge sa se identifice cu Iisus Hristos ,numai atunci are dreptul sa-si intinda mainile catre altcinev,numai atunci intentiile lui sunt bune si numai atunci o face intr-un scop nobil ,altfel are doar interesul de a lua energie sau poate face rau prin a crede despre el ca este supraom.ar trebui sa fim plini de umilinta si evlavie si modestiea ingerilor ar trebui sa ne insoteasca,altfel puterea nu vine de unde trebuie.Amin!

  2. Anemona draga,atunci cand un om ajunge sa se identifice cu Iisus din Nazaret se cheama ca acel om a luat-o razna 🙁 (sindromul Napoleon)
    Aminteste-ti ce i-a spus Iisus femeii pe care a vindecat-o :
    „Nu eu te-am vindecat,ci credinta ta”
    Deci trebuie sa gandesti pozitiv ca sa poti trece cu bine peste o boala ,trebuie sa fii tu isuti convins ca te vei vindeca si atunci ai sa vezi ce ” minuni” este in stare sa faca mintea ta asupra corpului(materiei).Citeste despre metoda placebo si ai sa vezi cum creierul tau poate vindeca si cele mai grave boli fara niciun medicament.
    Shalom!