marți, decembrie 6, 2022
AcasăFranturi de realitateInca un studiu stiintific ne arata cat de eficienta este curcumina in...

Inca un studiu stiintific ne arata cat de eficienta este curcumina in combaterea si vindecarea cancerului

Inca un studiu stiintific ne arata cat de eficienta este curcumina in combaterea si vindecarea cancerului

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: prelucrare proprie

Intr-un articol din 2014 – Curcumina (sau curcuma), cea mai puternica substanta naturala impotriva cancerului! Mult mai eficienta decat majoritatea tratamentelor chimioterapeutice ale corporatiilor farmaceutice! – vorbeam despre puternicul efect anti-cancerigen al curcuminei, substanta care se gaseste in turmeric. Spuneam atunci faptul ca aceasta curcuma este in prezent cea mai buna substanta naturala care poate fi utilizata cu succes in tratamentul tuturor tipurile de cancer. Aceasta substanta inhiba proliferarea celulelor tumorale; diminueaza inflamatia; inhiba transformarea celulelor normale in celule tumorale; inhiba sinteza unei proteine ​​considerat a fi esentiala in formarea tumorilor; ajuta organismul sa distruga celulele canceroase, astfel incat acestea sa nu se mai raspandeasca in tot corpul; previne alimentarea suplimentara cu sange a celulelor canceroase.

Cercetatorii de la Department of Surgery, Dalhousie University, Halifax, Nova Scotia, Canada au descoperit intr-un studiu din 2008 ca substanta activa din tumeric – cucurmina – poate programa celulele canceroase sa se autodistruga. In cadrul studiului, oamenii de stiinta au testat trei tipuri de celule din cancerul de colon: p53(+/+), p53(-/-) HCT-116 si p53 HT-29. In prezenta cucurminei, celulele canceroase au trecut printr-un proces numit fosforilare care altereaza functia si activitatea anumitor enzime.

Sursa studiului stiintific: ncbi.nlm.nih.gov

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.