Home DivinatieAstrologie Jupiter in case

Jupiter in case

by admin
146 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Casa I: Aspectul indica optimism, corectitudine, o persoana de incredere, amabila, avand abilitate pentru organizare, cat si pentru afaceri. Nativul este norocos, ingaduitor, capabil sa-i insufleteasca pe cei din jur, are o vitalitate buna. Posibilitati de afirmare prin metode clasice, corecte; da dovada de mult respect pentru lege si autoritate, de bunatate si generozitate. Cand este bine aspectat, este un semn de sanatate buna si de prosperitate. Da o fire placuta, cordiala, cinstita si dreapta. Persoanei ii plac distractiile, mai ales sporturile si calatoriile. Are o mare indemanare de executie. Exista posibilitatea de a ajunge foarte puternic in plan social in ultimii ani ai vietii. Jupiter rau aspectat indica alunecarea spre o patima indicata de semnul in care se afla. Daca este in Rac, persoana isi trateaza stomacul ca pe un zeu, cu rezultatul de neiertat al ingrasarii exagerate si hipertrofiei ficatului. Daca este in Sagetator indica un jucator incorigibil, care si-ar risca si sufletul la noroc. Pesti – un betiv incurabil; in Scorpion ¬un senzual de cea mai joasa speta, etc. Daca Jupiter este rau aspectat, sanatatea se strica printr-o intoxicare a sangelui.

Casa II: Aspectul indica prosperitate financiara, profesie in justitie, finante sau administratia de stat, afectivitate scazuta, relatii incordate cu parintii, fire cheltuitoare, apreciere a valorilor materiale. In aspecte bune, mai ales cu Soarele si Luna, prevesteste o mare dezvoltare financiara. Este un aspect fericit chiar daca Jupiter este mahnit, numai ca in acest caz persoana poate suferi pierderi datorita unei proaste administrari. Cand Jupiter nu are aspecte el nu ajuta cu nimic, iar nativul poate ajunge in cea mai neagra mizerie.

Casa III: Aspectul indica inclinatie spre studiu, pozitie inalta in stat sau in biserica, talent literar, aptitudini pentru comunicatie si educatie. Nativul este optimist, are inclinatie spre filozofie, beneficiind de succes si popularitate. In aspecte bune da o fire optimista, vazand doar partea buna a lucrurilor in orice situatie dificila. Se va bucura de favoruri exceptionale datorita unei bune educatii si le va fructifica din plin: Va fi iubit de frati, surori si de prieteni – de la care va primi mult ajutor. Aceasta pozitie indica reusita prin calatorii, literatura si mass-media. Cand Jupiter este afectat in casa III persoana va fi expusa naufragiilor si accidentelor in timpul calatoriilor, dar va reusi sa scape ca prin minune. Jupiter afectat de Saturn il face pe nativ nepasator si lenes, persoana pierzand respectul si stima celor din jur, iar daca Marte este potrivnic acesteia nu vor avea nici incredere in el din pricina faptelor sale indraznete si imprudente.

Casa IV: Aspectul indica o viata linistita, prosperitatea si averea marindu-se odata cu inaintarea in varsta; sanatate, atractie pentru viata de familie, confort, lux. O fire ordonata, metodica, religioasa, iubind achizitiile. Daca planeta este bine aspectata de Soare sau Luna, poate schimba in bine intregul horoscop. In aspecte bune este semnul fericit al armoniei casnice, mai ales in ultima parte a vietii. Persoanele care il au pe Jupiter in aceasta pozitie vor reusi mai bine in locul natal. Ele vor primi un mare ajutor de la rude si poate chiar si o mostenire. Afacerile lor vor fi constituite pe o baza solida si vor creste constant, in finalul vietii acumuland o avere considerabila. Finalul vietii le va surprinde intr-o existenta tihnita, prospera si inconjurate de prieteni. Daca Jupiter este mahnit, nativul va trebui sa paraseasca repede locul natal pentru a se putea realiza. Risipa, chefurile extravagante; atractia spre lux, vor duce la falimentul sau. Un fals orgoliu il va impiedica sa-si transforme modul de viata chiar atunci cand aceasta ar fi unica solutie de reusita. Cel mai bun lucru ar fi sa-si incerce norocul in alt oras.

Casa V: Aspectul indica familie numeroasa, satisfactii din parte copiilor, atractie pentru jocuri, distractii, sport, o fire demonstrative, talente artistice, inclinatie spre speculatie si risc. Isi controleaza bine instinctele, obtine succes in societate. In aspect bun indica un mare numar de copii care vor fi izvor de placere si bucurie pentru parinti. Persoana va beneficia de popularitate si de prieteni foarte buni. Va avea o fire sociabila, iubitoare de placeri si va fi foarte inteligenta. Va reusi prin speculatii in domeniul educatiei, jurnalisticii si comunicarii. Poate ajunge un bun profesor si va avea forta de convingere. Jupiter rau aspectat mai ales in Sagetator, da patima pentru jocuri, pentru sport (microbism); sila fata de munca. Poate indica necazuri cu copiii.

Casa VI: Aspectul indica o sensibilitate a ficatului, exces alimentar, atractie pentru medicina; cinste, corectitudine. Nativul colaboreaza eficient cu colegii, are o viata linistita, pozitie secundara de subaltern; tendinta spre ipohondrie. Este o pozitie care da o fire amabila, nativul avand excelente relatii cu colegii. Este preocupat de studiul medicinei si doreste sa ajute oamenii. Aceasta pozitie este indiciul clasic pentru o profesie de medic.

Casa VII: Aspectul indica reusita in afaceri publice, favorizeaza asociatiile. Casatoria ii asigura nativului triumf asupra dusmanilor, acesta are o fire sociabila, amabila, un partener de viata nobil, generos, de casnicia sa putand ajunge sa fie invidiata de cei din jur. Posibila cariera in justitie sau in politica. Indica un sot simpatic, nobil si generos, care ii va aduce persoanei avere si prestigiu social. Este o pozitie ideala penti casatorie si alte asociatii in afaceri caci nativul poate fi sigur de loialitatea partenerului sau asociatului. Aceasta pozitie poate indica o cariera in justitie. Daca Jupiter este slab sau prost aspectat, persoana va pierde toate procesele in care va fi implicata, va avea mult de suferit de pe urma asociatului, iar casatoria va fi cu probleme, sotul sau fiind nepasator si egoist.

Casa VIII: Aspectul indica posibilitatea de a primi ca mostenire viata lunga, moarte linistita, atractie pentru ocultism, abilitate in a manui finantele celorlalti; intuitie, perceptii profunde si rationamente foar corecte in domeniile subtile. Bine aspectat indica castiguri dupa casatorii prin asocieri sau mosteniri. Persoana va avea o moarte linistita, iar daca Jupiter este slab aspectat arata proces sau pierdere financiara.

Casa IX: Aspectul indica un spirit religios, metafizic, atras de arta, de cercetare, iubind calatoriile, literatura, nativul fiind intuitiv, logic, optimist, prudent, calm, atras de ritualuri, avand talente pedagogice si administrative. Poate deveni un erudit in domeniul pe care si-l alege. Genereaza o fire nobila, optimista, pasnica, inclinata spre religie, cu un spirit ingaduitor si tolerant, dar care ocroteste traditiile. Persoana este stimata in societate, poate ocupa pozitii inalte in ierarhia religioasa, in stat sau in invatamant. Aceasta pozitie da atractie pentru calatorii care ii vor aduce castiguri si bucurii. Daca Jupiter este slab prin semn sau prost aspectat, el da aroganta, inclinare spre lux, risipa si fast disproportionat cu mijloacele sale. Poate indica necazuri judiciare, discreditare publica si primejdii in calatorii.

Casa X: Aspectul indica abilitate in atingerea tuturor scopurilor, interes pentru viata sociala, politica. Persoana beneficiaza de influenta, faima, popularitate, o ascensiune sociala inalta, avand incredere in sine, si un moral foarte ridicat in orice situatie. Bine aspectat indica o viata prospera; plina de succes, mai ales daca este bine aspectat de Saturn, Soare, sau Luna. Persoana se va ridica in pozitii inalte in justitie sau administratia de stat. Daca Jupiter este rau aspectat persoana va putea ajunge sus prin mijloace incorecte, dar faptele sale vor fi demascate si isi va pierde averea si prestigiul.

Casa XI: Aspectul indica prieteni si protectori foarte influenti, popularitate, activitati sociale intense, capacitatea de a-si realiza planurile, optimism, o fire. glumeata, atractie pentru serbari, distractii; are prieteni credinciosi. Prevesteste prieteni bogati si influenti pe care persoana se poate baza. Da o fire generoasa, stabila si atrasa de distractii. In nativitatea unui barbat indica multi copii care il vor ajuta. Jupiter rau aspectat indica prieteni care nu reusesc sa dea un ajutor eficient, sau care se vor dovedi falsi si egoisti. Persoana va trebui sa se bizuie pe fortele proprii pentru a¬si atinge scopul.

Casa XII: Aspectul indica multiple calitati psihice, o fire meditativa; nativul acorda ajutor cu mare discretie, este, generos, are capacitatea de a-si transforma dusmanii in prieteni; este ocultist, avand succes in stiintele secrete. Cand este bine aspectat da succes si castiguri prin activitate retrasa (laborator, spital, azil, inchisoare, lagar). Poate indica o activitate filantropica sau medicala. Da o mare atractie spre ocultism si misticism. Daca persoanele care il au pe Jupiter in aceasta pozitie sunt sarace ele vor fi coplesite cu binefaceri de catre oameni darnici sau asociati. Daca sunt bogate ele vor fi generoase cu cei nevoiasi. Vor putea sa-si transforme dusmanii in prieteni. Jupiter rau aspectat il face pe nativ nechibzuit si, in final, acesta poate ajunge intr-un azil, unde isi va sfarsi zilele.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment