Venus in zodii

Social Media

venus_astrologyBerbec: Aceasta pozitie amplifica influenta lui Venus in combinatie cu focul lui Marte, guvernator al Berbecului si il face pe nativ foarte aprins in exprimarea afectiunii sale. El este foarte apreciat de sexul opus si rezulta o casatorie pripita, insa aceasta dragoste nu este trainica. Focul pasiunii arde iubirea, aceste casatorii fiind o sursa bogata de necazuri conjugale. Persoana are o inclinare spre impulsivitate si nesocotinta, ori de cate ori se face apel la simpatia sa. Cheltuielile persoanei sunt nesabuite. Aspectul indica o fire pasionala si arzatoare, vivace, care este mereu influentabila, si permanent atras de sexul opus.

Este generos, cheltuitor, ii place sa se imbrace elegant, pasionat atras de muzica si arta, inclinat spre flirt, avand mare popularitate, iubind viata sociala. Nu prea are vointa, fiind usor de impresionat; este mereu nelinistit si nervos. Se poate casatori in urma unei deziluzii sentimentale.

Taur: Este o pozitie foarte buna, caci aici Venus este cel mai puternic, cu exceptia Balantei si Pestilor. Este o pozitie care favorizeaza afacerile, mai ales castigurile prin munca proprie. Persoana este incapatanata in parerile privitoare la decor, la corectitudinea formelor limbajului, iar cand apuca sa-si faca o parere se leaga de ea cu indarjire. Persoana este generoasa fara a fi risipitoare.

Aspectul indica tandrete, afectivitate stabila, succes si reusita in viata, echilibru in sentimente si simturi, atractie pentru dragostea fizica. Fire capabila de emolii puternice, practica si stabila. Nativul este usor conservator, posesiv, gelos, indulgent cu sine si, totodata, o gazda amabila si inclinata spre arta. Poate iubi foarte intens si este foarte stabil in sentimente, dar isi poate sufoca partenerul cu gelozia si posesivitatea sa.

Gemeni: Aspectul uneste frumusetea lui Venus cu usurinta de exprimare a lui Mercur. Persoana se exprima cu mare usurinta si cu mult farmec. Aceasta pozitie mareste forta mentala si da talente literare sau artistice. Favorizeaza casatoria, dar adesea persoana are mai multe casatorii.

Aspectul indica amabilitate, putere de seductie. Persoana este inclinata spre infidelitate si duplicitate; multe relatii sentimentale, mai ales in tinerete. Abilitate poetica, atractie pentru dans, importanta corespondenta sentimentala. Prieteni foarte multi, dar, din nefericire, cu apucaturi proaste. Fire emotiva, cu imaginatie bogata, simt estetic pur cerebral si rational, generand un caracter rece si lipsit de senzualitate. Se adapteaza usor oricaror circumstante. Va trebui sa invete sa nu mai fie superficial si nestatornic. Favorizeaza calatoriile de afaceri si de placere, mai ales cele de scurta durata.

Rac: Apare simbioza influentelor Lunii, ale lui Venus si a naturii psihice a Racului. Persoana are o imaginatie bogata, este in stare sa intre in legatura cu locuitorii lumilor nevazute, sau cel putin sa se incorporeze unei religii mistice. Aspectul indica nestatornicie, gandire disimulata, iubiri ascunse, imaginatie vie, atractie pentru viata familiala. Fire sensibila, romantica, visatoare, nostalgica, avand trairi emolionale intense, dornica de tandrete, afectivitate. Totusi, individul este indolent, lenes si se descurajeaza prea usor. Este foarte calm si seducator.

Leu: Este numai iubire, pentru ca Leul guverneaza inima, iar cel care are Venus in aceasta pozitie are o inima foarte iubitoare. Leul poseda si o trasatura nemiloasa, dar daca se afla Venus acolo, nu exista in zodiac semn mai iubitor si mai duios. Leul fiind un semn fix, cand Venus este in aceasta pozitie da sentimentelor statornicie si fidelitate. Venus in Leu asigura reusita in tot ce intreprind la petreceri sau in legatura cu educatia. Stralucirea lui Venus, amestecata cu cea solara atrage sprijinul acelora care sunt mai sus ca nativul pe scara sociala.

Aspectul indica inteligenta, fire deschisa, imprudenta, puternic impuls erotic, ceea ce poate duce la casatorie timpurie, nativul iubind distractiile, placerea, societatea, prietenii, suferind enorm daca este singur. Este tipul de om cu idealuri inalte si simt moral innascut; primeste favoruri si afectiune din partea unor persoane influente. Iubeste rafinamentul si luxul, teatrul, dramatizand orice situatie. Este vesel, generos, atras de sexul opus, avand mare nevoie de exprimare de sine.

Fecioara: Fecioara fiind semnul casei a VI-a, Venus aflat aici da o simpatie adanca pentru cei care sufera, persoanele putand fi excelenti ingrijitori de bolnavi. Este o pozitie care favorizeaza profesiile de chimist sau dietetician. Daca persoana are slujbasi sau subordonati, relatile cu ei vor fi intotdeauna placute, ea va fi bine slujita. Aspectul indica sentimente contrarii, o profesie in legatura cu arta si frumosul. Persoana are o fire rece, distanta si este atrasa de celibat. Poate sa-si canalizeze energia in religie sau stiinta. Persoana timida, retrasa, posibile iubiri stranii; dezamagiri sentimentale. Are inalte standarde si cerinle morale, inclinata spre critica. Poseda un farmec subtil.

Balanta: Acest semn fiind al casei a VII-a, Venus pozitionat aici este foarte puternic. Aspectul indica o casatorie rodnica si folositoare, sau o asociere norocoasa. Da inclinari artistice, muzicale, aduce popularitate in viata publica. Cantaret sau orator, aceasta pozitie a lui Venus ii va favoriza nativului prezenta unui auditoriu care il va pretui, ori de cate ori va aparea in public. Aspectul indica amabilitate, aptitudini artistice. Dragostea este o componenta de baza a personalitatii nativului. Poate avea tendinta spre infidelitate, atractie pentru parteneri rafinati, inclinatie spre risipa si excese. Este o fire concilianta si intelegatoare, senzitiva, idealista. avand nevoie de o mare afectiune, fiind capabila de gesturi nobile si mandrete. Exprimare rafinata, abilitate in comunicare, diplomatie, tendinta spre echilibru si negociere.

Scorpion: Este cea mai rea pozitie in care aceasta planeta ar putea fi asezata, pentru ca raza de iubire se contopeste cu focul martian al patimii semnului care coordoneaza organele genitale. Daca nu sunt influente compensatoare in tema individului, atunci dragostea se preface in indrazneala, in dorinte desfranate, mai ales daca Luna si Marte sunt in acelasi semn, Scorpionul. Acestea vor duce la devitalizarea individului, chiar daca efectul nu se vede timp indelungat. La un moment dat apare o oboseala generala, care nu este de altfel nimic in comparatie cu efectul moral pricinuit de practicile pe care le inspira aceasta patima. Nu are importanta daca aceste abuzuri sunt facute in casnicie sau in afara ei; naturii nu-i pasa de o legalizare facuta de o lege creata de oameni din punctul lor de vedere, aceste practici sunt o violare a legilor vietii si ele vor fi pedepsite chiar daca nu sunt sanctionate de societate.

Aceasta pozitie dezvolta si gustul pentru lux, pentru tot ce trezeste emoiiile si multumeste simturile. In mod ciudat, aceasta pozitie da uneori persoanei un adanc simt de evlavie, care slujeste ca o supapa pentru sentimentele exagerate ale individului. Acest aspect mai genereaza griji si gelozie si persoana este supusa defaimarii. Aspectul indica posibile deziluzii, certuri, o fire contradictorie, schimbatoare; puternic impuls sexual, gelozie, posesivitate, emotivitate, inclinatie spre desfrau si libertinaj, posibila moarte a partenerului, magnetism sexual puternic cu care provoaca victime in randul sexului opus. Persoana are o mare forta de creatie, dar de obicei isi iroseste viata prin multe placeri excesive si vicii. Iubeste puternic, dar distrugator.

Sagetator: Este una din poziiiile cele mai bune, insusirile lui Venus se unese cu cele ale lui Jupiter generand iubirea si bunavointa intre oameni. Aceasta pozitie indica un caracter glumei si optimist, o inima buna, generoasa, o iubire de Dumnezeu exprimata printr-o evlavie religioasa sau o iubire pentru omenire manifestata prin filantropie si caritate. Aspectul indica un spirit rafinat, cultivat, pasionat pentru arta si muzica. Aceasta pozitie a lui Venus potenteaza imaginatia, intuitia si, ca si celelalte semne duble, ea indica mai multe casatorii.

Aspectul indica atractie spre arta si artisti, o fire generoasa, intuitiva, idealista, aventuroasa in afaceri sentimentale, inconstant, inclinat spre estetism si erotism, putand trata dragostea ca pe un sport.

Capricorn: Fiind semnul casei a X-a, asigura reusita sociala, dar Venus nu se armonizeaza cu Saturn, guvernatorul Capricornului. De aceea persoanele care au pe Venus aici au o usoara inclinare spre melancolie. Ele nu pot fi sigure niciodata de sprijinul care le-ar putea veni de la altii, nici de popularitatea lor. Saturn are tendinta sa dea rasturnari de situatii cand persoana ajunge intr-o pozitie inalta. Aceste persoane traiesc in nesiguranta in ceea ce priveste situatia lor, desi aceasta pozitie a lui Venus ar putea sa-i ajute sa inainteze fie in cercurile sociale, fie in afaceri. Aceste persoane sunt foarte pretentioase cand este vorba de onoare si pun totul la inima, mai ales daca Saturn are influenta mare. Venus, in semnul lui Saturn, orbeste adesea persoana in ceea ce priveste marea diferenta de varsta, aspect nefericit intr-o casatorie: daca este mai inaintata in varsta va lua adesea pe cineva in floarea vietii. Se poate intampla ca persoana sa faca o casatorie din interes sau convenienta. Venus nu ajunge niciodata la adevarata exprimare a iubirii in casa lui Saturn si este intotdeauna un izvor de suparari si dezamagiri pentru cel in cauza.

Aspectul indica iubiri instabile, stranii, mai mult imaginative, inclinatie spre parteneri mai in varsta sau casatorie tarzie. Individ singuratic, adesea fiind serios, calculat, perfectionist, increzut, cu un autocontrol exagerat si cenzurandu-si sentimentele. Nu stie sa fie tandru; ii lipseste simtul estetic, fiind grosier in manifestari.

Varsator: Imbinarea influentelor lui Uranus – independenta, nesupunere la restriciii, dispret al conventiilor sociale, dorinta de originalitate, sinceritate necrutatoare, intuitie, cu cele ale lui Venus confera persoanei o serie de trasaturi: refuzul de a se limita la regulile societatii in ceea ce priveste chestiunile de dragoste, tendinta de a-si urma inclinatiile inimii, fara sa le pese de ceea ce ar zice sau gandi ceilalti. Persoanele care au in tema natala aceasta pozitie a lui Venus cred cu tarie in teoria sufletelor surori, a afinitatilor si sunt in stare sa reactioneze atat de neasteptat, cu atata rapiditate, incat nici ei nu pot prevedea ce vor spune sau vor face la un moment dat. Sunt iubitoare si atat de sincere in convingerile lor incat prietenii nu le parasesc niciodata. Oricare ar fi succesele la care ajung, ele sunt datorate eforturilor prietenilor care le ajuta sa-si realizeze sperantele, aspiratiile.

Aspectul indica o bunatate iesita din comun, sensibilitate, slabiciuni, atractie pentru o viata calma, dar si pentru iubiri secrete. Prietenia trece inaintea dragostei, nativul optand pentru o mare independenta in dragoste, neputand sa fie fidel si nerespectand nici o norma conventionala. Poate sa se angajeze intr-o relatie afectiva foarte rapid si sa o rupa la fel de bine. Se simte atras de miraculos, spectacol si de misticism si secrete. Poate fi rece, lucid, detasat, controlandu-si reactiile si fiind tentat sa-i manipuleze pe ceilalti.

Pesti: Este in propriul semn de exaltare, in care Venus isi amesteca influenta cu razele bine facatoare ale lui Jupiter. Ba mai mult, cum Pestii sunt semn de apa, aceasta pozitie inseamna o mare emotivitate imblanzita, stapanita de sentimentul durerii, inerente casei a XII-a. Venus in Pesti indica o fire care aspira sa-i aline pe cei care sufera trupeste si sufleteste. Deseori, persoana, impinsa de o mila duioasa, isi ia un serviciu la o inchisoare, spital sau o institutie de caritate unde isi gaseste rostul in consens cu firea ei compatimitoare. Aceasta pozitie da dragoste pentru muzica, iar cand apar si alte aspecte favorabile, un mare talent vocal sau instrumental, caci muzica este cea mai minunata exteriorizare oferita sentimentelor si emotiilor cele mai adanci pe care le poate simti sufletul omenesc. Persoanele sunt pasibile sa fie pacalite in afaceri si sa aiba necazuri de pe urma unei uniri nelegale.

Aspectul indica indulgenta, mila, indoiala si nesiguranta fata de sentimentele partenerului, tendinta de unire libera si timpurie, dragoste clandestina. Persoana poate avea visuri vizionare, urmarind un ideal intangibil si greu de definit. Posibile talente muzicale. Predispozitie pentru infidelitate si iubiri ilegale, nativul avand un puternic impuls erotic si o mare senzualitate. Necazuri generate de relatiile afective, mediumnitate foarte mare, emotivitate, lene; nevoie de exprimare si, totodata, incapacitate de a-si comunica sentimentele.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply