Home DivinatieAstrologie Uranus in zodii

Uranus in zodii

by admin
258 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

uranus1Berbec: Da o fire originala, independenta, plina de energie si de ambitie ingenioasa. Nativul este plin de posibilitati, in stare sa infrunte toate problemele, mai ales pe acelea care sunt in legatura cu electricitatea sau mecanica. Pornirile nechibzuite si repezite ale acestor persoane, care totusi nu sunt rau intentionate, provoaca jigniri si scandaluri. Isi schimba locul ori situatia, silite uneori din pricina felului lor de a vorbi cum s-a aratat mai sus. Aspectul indica o fire dinamica, impulsiva si rebela, iubind libertatea si avand o mare atractie pentru necunoscut si aventura.

Persoana are mult curaj, vointa, fermitate si fixitate in idei, fiind atrasa de faima si mai putin de bogatie. Beneficiaza de atributele originalitatii si ale geniului, luptand pentru obiective altruiste, fiind foarte influentata de gruparile sociale si incercand sa depaseasca limitele capacitatilor umane.

Taur: Da o fire intuitiva, incapatinata si voluntara, de aceea daca aceste persoane au hotarat ceva, sau au luat o pozitie, nimic nu le mai poate face sa-si schimbe gandurile. Ele se ataseaza de protectorul lor, de ideea lor, cu o hotarare calma si statornica pe care nimeni n-o poate schimba nici cu argumente, nici cu amenintari. Daca Uranus este rau aspectat persoana va fi banuitoare, geloasa, va fi supusa si rasturnarilor neasteptate si neprevazute ale vietii. Cu Uranus bine aspectat, se poate bizui insa pe conditii financiare prielnice.

Aspectul indica o fire incapatanata la culme, avand mari resurse interioare, care poate erupe violent, gata oricand sa atace in plin o problema sau sa recurga la metode in forta. Nativul este capabil de eforturi intense, are intuitie, fiind sensibil la capitolul afectivitate – este foarte gelos si imprevizibil in reactii.

Gemeni: Da o fire pasionata de studiile stiintifice in general, peste masura de originala, intuitiva si nestatornica, cu pasiune mai ales pentru electronica, aviatie si alte domenii neobisnuite. Acesti oameni au spirit larg, progresist. Ei sunt pionierii a tot ce este nou si modern. Au un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Aspectul indica inventivitate, o fire versata, extrem de abila, orientandu-se rapid pentru a obtine ceea ce dorepste. Individul se simte atras de stiinta si reforma, putand avea calitati telepatice si o inventivitate la nivel genial, fiind capabil de a deveni un savant sau un mare inventator, dar si un renumit ocultist. Are un deosebit simt al ritmului. In adolescenta, va beneficia de sanse inedite de afirmare. Talent pentru cinema, televiziune, massmedia. Daca Uranus este rau aspectat, nativul este excentric, ingamfat, un nesuferit, este urat de toti, mai ales de frati, surori si cei apropiati. Aceasta pozitie prevesteste necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Rac: Racul este un semn psihic. Cand Uranus se afla aici pozitia indica o persoana senzitiva, acordata vibratiilor psihice, capabila sa cultive aceste calitati in scop bun sau rau, in functie de aspecte. Daca Uranus este prost aspectat vor putea aparea indigestii nervoase, pentru ca Racul guverneaza stomacul. Neacordand atentia cuvenita acestui fapt poate ajunge la o afectiune grava. Aceste persoane sunt expuse sa fie despartite de familia lor, indiferent de vointa lor, din pricina firii lor nestatornice, a caracterului suparacios si nepasator.

Aspectul indica mediumnitate, instabilitate emotionala, o fire usor de ranit. Persoana isi va cauta mult timp un drum in viata si va avea multe dezamagiri, care o pot face retrasa si neincrezatoare in oameni. Poate sa se afirme in navigatie, precum si in domeniul publicitar, beneficiind de popularitate buna.

Leu: Da nativului o fire hotarata, razvratita. Acesta nu suporta nici o contrazicere, este excesiv in actiunile sale; arata un dispret complet fata de legi datorita firii sale patimase. Avand o personalitate putemica, fire egoista, aceste persoane isi creaza multe antipatii. Sunt foarte nestatornice in sentimentele lor, pornind spre o noua dragoste inainte de a o parasi pe cea anterioara. Intr-o nativitate feminina un Uranus rau aspectat aduce nasteri anevoioase, poate moartea unui copil printr-un accident sau intr-un mod neprevazut. Cand Uranus este bine aspectat in Leu fericirea conjugala este linistita. Aceasta pozitie este semnul unui spirit original si inventiv, mai ales in ziaristica sau invatamant. Ofera castiguri in initiative care privesc distractiile publice.

Aspectul indica o fire increzatoare, curajoasa, inclinata spre aventura, posedand aptitudini de conducator, dar si metode originale, chiar excentrice, de rezolvare a problemelor. Este o persoana independenta, care nu admite sa fie contrazisa, putand ajunge pana la violenta. Poate intra in conflict cu tatal sau. In plan sentimental va avea iubiri instabile. Copiii  vor avea originalitate, dar mai mult negativa. Poate fi un geniu inventiv in pedagogie, speculatii financiare si in jocuri.

Fecioara: Bine aspectat, da un spirit original, gust pentru stiinte si pentru mecanica, o intuitie foarte dezvoltata. Persoana are un simt ascutit al afacerilor, care ii va aduce succes si ii va asigura castiguri. Aspectul indica mari posibilitati intelectuale, abilitate pedagogie, curiozitate stiintifica, spirit critic, atractie spre reforma. Persoana e lipsita de tact, are un simt practic dezvoltat, este atrasa de activitati politice sau sindicale, de stiintele medicale, de avangarda, de electronica, automobilism, aviatie, rachete, etc. Va intampina dificultati in munca; de asemenea, poate avea necazuri cu sanatate, putand avea parte de paralizie, tulburari nervoase, operatii chirurgicale dificile. Daca Uranus este rau aspectat in Fecioara, persoana va fi expusa unor boli ciudate. Este ipohondra, aspra si rautacioasa, o povara pentru ea insasi si pentru cei din jur.

Balanta: Bine aspectat da talente literare si artistice originale si neobisnuite, ceea ce il face pe nativ sa imbratiseze o cariera independenta.  Aceasta pozitie da o intuitie foarte vie, o personalitate atragatoare, o imaginatie infocata. Indica si o asociere, o unire sau o casatorie cu cineva inzestrat cu un caracter uraniait. Uranus rau aspectat in Balanta, aduce necazuri, griji, greutati domestice si moartea sotului prin boala ori un accident ciudat. Este posibil ca legatura sa fie desfacuta prin divort, persoanele avand temperamentul pe care il da Uranus in Balanta neputand ramane credincioase unei singure fiinte. Aceasta pozitie si aspectul in sine indica greutati cu publicul ori cu sutoritatile din pricina faptelor excentrice sau anarhiste.

Aspectul indica inclinatie stiintifica, abilitate literara si oratorica, personalitate cu un puternic magnetism personal, o fire oscilanta -uneori extrem de fermecatoare, alteori extrem de violenta-, beneficiind si de calitati psihice si talente artistice. Nativul are multa originalitate, un spirit justitiar deosebit, uneori contrazicand justitia si legea. Este muncitor si harnic, fiind promovat numai pe baza meritelor sale.

Scorpion: Bine aspectat, ii da nativului o vointa puternica, in stare sa invinga orice piedica si sa implineasca tot ceea ce a pus la cale prin staruinta, o incapatanare si o hotarare care rezista la orice, o inteligenta fina, subtila, inteleapta, in stare sa prinda cele mai mici amanunte si sa se concentreze adanc asupra oricarei probleme care i se pune. Pozitia indica un mecanic indemanatic, original, aproape genial. Persoana este atrasa de stiinta oculta, dar si de stiinta materialista. Aspectul indica o fire independenta, sensibilitate, intuitie, emotivitate ascunsa sub o masca energica si hotarata, o fire razbunatoare, secreta si misterioasa, dispunand de metode neobisnuite de a se ocupa de nevoile celorlalti. Persoana este atrasa de descoperirea misterelor si a cauzelor subtile ale fenomenelor, actionand uneori fara scrupule, pentru a-si atinge scopul. Are o mare vointa si un caracter hotarat, putand sa treaca peste orice obstacole, posedand talente strategice si militare; poate avea parte de o moarte violenta, provocata de explozie sau electricitate. Impuls erotic puternic, dar nativul poate avea deviatii si obsesii in acest domeniu. Uranus rau aspectat in Scorpion indica accidente, moarte subita cauzata de o explozie, electrocutare, etc. Da inclinare spre boli genitale din pricina abuzurilor erotice.

Sagetator: Aduce intuitie dezvoltata, inclinare spre vise, viziuni si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da atractie spre o religie aparte sau spre stiintele oculte. Cand planeta este bine aspectata, persoana este filantropica si dornica de a lucra la dezvoltarea si progresul omenirii. Este atrasa de calatorii. Aspectul indica intuitie, imaginatie, spirit stiintific, o fire revolutionara, iubind libertatea si calatoriile. Persoana are o fire arzatoare, patimasa; este prudenta, tenace si sobra, dar cu multa forta de expresie si convingere. Poate avea pareri excentrice, avangardiste, dar de factura idealista si estetica. Cand Uranus este rau aspectat mentalitatea persoanei este nestatomica, excentrica, mai ales in ceea ce priveste religia si legislatia. Este razvratita impotriva conditiilor sociale, fapt care este izvor de necazuri cu autoritatile. Are dorinta de a-si impune lumii vederile personale, fara sa tina seama de impotriviri, cu orice pret, ceea ce ii va aduce discreditare si dispret.

Capricorn: Cand este bine aspectat, da un caracter ambitios si intreprinzator, o fire serioasa si staruitoare. Persoana are simtul raspunderii, poseda idei originale in afaceri beneficiind de reusita, mai ales in electronica si aeronautica. Aspectul indica o fire rezervata, atrasa de speculatii abstracte, si in special de filozofie, avand mari capacitati de conducere, o inteligenta patrunzatoare, o fire serioasa si hotarata, cu ambitii inalte si o mare dorinta de a se impune si a reusi in viata. Persoana va beneficia de prieteni influenti, putand avea un destin politic. Poseda un inalt simt al responsabilitatii, este incapatanata si ferma in convingerile sale. Uranus rau aspectat da un spirit sovaitor, excentric, voluntar, incapatinat, certaret. Persoana va fi mereu in conflict cu societatea si cu familia. Isi atrage nenumarate necazuri si griji, implicand adesea schimbari de situatie si de anturaj.

Varsator: Cand este bine aspectat, este una din cele mai bune pozitii. Aceasta pozitie ofera intuitie si originalitate. Persoana este altruista si doreste sa-i ajute pe cei care sufera. Are multi prieteni care o ajuta sa-si realizeaza dorintele si ambitiile. Poseda mari aptitudini pentru mecanica si este inventiva. Aspectul indica inteligenta, bunatate, atractie pentru stiinta, dorinta de a perfectiona totul, mari abilitati mentale, multa imaginatie si intuitie, resurse interioare foarte mari. Persoana are proiecte neobisnuite, inclinatie spre politica, este altruista si, de obicei, serveste o cauza nobila. Militeaza pentru eliberare, progres, si aduce schimbari benefice si importante. Revolutii in plan spiritual, favorizand evolutia, cunoasterea interioara si a cauzalitatii fenomenelor subtile. Cu Uranus in Varsator rau aspectat nativul va avea o fire atat de schimbatoare incat ii va fi cu neputinta sa-si realizeze scopurile.Va avea necazuri din partea prietenilor, care se vor folosi de el doar in scopuri egoiste.

Pesti: Bine aspectat, arata un gust pronuntat pentru artele oculte si usurinta de a face mari progrese pe aceasta cale. Aspectul indica intuitie exceptionala, o fire emotiva, secretoasa. Nativul are vise neobisnuite si stranii; este foarte capricios si schimbator, putand deveni subiect al unor scandaluri. Este onest, nu prea are curaj si vointa, dar iubeste contradictiile, schimbarile si calatoriile. Este atras de organizatiile oculte si are prieteni originali si excentrici, beneficiind de un puternic magnetism personal. Poate avea accidente la glezne si necazuri cu articulatiile sau cu sistemul nervos. Aceasta planeta rau aspectata genereaza mediumnitate, obsesie si chiar dementa, daca inclinarea de a comunica cu spiritele ii va fi inlesnita. Persoana este predispusa la nenorociri neprevazute, scandal si sinucidere. Toata viata va fi chinuita de teama unei primejdii care ar putea sa o ameninte.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment