Pluton in zodii

Social Media

Berbec: Aspectul indica o fire inspirata, pasionala, energica, atrasa de domenii de cercetare, de aventura, o personalitate puternica, incercand sa provoace schimbari la cei din jur. Nativul este individualist. entuziast, un pionier in domenii de avangarda, tentat de reforme sociale si politice.

Taur: Aspectul indica tendinta spre lacomie, inclinatie spre speculatii, gelozie, simt erotic rafinat, fire razbunatoare, capabila de violenta si crima, duritate in relatiile intime. Capacitate si abilitate oratorica, talent de a canta, atractie pentru arta si creatie artisitica, puternic impuls spre procreatie.

Gemeni: Aspectul indica energie spirituala, inventivitate, aventurism, instabilitate, ingamfare, snobism, vocatie multipla, capacitate de a rationa foarte exact, talentul de a observa slabiciunile celorlalti. Posibila depresie nervoasa, moartea unei rude; comunicare radicala, o exprimare colorata.

Rac: Aspectul indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Leu: Aspectul indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Fecioara: Aspectul indica un spirit subtil, atentie fata de detalii, indicand sterilitate, posibile boli ale sistemului digestiv, interes pentru perfectionarea societatii, tendinte de reforma sociala, tratarea alimentatiei la modul radical si fanatic.

Balanta: Aspectul indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un joc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Scorpion: Aspectul indica fecunditate, impuls erotic mare, atractie pentru stiintele oculte, mister si secret; exista pericolul periclitarii sanatatii prin abuzuri sexuale. Nativul isi va aprofunda cunoasterea de sine prin educatie si prin dezvoltarea capacitatilor psihice de care dispune. Favorizeaza cercetarea si studiul ocultismului si a spiritualitatii. Posibile boli ale organelor interne, in cazul in care este afectat de alte Planete.

Sagetator: Aspectul indica o apropiere de spiritualitate, implicare in reforme religioase, inclinatie spre arta, cinematograf, teatru, posibila afirmare prin sport, atractie pentru calatorii.

Capricorn: Aspectul indica un caracter dur, autoritar, tenace, pus pe schimbari si reforme, abilitate politica, diplomatie, dorinta de a aduce noutati in viata politica si sociala. Tendinta spre dictatura, militarizare, regim de teroare.

Varsator: Aspectul indica inventivitate, originalitate, specifice tipului de savant distrat, mental foarte dinamic si intuitie fantastica. O mare energie mentala si entuziasm in gasirea de noi solutii pentru problemele umanitatii. Nativul va avea de suferit de pe urma unor rupturi si certuri cu prietenii. Implicare in schimbari politice, dezordine sociala, anarhie, revolutie.

Pesti: Aspectul indica schimbari subtile in dezvoltarea psihica si spirituala, atractie spre cercetare, descoperirea de noi surse de energie, tendinta de a aborda viata nestiinific, mai aproape de mistic si ocult. Pot aparea schimbari de idealuri, de morala, religie, accentuandu-se tendintele mistice si fanatismul, sau doar idealismul.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply