Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Un ritual pentru aflarea secretelor altora

Un ritual pentru aflarea secretelor altora

by admin
87 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

secrete 103Multi dintre noi ar dori sa afle cat mai mult din secretele care ni se ascund. Dar cum s-o facem? Va prezint in continuare o metoda, care reprezinta de fapt o superstitie. Cine crede in superstitii, o poate aplica.

Asadar, pentru a afla secretele unei persoane aveti nevoie de urmatoarele accesorii:
* oglinda
* lumanare alba
* smirna
* cateva flori
* 2 pahare cu vin

Mod de intrebuintare

Ritualul trebuie practicat in a saptea zi a lunii. Invitati la voi acasa persoana despre care credeti ca va ascunde ceva. Faceti-o sa se aseze in fata oglinzii voastre si, sub un pretext oarecare, oferiti-va sa ii masati ceafa si gatul. Aprindeti lumanarea si ardeti smirna. Masand persoana, spuneti-i sa se destinda complet. Cand simtiti ca e efectiv destinsa, puneti-i trei intrebari, fixandu-i imaginea din oglinda. Primele doua nu vor trebui sa fie prea „serioase”, dar observati-i totusi expresia fetei in oglinda, atunci cand va va raspunde. In sfarsit, puneti intrebarea care va preocupa; daca persoana va va spune adevarul, veti simti asta din imaginea ei in oglinda. Apoi oferiti-i un pahar cu vin.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

Master 24 august 2013 - 15:01

Ma intreb ce va crede persoana respectiva despre cine ii face acest lucru……cred ca-l i-a la bataie :))

LABALUS 25 august 2013 - 10:26

nu se refera la baieti mah, io as face asta dak as putea la fata de care imi place ca sa mai scot una alta di la ea, dapai dak nu pot. nu pot si asta e 🙁

susu 26 august 2013 - 22:37

LOL xD

Un ritual pentru aflarea secretelor altora - REVISTE 9 octombrie 2013 - 16:40

[…] a afla secretele unei persoane aveti nevoie de urmatoarele accesorii: * oglinda * lumanare […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

francesca 12 octombrie 2013 - 23:09

Am incercat eu si chiar functioneaza. Nu va temeti. Incercati cu incredere. Datorita acestei metode mi-am salvat casnicia, pentru ca m-a oprit din a face cea mai mare prostie a vietii mele.

Leave a Comment