vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaTraditii si superstitiiUn ritual pentru aflarea secretelor altora

Un ritual pentru aflarea secretelor altora

Un ritual pentru aflarea secretelor altora

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

secrete 103Multi dintre noi ar dori sa afle cat mai mult din secretele care ni se ascund. Dar cum s-o facem? Va prezint in continuare o metoda, care reprezinta de fapt o superstitie. Cine crede in superstitii, o poate aplica.

Asadar, pentru a afla secretele unei persoane aveti nevoie de urmatoarele accesorii:
* oglinda
* lumanare alba
* smirna
* cateva flori
* 2 pahare cu vin

Mod de intrebuintare

Ritualul trebuie practicat in a saptea zi a lunii. Invitati la voi acasa persoana despre care credeti ca va ascunde ceva. Faceti-o sa se aseze in fata oglinzii voastre si, sub un pretext oarecare, oferiti-va sa ii masati ceafa si gatul. Aprindeti lumanarea si ardeti smirna. Masand persoana, spuneti-i sa se destinda complet. Cand simtiti ca e efectiv destinsa, puneti-i trei intrebari, fixandu-i imaginea din oglinda. Primele doua nu vor trebui sa fie prea „serioase”, dar observati-i totusi expresia fetei in oglinda, atunci cand va va raspunde. In sfarsit, puneti intrebarea care va preocupa; daca persoana va va spune adevarul, veti simti asta din imaginea ei in oglinda. Apoi oferiti-i un pahar cu vin.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

5 Comments