Home Spiritualitate practicaMagie Un incredibil ritual pentru atragerea dragostei in viata noastra

Un incredibil ritual pentru atragerea dragostei in viata noastra

by admin
561 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Iata povestea unei femei, pe nume Emilia, care a incercat un ritual de dragoste, pentru a avea parte de iubire in viata ei. Ea era o femeie singura, de 30 de ani, care se autocompatimea pentru infatisarea ei. Emilia era foarte slaba, avea o infatisare neatragatoare, iar urechile ii erau cam mari. Era constienta de toate aceste lucruri, de aceea era tacuta si timida in societate. Complexul de inferioritate era alimentat si de faptul ca mai avea doua surori casatorite si cu copii, una din ele fiind chiar foarte atractiva. Emilia avusese o singura data un prieten, si asta cu mult timp in urma.

Dupa ce a efectuat un ritual – ritualul cabalistic de atragere a dragostei – (de care vom vorbi la finalul articolului), Emilia a asteptat rezultatele. Rezultatul a venit in mod neasteptat, asa cum se intimpla adeseori in operatiunile magice.

Emilia, fiind talentata in desen si pictura, se duse sa ia cateva lectii de arte plastice la o universitate populara. La cursuri, un barbat divortat, in varsta de 40 si ceva de ani, Marian, s-a apropiat de Emilia, remarcandu-i talentul. Cei doi au devenit prieteni. Intr-o zi, Marian a invitat-o sa iasa sa picteze impreuna. S-au simtit minunat impreuna si au continuat sa se intalneasca. Prietenia lor s-a transformat in dragoste.

Iata, asadar, „Ritual Cabalistic de Atragere a Dragostei”, pe care Emilia l-a folosit:

1) Luati o bucata de panza alba curata.
2) Scrieti pe panza cu cerneala magica rosie, intr-un patrat cu latura de 10 cm, cuvintele:
GNOSTA VERUM ADONI.
3) La apusul soarelui, ingropati panza la radacina unui stejar inalt sau a unui pin.
4) Parasiti locul in care ati ingropat panza fara sa priviti inapoi.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment