În cei credeau cei 4 Beatleşi, faimoşii cântăreţi atei? În comunism, în beţie, în femei de moravuri uşoare şi în lenevie! Să-i luăm ca model!?

Social Media

Beatles satanistiBeatles a fost poate cea mai îndrăgită formaţie rock din istoria muzicii. Dar mesajul ei a fost total ateist şi anti-creştin. Paul McCartney, unul din membrii faimoşi ai grupului declara în ianuarie 1970 că “Noi probabil că părem a fi antireligioşi… niciunul din noi nu crede în Dumnezeu”.  Mulţi ateişti probabil că au jubilat şi încă jubilează cu acest fapt: iată, până şi faimoşii Beatles nu credeau în Dumnezeu!

Dar, să vedem în mai ce credeau Beatleşii:

1) În comunism şi în Uniunea Sovietică, care se afla la apogeu în anii 60-70, iar acest lucru se poate observa din melodii ca “Revolution No. 9” (Revoluţia nr.9″), “Working Class Hero” (“Eroul clasei muncitoare”), “Back in the USSR” (“Înapoi în URSS”), “Power to the People” (“Puterea oamenilor”), “Angela” (în care era glorificata comunista Angela Davis), precum şi în multe alte melodii.

2) În beţie şi în femei de moravuri uşoare: într-un interviu acordat în anul 1978, un alt membru al formaţiei, Ringo Star, spunea: “Am băut foarte mult. Nu ne puteam abţine. Am avut şi o mulţime de fete. Ne-am dat seama că le puteam avea uşor”.

3) În lenevie: Paul McCartney a declarat la un moment dat: “N-am intrat în muzică pentru a avea ceva de lucru, ci am intrat pentru a evita munca. De fapt, am intrat pentru a avea cât mai multe fete”.

Pentru a sumariza, David Noebel în cartea sa “Moştenirea lui John Lennon” (John Lennon fiind un alt membru marcant al Beatleşilor, asasinat în 1980), remarca foarte bine că “Scena actuală a rock and roll-ului, moştenirea lui Lennon, este una care promovează o lume plină de imoralitate, boli venerice, anarhie, nihilism, cocaină, heroină, marijuana şi moarte. Satanism, perversiuni şi orgii”.

Aşadar, ateiştii n-ar avea de ce să se laude cu The Beatles…


Social Media