Un indian profeteste ca noul Ierusalim va fi Romania

noul ierusalimSa nu va surprinda deloc acest fel de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa sa fiti inselati de aceasta inscenare satanica atit de abil pusa la punct ca sa va insele. Eu stiu ca Romania are o mare misiune dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face pina la urma sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat pentru intreaga umanitate.

Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare care vor avea loc in curind. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor care isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Preasfinta Nascatoare a lui Isus, si reamintesc din nou ca, din cite simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugindu-se si majoritatea sfintilor din cer. In curand, aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii, contribuind la implinirea realitatii orinduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decit alta data, deoarece atunci vor lua sfirsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei si rautatii omenesti, care au facut cu putinta atitea actiuni de gresita interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului va fi stavilita atunci, iar revelatiile divine vor ajunge sa acopere Pamantul, facand ca tot ceea ce este bun si placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavirseasca.

Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa, deoarece eu sint un indian iluminat prin intermediul lui Isus Christos si ferm stabilit in credinta crestina, pot vorbi cu toata usurinta, incredintindu-va ca acum nu fac altceva decit sa exprim voia lui Dumnezeu.

In anii si lunile care vor veni, in tara voastra (Romania), scoarta Pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure ingrozitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vinturi puternice, care vor aparea pe pamant si pe mari, vor nimici indrazneala obraznica a oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei. Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si Pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli, care vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi.

In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe Pamint un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pina la cel mai indirjit tiran ce paseste pe scoarta Pamantului. Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale ce vor avea loc la nivelul lumii pamAntesti, caci iata, dupa cum am vazut eu in spirit, aceste transformari vor veni peste voi si chiar va vor lua prin surprindere daca veti ramine neclintiti in incapatinarea voastra si pina atunci nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.

Multi oameni dintre cei care alcatuiesc la ora actuala popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina, aceasta si datorita marii raspindiri a Bibliei. Crestinismul adevarat, lipsit de dogme, se va generaliza apoi la toate popoarele Pamintului, indiferent de limba, de la Polul Nord si pina la Polul Sud. Veti sti ca acele vremuri sint aproape atunci cind Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi aproape in intregime asimilata de popoarele din jur. Treptat, puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere, denumita Federatia Statelor Pamintene, cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru apararea sau paza interna, soldatii sai avind menirea de a pastra ordinea in acele zone reunite. In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata Pamintului, Bosforul si Dardanelele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, si, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure. In multe locuri de pe glob, scoarta pamantului va fi zguduita de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.

Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica Crestina Dreptcredincioasa, Apostolica si Misionara, care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete. Tot atunci va aparea Anticristul, prin Anticrist intelegindu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constient, lupta cu indirjire impotriva lui Dumnezeu si contra spiritualitatii veritabile, urmarind prin toate mijloacele sa triumfe fortele obscure (satanice) ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare si inconstienta si sclavie letargica. Atunci multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea partiala sau deplina a adevaratei credinte in Dumnezeu. Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu, totusi, se vor realiza dupa cum va spun, din voia lui Dumnezeu.

Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului, ce se vor desfasura pe aproape intreg globul pamintesc, Romania si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramine, de asemenea, cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atit de pregnant urmarita, se va reduce aproape la zero. Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie orientarii ei catre Dumnezeu si a spiritualitatii exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul “Nou Canaan”. Capitala acestei tari, Bucuresti, se va transforma pina la urma intr-un centru divin esential al acestui focar. Aceasta capitala unica a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, raminind in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avind 7 km in diametru, si ea va fi considerata de toate popoarele drept un veritabil “Nou Ierusalim” pamantesc.

Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca acestea se vor intampla intru totul in acele vremi viitoare, deoarece toate acestea reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu pe aceea a oamenilor. Toate popoarele de pe intregul Pamint vor participa la diferite activitati comune, avind drepturi egale in acest nou centru spritual, considerat drept manifestarea Noului Ierusalim biblic, egalitatea in drepturi a tuturor tarilor si popoarelor fiind pe buna dreptate o conditie esentiala in fata Bunului Dumnezeu. Romania va trece in viitor prin mari framintari launtrice si prin anumite transformari externe, care o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si, prin mila lui Dumnezeu, ea va iesi aproape neafectata din toate situatiile conflictuale si din toate razboaiele mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, care isi va asuma rolul de nucleu al intelepciunii si iubirii divine.

In cele din urma, toti dusmanii Romaniei vor ingenunchea la hotarele acestei tari si, plini de umilinta, vor recunoaste misiunea ei spirituala, care se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramine neatinsa, intocmai precum o paradisiaca oaza verde in mijlocul inspaimintatorului desert nimicitor produs de iscusinta diabolica a omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare, la care, deocamdata, oamenii nici nu se asteapta.

In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator si cumplit, in cele din urma nu vor mai ramine nici invinsi, nici invingatori. Atunci vor ramine 3 categorii de fiinte umane: mortii; cei raniti si mutilati de pe urma razboiului; supravietuitorii in intregime neatinsi. In acele vremuri, numarul celor ucisi si al celor afectati de pe urma razboiului va fi atit de mare, incat nimeni nu va mai vorbi nici despre pierderea si nici despre cistigarea razboiului, fiindca urmarile cumplite ale acestuia vor fi atit de mari, incat ele vor ingrozi pe toti locuitorii Pamintului ramasi in viata. Ciuma, lepra, holera si multe alte boli inspaimintatoare, printre care citeva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui Pamantul, afectindu-i mai ales pe cei rai. Fiarele salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand cu ferocitate oamenii.

Multe schimbari se vor produce pe Pamint si toate aceste urgii de proportii, cel mai adesea neasteptate de oameni, se vor desfasura in anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre, martorii neafectati si supravietuitorii vor cauta cu si mai multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care L-au neglijat atata amar de vreme. Acestia se vor convinge cu totii atunci ca de fapt nu exista religie superioara adevarului si isi vor da seama ca doar cunoasterea adevarului il elibereaza pe om, facindu-l sa se reintegreze in absolutul divin, pentru a deveni una cu Dumnezeu. Abia atunci omul va intelege ca mereu el a fost si este imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu cel viu, etern, autotputernic si atotstiutor este prezent in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin.

Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si al incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat (trait) de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu crede ceea ce va spun acum. Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine, de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual, care in acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, plina de dragoste, inteleapta si sfinta.

In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramine o paradisiaca gradina a binecuvintarii divine, a dragostei, a fericirii, a puritatii si a intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, fiind sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini. Fericita tara si fericit popor sint minoritarii alesi care traiesc in poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa gratie si compasiune a lui Dumnezeu pentru poporul roman. Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici, adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vindut si cumparat, care la aproape fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei care se razboiau. Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam, care s-au asimilat in sufletul plin de dragoste si omenie al acestui popor primitor, infatisind o nuanta elevata, placuta, pentru ca astfel el sa fie o veritabila pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta gAndire si o admirabila credinta. Poporul roman este, de asemenea, cel mai indicat din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata Pamintului. Al VII-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului, cu adevarat spiritual, este destinata in viitor poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va mai avea nici un amestec.

Minunile fara numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in aceste locuri vor face ca popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire Misterele Dumnezeiesti. In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru ca toti cei alesi sa-L descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cit mai repede. In acest popor ales, al romanilor, Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavirsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin. In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaduitor al intelepciunii divine, va fi o gazda primitoare, plina de dragoste, ce se va manifesta fara pic de viclenie, iar pe intregul sau teritoriu va fi un belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.

Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situind, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume. Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest Pamint, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine. Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indirjire influentei binefacatoare crescinde a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar, in finalul acestei lupte de idei, poporul evreu se va convinge chiar si el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Adevarul lui Dumnezeu, si dupa aceea el nu va mai lupta impotriva divinitatii. Purtatorii de duh sfint si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamintesc vor marturisi, la rindul lor, realitatea adevarului propovaduit de poporul roman, reconfirmindu-l cu toata puterea. insa, inainte de a ajunge aici, aceasta tara aleasa va trece prin mari framintari, care o vor pune la grea incercare. Acest popor ales va trece, inainte de a ajunge aici, prin trei mari incercari. Sfirsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure, care va ingrozi aproape intreaga lume.

De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile. in acele timpuri viitoare, pe pamintul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material. in acele timpuri viitoare, mai-marii popoarelor lumii pamintene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cit mai bine puterea administrativa la nivelul intregii planete. in acele vremuri viitoare, va aparea o forta armata care va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentind un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata Pamintului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. in timpurile care vor veni, America de Nord si America Centrala vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intimpla tocmai in ajunul unor imense planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete. Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece, la scurt timp dupa aceea, ea va ajunge sa fie stapina numai asupra insulelor ei. in viitor, coloniile care-i apartin isi vor dobindi in totalitate libertatea. Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu se mire nimeni de ceea ce se va intimpla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in cele din urma dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfind. Desi trimbitele adevarului vor suna pretutindeni, lupta cea mai apriga va fi dusa mai ales pe pamintul Noului Ierusalim-Romania.

(Sundar Singh, profet indian)

34 Comments

Leave a Reply