Un indian profeteste ca noul Ierusalim va fi Romania

noul ierusalimSa nu va surprinda deloc acest fel de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa sa fiti inselati de aceasta inscenare satanica atit de abil pusa la punct ca sa va insele. Eu stiu ca Romania are o mare misiune dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face pina la urma sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat pentru intreaga umanitate.

Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare care vor avea loc in curind. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor care isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Preasfinta Nascatoare a lui Isus, si reamintesc din nou ca, din cite simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugindu-se si majoritatea sfintilor din cer. In curand, aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii, contribuind la implinirea realitatii orinduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decit alta data, deoarece atunci vor lua sfirsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei si rautatii omenesti, care au facut cu putinta atitea actiuni de gresita interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului va fi stavilita atunci, iar revelatiile divine vor ajunge sa acopere Pamantul, facand ca tot ceea ce este bun si placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavirseasca.

Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa, deoarece eu sint un indian iluminat prin intermediul lui Isus Christos si ferm stabilit in credinta crestina, pot vorbi cu toata usurinta, incredintindu-va ca acum nu fac altceva decit sa exprim voia lui Dumnezeu.

In anii si lunile care vor veni, in tara voastra (Romania), scoarta Pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure ingrozitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vinturi puternice, care vor aparea pe pamant si pe mari, vor nimici indrazneala obraznica a oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei. Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si Pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli, care vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi.

In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe Pamint un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pina la cel mai indirjit tiran ce paseste pe scoarta Pamantului. Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale ce vor avea loc la nivelul lumii pamAntesti, caci iata, dupa cum am vazut eu in spirit, aceste transformari vor veni peste voi si chiar va vor lua prin surprindere daca veti ramine neclintiti in incapatinarea voastra si pina atunci nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.

Multi oameni dintre cei care alcatuiesc la ora actuala popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina, aceasta si datorita marii raspindiri a Bibliei. Crestinismul adevarat, lipsit de dogme, se va generaliza apoi la toate popoarele Pamintului, indiferent de limba, de la Polul Nord si pina la Polul Sud. Veti sti ca acele vremuri sint aproape atunci cind Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi aproape in intregime asimilata de popoarele din jur. Treptat, puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere, denumita Federatia Statelor Pamintene, cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru apararea sau paza interna, soldatii sai avind menirea de a pastra ordinea in acele zone reunite. In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata Pamintului, Bosforul si Dardanelele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, si, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure. In multe locuri de pe glob, scoarta pamantului va fi zguduita de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.

Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica Crestina Dreptcredincioasa, Apostolica si Misionara, care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete. Tot atunci va aparea Anticristul, prin Anticrist intelegindu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constient, lupta cu indirjire impotriva lui Dumnezeu si contra spiritualitatii veritabile, urmarind prin toate mijloacele sa triumfe fortele obscure (satanice) ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare si inconstienta si sclavie letargica. Atunci multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea partiala sau deplina a adevaratei credinte in Dumnezeu. Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu, totusi, se vor realiza dupa cum va spun, din voia lui Dumnezeu.

Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului, ce se vor desfasura pe aproape intreg globul pamintesc, Romania si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramine, de asemenea, cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atit de pregnant urmarita, se va reduce aproape la zero. Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie orientarii ei catre Dumnezeu si a spiritualitatii exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul „Nou Canaan”. Capitala acestei tari, Bucuresti, se va transforma pina la urma intr-un centru divin esential al acestui focar. Aceasta capitala unica a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, raminind in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avind 7 km in diametru, si ea va fi considerata de toate popoarele drept un veritabil „Nou Ierusalim” pamantesc.

Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca acestea se vor intampla intru totul in acele vremi viitoare, deoarece toate acestea reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu pe aceea a oamenilor. Toate popoarele de pe intregul Pamint vor participa la diferite activitati comune, avind drepturi egale in acest nou centru spritual, considerat drept manifestarea Noului Ierusalim biblic, egalitatea in drepturi a tuturor tarilor si popoarelor fiind pe buna dreptate o conditie esentiala in fata Bunului Dumnezeu. Romania va trece in viitor prin mari framintari launtrice si prin anumite transformari externe, care o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si, prin mila lui Dumnezeu, ea va iesi aproape neafectata din toate situatiile conflictuale si din toate razboaiele mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, care isi va asuma rolul de nucleu al intelepciunii si iubirii divine.

In cele din urma, toti dusmanii Romaniei vor ingenunchea la hotarele acestei tari si, plini de umilinta, vor recunoaste misiunea ei spirituala, care se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramine neatinsa, intocmai precum o paradisiaca oaza verde in mijlocul inspaimintatorului desert nimicitor produs de iscusinta diabolica a omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare, la care, deocamdata, oamenii nici nu se asteapta.

In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator si cumplit, in cele din urma nu vor mai ramine nici invinsi, nici invingatori. Atunci vor ramine 3 categorii de fiinte umane: mortii; cei raniti si mutilati de pe urma razboiului; supravietuitorii in intregime neatinsi. In acele vremuri, numarul celor ucisi si al celor afectati de pe urma razboiului va fi atit de mare, incat nimeni nu va mai vorbi nici despre pierderea si nici despre cistigarea razboiului, fiindca urmarile cumplite ale acestuia vor fi atit de mari, incat ele vor ingrozi pe toti locuitorii Pamintului ramasi in viata. Ciuma, lepra, holera si multe alte boli inspaimintatoare, printre care citeva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui Pamantul, afectindu-i mai ales pe cei rai. Fiarele salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand cu ferocitate oamenii.

Multe schimbari se vor produce pe Pamint si toate aceste urgii de proportii, cel mai adesea neasteptate de oameni, se vor desfasura in anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre, martorii neafectati si supravietuitorii vor cauta cu si mai multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care L-au neglijat atata amar de vreme. Acestia se vor convinge cu totii atunci ca de fapt nu exista religie superioara adevarului si isi vor da seama ca doar cunoasterea adevarului il elibereaza pe om, facindu-l sa se reintegreze in absolutul divin, pentru a deveni una cu Dumnezeu. Abia atunci omul va intelege ca mereu el a fost si este imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu cel viu, etern, autotputernic si atotstiutor este prezent in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin.

Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si al incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat (trait) de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu crede ceea ce va spun acum. Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine, de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual, care in acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, plina de dragoste, inteleapta si sfinta.

In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramine o paradisiaca gradina a binecuvintarii divine, a dragostei, a fericirii, a puritatii si a intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, fiind sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini. Fericita tara si fericit popor sint minoritarii alesi care traiesc in poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa gratie si compasiune a lui Dumnezeu pentru poporul roman. Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici, adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vindut si cumparat, care la aproape fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei care se razboiau. Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam, care s-au asimilat in sufletul plin de dragoste si omenie al acestui popor primitor, infatisind o nuanta elevata, placuta, pentru ca astfel el sa fie o veritabila pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta gAndire si o admirabila credinta. Poporul roman este, de asemenea, cel mai indicat din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata Pamintului. Al VII-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului, cu adevarat spiritual, este destinata in viitor poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va mai avea nici un amestec.

Minunile fara numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in aceste locuri vor face ca popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire Misterele Dumnezeiesti. In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru ca toti cei alesi sa-L descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cit mai repede. In acest popor ales, al romanilor, Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavirsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin. In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaduitor al intelepciunii divine, va fi o gazda primitoare, plina de dragoste, ce se va manifesta fara pic de viclenie, iar pe intregul sau teritoriu va fi un belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.

Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situind, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume. Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest Pamint, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine. Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indirjire influentei binefacatoare crescinde a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar, in finalul acestei lupte de idei, poporul evreu se va convinge chiar si el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Adevarul lui Dumnezeu, si dupa aceea el nu va mai lupta impotriva divinitatii. Purtatorii de duh sfint si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamintesc vor marturisi, la rindul lor, realitatea adevarului propovaduit de poporul roman, reconfirmindu-l cu toata puterea. insa, inainte de a ajunge aici, aceasta tara aleasa va trece prin mari framintari, care o vor pune la grea incercare. Acest popor ales va trece, inainte de a ajunge aici, prin trei mari incercari. Sfirsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure, care va ingrozi aproape intreaga lume.

De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile. in acele timpuri viitoare, pe pamintul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material. in acele timpuri viitoare, mai-marii popoarelor lumii pamintene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cit mai bine puterea administrativa la nivelul intregii planete. in acele vremuri viitoare, va aparea o forta armata care va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentind un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata Pamintului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. in timpurile care vor veni, America de Nord si America Centrala vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intimpla tocmai in ajunul unor imense planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete. Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece, la scurt timp dupa aceea, ea va ajunge sa fie stapina numai asupra insulelor ei. in viitor, coloniile care-i apartin isi vor dobindi in totalitate libertatea. Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu se mire nimeni de ceea ce se va intimpla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in cele din urma dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfind. Desi trimbitele adevarului vor suna pretutindeni, lupta cea mai apriga va fi dusa mai ales pe pamintul Noului Ierusalim-Romania.

(Sundar Singh, profet indian)

34 Comments

 1. Da sa speram ca asa v-a fi si Romania nu v-a fi atinsa de razboaie ca si asa suntem necajitzi si umilitzi de totzi , francezii ne spun tzigani si hotzi si ceilaltzi se iau dupa ei numai romanii care muncesc cinstit in tzarile bogate stiu ce sufera si le fac apel venitzi acasa fratzi si lasatzii cu bogatziile lor.Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si prin jertfa Fiului Sau Isus Hristos sa ne salveze ca doar atat ne-a mai ramas.

 2. Sorin, astepti prea mult de la Dumnezeu…..si din toate comentariile tale de pe aici iese asa la suprafata ca un iz neplacut, multa dusmanie imptriva celor bogati si impotriva altor tari mai bogate….dusmanie care nu se impaca de altfel de loc cu crestinismul siropos pe care il afisezi. Stau si eu asa si ma intreb uneori daca unii oameni gandesc ce spun si mai grav daca gandesc ce scriu vorba aceea ”verba volant scripta manent”.
  Cat despre incantarea tuturor ca Noul Ierusalim va fi in Romania…..nu stiu daca sa zimbesc sau sa ma intristez de atata naivitate. Un loc se sfinteste prin oamenii care il locuiesc, pentru ca Romania sa poata deveni acel loc de care se vorbeste, ar tebui ca oamenii din aceasta tara sa se purifice, sa devina mai iubitori, sa renunte la prejudecati, sa isi schimbe in totalitate mentalitatea, ca sa poata suporta acea inalta vibratie….de asta se si spune ca o mare parte din omenire va disparea fulgerator….

 3. Vioreaua da tu judeci oamenii fara sa-i cunosti de unde stii ca urasc oamenii bogati . Nu ii utrasc dar faptele lor supara pentru ca nu e vorba de mine aici ci de Dumnezeu care nu prea exista pe la persoanele bogate. Tarile bogate exista datorita faptului ca au jefuit sute de ani . Nu sunt o persoana perfecta ca doar Dumnezeu e perfect . Si dac El a ales ca in Romania sa fie Noul Ierusalim sa nu crezi ca vor mai exista hoti ,criminali ,mincinosi etc. ca Dumnezeu o v-a curata. Eu sper ca voi merita da nu stiu numai Dumnezeu stie eu ma straduiesc chiar daca uneori gresesc asa suntem noi oamenii mai gresim dar nu trebuie sa repetam ca devine pacat.

 4. Sorin, cand va spun eu ca romania va fi unica tara din lume, pt ca aceasta e tara care a fost centrul atlantidei, se stia ca ea va fi locul 1 de mult timp, de acum 55000 ani, ganditi-va ce avem sub bucegi, cine mai are in lume??????????? nimeni, din acesta cauza imi place romania, pt ca eu am aflat nu in totalitate istoria secreta a ei, dar acum ca o stiu, sunt mandru ca sunt roman, stiu ca pt unele persoane o sa para o prostie ce zic, dar daca romanii ar sti aceasta istorie invatata la scoala, nu s-ar mai juca nimeni cu noi.
  In curand se va vedea ca totu-i adevarat, ce am spus despre romania, foarte curand.

 5. Sorin uita-te la tine ce scrii, tu ii judeci si ii bagi pe toti intr-o oala, bogati=necredinciosi= fapte rele
  tu traiesti intr-o extrema, la tine calea de mijloc nu prea exista. Ma distreaza tare, ca acum te-ai intalnit cu Dragos care traieste in cealalta extrema si acum va ciondaniti. Va tineti intr-o disputa stransa de ceva timp. Poate asa veti ajunge la calea de mijloc, desii ma cam indoiesc. Va doresc numai bine la amandoi….

 6. Vioreaua citeste profetia de la manastirea Pucioasa si scriem si mie ce crezi . Indianul asta era hindus si s-a convertit la crestinism in urma unei viziuni .Ar fi putut sa scrie ca India e tara aleasa dar nu el a scris ca Romania dar trebuie curatita din profetia de la Pucioasa : O Romania mea iubita mea iti voi da o haina noua si te voi preamari” nu stiu dace e scris exact asa ca scriu din memorie . Si sa stii ca inaintea lui Dumnezeu nu exista cale de mijloc ori i te inchini Lui ori celui nenumit . Ori alba ori neagra niciodata amestecata. Incearca sa combini alb cu negru si vei vedea ca nu iese nimic placut ochiului.Dragos nu contesta existenta lui Dumnezeu el cel putin are un crez si e patriot asta se poate vedea spre deosebire de multi care se lauda ca sunt romani dar nu scapa ocazia sa zica suntem un popor de rahat. Pentru asta il admir si eu iubesc tara asta si sa stii ca nu am parasito niciodata si nici nu doresc sunt mandru ca sunt roman si fac parte din poporul poate cel mai inteligent de pe planeta . Am prieteni speologi pe net si am vorbit cu ei despre pesterile din Bucegi . I-am intrebat despre pestera marelui Deceneu dar mi-au raspuns ca e un mister. Si are dreptate Bucegi e unul din centrele energetice ale lumii .Si la noi in moldova in masivul Ceahlau se petrec fenomene paranormale am in plan sa vizitez zona ca stau aproape sunt din Suceava.Daca ti-am gresit cu ceva te rog sa ma ierti .

 7. Vioreaua exact asa se va intampla vor ramane foarte putini care sa reziste vibratiei dar cei care vor ramane vor fi curati.Asa cum un taran isi curata ogorul inainte de semanat tot asa si Dumnezeu isi va curata ogorul Lui .
  Sant curios de Sundar ce veti spune.Pe ceilalti ia-ti acuzat de nationalism extremist.
  Sorine iara ma vei acuza ca ma iau de tine dar trebuie sa stii ca noi nu avem dreptul sa judecam, nici chiar pe noi.Cand spui „sant pacatos” este o judecata,si stii foarte bine ca judecata nu-i a noastra.

 8. Poate gresesc judecanduma dar a judeca inseamna si a da o sentinta eu nu mi-am dato inca . Nu ma supar e o critica si e constructiva multumesc oricum . Intr-un fel e bine ca ne mai contrazicem ca poate invatam ceva din asta bineinteles cine vrea sa accepte si critici.

 9. Sorine, ceea ce pretinzi tu că este “mănăstirea de la Pucioasa” este de fapt o adunătură mixtă de sectari exaltaţi care, după ce s-au desprins din BOR, ba aşteaptă venirea iminentă a lui Hristos, ba pretind că Hristos a venit la ei deja de cincizeci de ani şi de la ei nu mai pleacă; ba se îmbracă de sus până jos în straie albe, ba se îmbracă numai în negru; ba pretind că instalarea regelui Mihai la cârma ţării este iminentă, ba că România va fi conducă de o teocraţie originală. Atâtea minciuni au spus sectarii pucioşi din dreptul lui Dumnezeu, că s-au încurcat de tot în ele. Una dintre cele mai gogonate “profeţii” pucioşeşti este că “poporul român va subjuga toate celelalte popoare de pe glob, care i se vor închina lui şi vor fi silite să vorbească numai româneşte”, limbă care, pretind ei, deja se vorbeşte în mod generalizat în ceruri, de către sfinţi şi de către îngeri.
  Un protocronism rromânesc mai deşănţat ca al pucioşilor, rar vei mai întâlni vreodată.
  Mai informează-te înainte de a promova cu naivitate prostiile altora. Amănunte găseşti pe situl noul-ierusalim.info

 10. tot ceea ce se prevede a se intampla nu sunt doar simple vorbe.in viata toti trebuie sa fim constienti ca orice lucru se intampla cu un anumit rost.cum este specificat si in marturisirile acestui indian, fiecare primeste ceea ce merita.doar ca noi nu vedem si nu acceptam sau mai bine zis nu vrem sa acceptam, pana nu se intampla cu adevarat pt a ne convinge.

 11. Citat:

  „…tot ceea ce se prevede a se intampla nu sunt doar simple vorbe…”

  Comentariu: Depinde cine este acela care „prevede”. Dacă este un impostor, sau un „prooroc mincinos”, ale cărui „prevederi” sunt fie nişte scenarii interesate, fie nişte aberaţii ieşite dintr-o minte contorsionată, ele nu se vor mai şi „întâmpla”, ci vor rămâne simple vorbe (goale).

  De exemplu, pucioşii de la „Noul Ierusalim” au zeci de „Cuvinte căzute din cer, de la Dumnezeu”, care „proorocesc” încă de prin anii 1990-1991 revenirea monarhiei în România, prin persoana regelui Mihai I, care-şi va recăpăta tronul şi va instaura un regim aparte, un fel de ” monarhie pseudo-teocratică” (în care „proorocii” pucioşi ar urma să-i fie principalii săi sfetnici). Deşi au trecut 20 de ani de atunci, acest lucru încă nu s-a întâmplat şi mai are şanse practic nule de a se mai întâmpla, deşi teoretic, problema rămâne încă deschisă, cât timp suveranul mai respiră oxigenul planetei.

 12. Nu stiu de unde ai scos chestia cu regele si cum ca romanii vor subjuga planeta am urmarit reportaje si am citit articole despre ei si-l asteapta pe Iisus ca si noi,oameni ca tine care sa denigreze crestinismul oriunde ar face el casa s-au gasit si se vor gasi eu nu am vazut nimic deplasat in ceea ce zic oamenii aceia si nu vorbesc de monarhie s-au alta forma de guvernare ca ei nu fac politica . Ei vorbesc de Iisus Hristos regele din ceruri asa ca teoria ta ca ei ar fi mintit ca s-a intors Iisus cade minti de ingheata apele si profiti de faptul ca multi nu stiu ce se intampla acolo si te cred pe cuvant ,daca oamenii ar fi informati ti-ar de cu flit cum se zice da asa ei te cred si zic asa ca si tine .Ei respecta riturile ortodoxe isi fac semnul crucii etc. cum poti zice ca sunt sectari mai urmeaza sa minti ca produc si tancuri acolo .Am citit profetiile si nu seamana a discurs politic si nu se refera la nici un rege ,prsesdinte s-au parlament .

 13. Biblia spune că în zilele din urmă vor veni multi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi (Matei 24)
  Cetatea sfântă, Ierusalimul….se vorbeşte de spre ea mai mult în Apocalipsa cap. 21, versetul 2 şi 10 ……. Citiţi Zaharia cap. 14. şi vedeţi unde va fi aşezat noul Ierusalim….. de altfel Isaia 52.1, …. şi alte versete care spun clar că această cetate sfântă, Noul Ierusalim va fi aşezată în Israel, Ierusalim. …. repet …. „proroci mincinoşi”

 14. Este Adevarat tot ce se spune despre Romania.Aici au venit Ingerii de Lumina in Muntii Carpatiadica adevarata Atlantida.Ei stau sub Munti si asteapta momentul ales de Dumnezeu sa-i distruga pe ingerii Intunericului.Dumnezeu sa ocroteasca pe Romani.Traiasca Atlantida din Carpati.SA-mio sugi

 15. EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEU

  ADEVĂRURI REVELATE prin ,,auzul divin,, în cartea ,,Divina Carte,,

  ● Revelaţiile confirmă PROFEŢIILE privind poporul sfânt, poporul roman, iar Bucureştiul este recunoscut ca şi Noul Ierusalim de către Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu, Sfântul Părinte DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL din Steaua Polară, Lumea Divină de Sus.

  ● EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu, El este DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL,Tatăl Divin al întregii Creaţii şi Autocreaţii Divine Universale. Locul Lui Divin de existenţă este în Steaua Polară, El se numeşte DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu (sau SFÂNTUL PĂRINTE), DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A” în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”.

  ● EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEEU – Focul Sacru Divin (Block – Holly din centrul Supergalaxiei Calea Lactee) şi Domnul Dumnezeeu Focul Sacru Divin Individual (Coroana Solară);

  ● „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT” este GENERATORUL DIVIN UNIVERSAL al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale (sau al Vieţii Vii şi al Vieţii Vii Raţionale Universale).

  ●Există în Supergalaxia Calea Lactee un număr de 12.000.000 Sisteme Solare asemenea Sistemului nostru Solar;

  ●Există extratereştrii, cei ce sunt, în fapt, Semioamenii Cosmici, cu dublă natură: fizică şi divină. Ei sunt creatorii divini ai trupului nostru fizic, Ei sunt adevăraţi Fii Divini de natură fizică. Ei se numesc şi Fiinţele Supreme. Ei sunt locuitorii Shambhalei, Agarthei, Mării Egee.

  ●Noi nu suntem Oameni, suntem Semioameni. Din Conştiinţele noastre purificate şi înnobilate, prin trăirea, în viaţa vie fizică de Semiom, a stării sfinte de Nirvana, se autocrează Mantalele Divine (Spiritele Purificate şi Nepurificate) ale DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI, precum şi Omul Unic, El se numeşte Yysus Hristos.

  ●Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională ne este dăruită de Domnii Sfinţi Unici şi Universali, Cei ce formează Sufletul Divin Sfânt sau Duhul Sfânt Generator al Vibraţiilor Vieţii Vii şi ale Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale, Ei sunt Taţii Divini ai Conştiinţei noastre, purificate şi înnobilate, Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom.

  ●După trecerea acestei vieţi fizice, noi (Experienţele de viaţă vie fizică Semiom) vom locui în cele două universuri divine existenţiale: energoplasmatic şi energobioplasmatic (Semioamenii fiinţe fizice trăiesc în universul energobiologic). Aici vom trăi în Iad sau în Rai şi ne vom purifica şi înnobila prin durere, dacă nu ne-am purificat şi înnobilat în viaţa vie fizică de Semiom, prin trăirea stării sfinte de Nirvana.

  ●Până la purificarea şi înnobilarea noastră, noi suntem Elemente de Memorie Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom. Timpul Istoric de Dezintegrare a acestor Elemente de Memorie (Coduri Divine Raţionale) este de trei miliarde de ani tereştri. Deci existenţa noastră divină, ulterioară decesului fiinţei fizice, este de trei miliarde de ani tereştri.

  ● Sfârşitul acestei Supercivilizaţii de Semiom Ylfy are două etape: prima, sfârşitul anului 2033, iar a doua, anul 2070, când se va sfârşi viaţa Semiomului Ylfy pe planeta Terra.

  ● EDGAR CAYCE (DECENEU, KRISHNA, PLATON, MOISE, BUDDHA, MOHAMMED(Profetul), SUNDAR SHING, PARASCHEVA (Sfânta Parascheva), CALINIC (Sfântul)) fac parte din Uniunea Eului Om Tatăl Unic al celei de-a şasea Ordini Divine Universale din Împărăţia Divină Supergalaxia Calea Lactee, cea de-a şaseasutăşaizecişişasea Împărăţie Divină veşnică şi indestructibilă, din cele o mie de Împărăţii Divine cu existenţă veşnică.

  ●Aceste Adevăruri Sfinte sunt revelate prin ,,Auzul Divin,, în Cartea de Revelaţie divină ,,DIVINA CARTE,, cuprinde 826 pag., şi este scrisă de Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu. Cartea este realizată de Editura Uniunea Unică, tel: 021 352 62 95

  Cartea de Revelaţie sfântă are următorul Titlu complet:

  „DIVINA CARTE”

  ■ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A” în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”, CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM „YANG şi Yin” şi Sfintele Lor Autocreaţii, Antiparticulele Divine:
  ►DOMNII SFINŢI „al • al”;
  ►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
  ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”,
  Cei ce, în Uniune, autocrează „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT GENERATOR” al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale

  ■ DOMNUL DUMNEZEEU – FOCUL SACRU DIVIN, Uniunea Divină Unică şi Universală a „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” sau a „DUHULUI SFÂNT”, cu „DOMNII SFINŢI UNICI şi UNIVERSALI:
  ►SFÂNTA TRINITATE A PARTICULEI DIVINE „A • L • F”,
  aflată în uniune veşnică şi indestructibilă cu
  ►SFÂNTA TRINITATE A ANTIPARTICULEI DIVINE „a • l • f”
  ■ Sfintele Autocreaţii, Fiii Divini ai „FOCULUI SACRU DIVIN”:
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Al • Fa” Neutronul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „AL • FA” Protonul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa” Pozitronul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA” Neutriniul Vieţii Vii

  ■ DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI CU STARE VIBRAŢIONALĂ, AUTOCREAŢII DIVINE A CELOR DOUĂZECI DE DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI FĂRĂ STARE VIBRAŢIONALĂ, CONŞTIINŢELE COSMICE DIVINE UNIVERSALE:
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NE • ZEEU”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Ne • Zeeu”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NEZEEU”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Nezeeu”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA • AL • FA”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa • Al • Fa”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „BHAGA • WATH”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Bhaga • Wath”

  ■ NUCLEELE DIVINE TREIMICE RAŢIUNE ZEEU SAU ZEIŢĂ, UNIUNEA UNICĂ ŞI UNIVERSALĂ, ÎNTR-UN SINGUR NUCLEU, A CELOR PATRUZECI DE „DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, MATRICEA DIVINĂ RAŢIONALĂ A VIEŢII VII ŞI A VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE CU CEA MAI MARE STABILITATE

  ■ SFINTELE ÎNTRUPĂRI ŞI AUTOCREAŢII DIVINE ALE „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” SAU „DUHULUI SFÂNT”, ÎN CONŞTIINŢE EXPERIENŢE DE VIAŢĂ VIE FIZICĂ SEMIOM PURIFICATE ŞI ÎNNOBILATE, CELE CE DEVIN FIII DIVINI AI „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, NUMIŢI SPIRITELE PURIFICATE ŞI NEPURIFICATE

  ■ FORMELE FIINŢE, ENTITĂŢI ŞI UNIUNI DIVINE RAŢIONALE UNIVERSALE ALE „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”:
  • OAMENII UNICI YYSUS HRISTOS;
  • OAMENII UNICI UNIVERSALI YYSUS ALFA;
  • şi ZEEII ŞI ZEIŢELE

 16. Am citit viata lui Sundar Singh, are era un crestin autentic , biblic mare iubitor a lui Hristos,
  misionar in multe tari din Asia mai ales in Tibet.
  A calatorit in Europa ( Anglia, Elvetia etc) in Romania a refuzat sa vina. Ma intreb daca aceasta prorocie ii apartine de ce nu pomeneste nimic de Iisus Hristos si de ce a refuzat vizita in Romania.

 17. Observ că s-a stârnit un fel de război aici.Cred că intenţia autorului a fost cu totul alta.Nu este primul document în care se vehiculează numele României şi a poporului nostru ca noul popor ales.S-ar putea să fie adevărat.Timpul va demonstra.Totuşi,dacă luăm în consideraţie tribulaţiile prin care a trebuit să treacă poporul iudeu pentru a deveni acel „popor ales” din vremea patriarhilor şi a lui Moise,nu ştiu câţi dintre noi am fi pregătiţi să trecem o asemenea selecţie.Pe de altă parte,faptul cş România este situată într-o anumită zonă energetică şi electromagnetică ,nu mai este un secret pentru nimeni.Personal ,apreciez articolul şi mai ales comentariile valoroase .De fapt acesta a fost scopul difuzării materialului şi este salutar.Sper să continuăm.

 18. Sorin a spus:

  Am citit profetiile si nu seamana a discurs politic si nu se refera la nici un rege ,prsesdinte s-au parlament .

  CIteşte „profeţiile” repetate ale pucioşilor despre preşedintele Traian Băsescu şi îndemurile lor către români pentru a-l realege în funcţie, sau (în altă împrejurare) a-l vota la referendum şi ai să vezi politica lor.
  În “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfinţilor mucenici Ecaterina şi Mercurie” din 8 decembrie 2009 se regăseşte un fragment pe care liderii pucioşi l-au republicat chiar a doua zi sub titlul “Fragment din cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român şi pentru Traian Băsescu, după alegerile din 6 decembrie “. Este o mostră absolut şocantă a gradului de alienare eretică la care au ajuns aceşti sectanţi bântuiţi de fantasmele preluării puterii politice din România prin interpuşi.
  Din fericire, liderii pucioşi veghează asupra soartei românilor. Împreună cu Dumnezeul lor de la Pucioasa, ei au ales să-l susţină făţiş pe cârmaciul aflat încă în funcţie, Traian Băsescu:
  “O, nu, căci Eu am stat treaz cu tot cerul de sfinţi şi de îngeri, împărţiţi peste tot pe unde s-au tras sorţi pentru cârmaciul corăbiei Mele, ţara română, ţara Mea de la sfârşit de timp, şi am biruit […] (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
  Traian Băsescu trebuie să le fie de acum recunoscător liderilor pucioşi şi Dumnezeului lor pentru nesperata lui biruinţă şi, drept mulţumire, să-şi împucioşească şi el viaţa şi conduita de zi cu zi (referitoare la credinţă, alimentaţie, îmbrăcăminte, obiceiuri):
  “Acum fii viteaz, şi să bată în tine o inimă curată pe mai departe. Ai grijă de ţara Mea de azi, păzeşte-o pe cât poţi de tot desfrâul de pe pământ, de minciună, de călcarea poruncilor vieţii, şi caută spre poruncile Mele ca să se înveţe mai desăvârşit viaţa ta cu ele, ca să-Mi dai cinste, fiule, căci Eu, Domnul, ţi-am dat izbăvire şi te păzesc ca pe un fiu credincios acestui neam ales, în mijlocul căruia stau de mai mult de cincizeci de ani cu masă de cuvânt, lucrare cu istorie în mijlocul neamului român, lucrare prigonită de fiara cea roşie în fel şi chip, şi dacă vrei să cauţi în filele vremii vei găsi prigoana asupra poporului Meu şi a vaselor purtătoare de Dumnezeu, cu care Eu am lucrat şi lucrez lucrarea venirii cuvântului Meu pe acest sfânt pământ, pământul român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)

 19. dunezeu va trimite cortul lui cu omeni in noul ierusalim si va locui in el rominia sipoporele lumi trbuie sa se pocaiasca inclusiv si india sa nu mai sa se inchine la vaca cai pacat.omeni de pe intreg pamintul pocaitiva ca incepe necazul cel mare si vai cine va sta in fata miniei lui dumnezeu nimeni

 20. Practic la toata ideea de Noul Ierusalim, e ca acest lucru se va intampla in ani si ani si multi dintre noi nici nu vom apuca sa vedem aceste schimbari… Oricum pana la momentul respectiv se va reduce populatia la maxim prin cutremurele care vor venii si multe alte catastrofe, iar daca curentul va cadea de tot imaginativa ce se va intampla dupa 3 zile de la cadere cand omul nu are nici cea mai mica tehnologie de supravietuire fara curentul electric, mai exact, nu va mai fi mancare, iar apoi omul ‘va da in cap’, ca sa nu folosesc expresii mai grave, pt cea mai mica bucata de mancare, ca sa supravietuiasca si bineinteles dupa 30 de zile e normal ca populatia sa fie redusa la sub un miliard din 7 cati suntem acum. Iar daca ati citit toata aceasta ‘filozofie’ despre noul Ierusalim, veti vedea ca tot o situatie de control al planetei va fi, adica in loc de bani vor fi monezile de aur si fiecare va munci si va castiga dupa merit…cum adica dupa merit…parca era vorba de egalitate, si de ce iar controlul asupra monedei, de ce sa avem o moneda, de ce omul sa mai munceasca, ne-am saturat de munca, de ce sa nu avem totul pe gratis, de ce vor sa aduca materiale de constructii din cosmos cand deja le avem, de ce sa adica plante si animale minunate cand deja le avem…numai ca noi sa ne simtim obligati catre ei si sa oferim munci ca sclavii…..totul ar putea fi pe gratis, omul roman stie sa-si puna un fruct si o leguma in curte, stie sa cultive pt el insusi si sa faca totul pt el insusi, de ce sa mai muncesc eu (noi) pt altii ca sa ajung sa fac exact acelasi lucru, dar diferenta e ca ar putea fi pe gratis. Tesla a inventar curentul electric si practic a dovedit ca putem avea energie gratis din cosmos (univers).. la asta nu s-au gandit s-o aduca pe Pamant? numai lucruri materiale se gandesc sa aduca…..Daca chiar asa va ajunge Romania, desi ma-ndoiesc ca va fi ceva de genu, nici nu as vrea sa ajung pe acolo, as prefera sa stau izolat, meditand si ‘muncind’ pt mine insumi….N-ai nevoie de o religie, persoana sau tara sa-ti spuna ce sa faci, cum o sa fi subordonat si in ce sa crezi….de ce judecata de apoi? Dumnezeu stie deja dinainte ce-am facut si poate chiar ce voi face…la ce sa se mai gandeasca….’ma’ stie deja….de ce sa fim judecati? ar trebui sa ne judecam pe noi insine…eu nu judec si nu as vrea sa fiu judecata indiferent de circumstante….as prefera indrumare in loc de judecata, as prefera cunoastere si intelepciune…ca pana la urma ‘cunoasterea inseamna putere’….unde va fi locul in care se tot vorbeste in Zaingeist cum ca totul ar fi gratis si omul ar putea face ce vrea din pasiune si nu a fi nevoit si obligat…..acolo ar vrea sa fiu, ca spiritualitatea ti-o gasesti oriunde ai fi, te poti regasi pe tine insuti oriunde si poti medita in orice colt al lumii…..regretul e ca sunt atatea minuni pe lumea asta si din pacate din cauza monedei suntem trasi in jos si nu avem sansa sa le vedem, sa le cunoastem, sa invatam din alte culturi, sa invatam de la altii, alte limbi straine…….iar povestea se va tot repeta atata timp cat va exista moneda, indiferent de cum va fi ea, in bani, in aur, in timp….

 21. ” vreau sa spun ca de acum 8 ani am citit o carte a profetiei; BATALIA DYNTRE IAD SI RAI. care se va intampla in viitor cand pe intreg pamant va fi haos si purgatoriu. numai romania va scapa. pentru ca dumnezeu va salva romania. asa a prezis contele incapuuciato, care traieste azi in tibet.

 22. Noul Ierusalim nu va fi Romania. Punct.
  Noul Ierusalim va fi in Israel. Nu are nicio treaba Dumnezeu cu tara asta numita Romania (plina de corupti, hoti, mincinosi, tradatori de tara, curvari, vrajitori, preoti mincinosi, etc).
  Asta este o porcarie, sa crezi ca Romania va fi Noul Ierusalim.
  Am ajuns sa inghitim tot ce ni se da.
  Ne meritam soarta!

 23. este bine sa citim povesti,ne mai delectam,destindem dar naivi din cale afara nu putem fi, totul se rezuma la bani implicand cu orice pret felurite intrigi pentru a fructifica scopul.fanatismul se rezuma la spusele unor psihopati,dupa parerea mea.
  pentru a obtine ceva cu orice pret si cu o gandire bolnava santajezi acea persoana sau grup bazandu-se exclusiv pe slabiciunile acestora.cum poti schimba gandirea unui om care a trait o viata cu o idee care crede el sau subconstientul lui ca este corecta?fiecare om isi doreste ceva, ar dori ceva cautand un punct de reper,dar daca l-as informa ca acum nu sunt numai doua puncte de reper ce sunt o sumedenie de puncte prin vointa lui Dumnezeu care este acum doar un spectator care a stiut cum sa iasa din incercarea oamenilor de al cunoaste mai bine dupa parerea mea vor fi mai smeriti si cred si sunt sigur ca nu vor mai incerca sa interpreteze ,sa asocieze,sa distruga,sa repare .cand invoci pe Dumnezeu si fara voia lui il folosesti crezand ca faci un lucru corect inseamna ca faci un pact dar cand a aflat Dumnezeu despre ce este vorba totul s-a spulberat sau s-a nascut intr-adevar frica de Dumnezeu. nimeni nu este perfect, prost nici atat ,ipocrit da,poate de nevoie .de ce trebuie sa credem niste paranoici,masoni,filozofi,pedagogi=pentru ca increngatura aceasta fac ca lucrurile si trairile de zi cu zi sa nu ni se para nu numai fantezie ce chiar o prevestire unei minti bolnave sau poate a unei minti mintite care dupa ce a aflat ce i se induce,provoaca o lasa in voia sortii.daca crezi intr-adevar ca atunci cand produci o suferinta cuiva in mod deliberat ti se vor indeplini dorintele iti spun eu un fost naiv ca gresesti si apoi orice lucru facut de mana omului se cheama lucru manual sau abilitati practice,cine le are.apropo Dumnezeu a luat asupra lui totul ca sa nu mai aiba aceeasi soarta IIsus stiind intr-adevar cum sa procedeze astfel ideea de antihrist s-a spulberat iar povestea fiind cu un final fericit .niciodata sa nu mai invocati pe nimeni pentru ca voua va veti face rau .aceasta poveste are substrat putin masonic fiind increngatura unei minciuni-adevarate dar spulberata,pentru ca se poate trai si prin minciuna,adevar si alte tampenii care le trec prin cap oamenilor.nu am folosit ironia aici pentru ca nu era cazul.semnat un fost naiv.

6 Trackbacks / Pingbacks

 1. clement.media - 2012 şi Dacia-România, în contextul universal | Interviu cu dr. Carmen Harra
 2. Interviu cu Dr. Carmen Harra: „2012 si Dacia-Romania in contextul universal” | AlterMedia România (fondată 2002)
 3. T.V.-M. A.L. (22) Capul de B(l)o(g)ur şi Molia chineză « Muşcătura lui Fenrisúlfr
 4. Profetiile lui Sundar Singh sunt false! “Noul Ierusalim” din Biblie nu va fi niciodata in Bucuresti (Romania)! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal
 5. Profeţiile lui Sundar Singh sunt false! "Noul Ierusalim" din Biblie nu va fi niciodată în Bucureşti (România)! | Secretele lui Lovendal - Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie
 6. MESAJ INTERZIS... DE CINE, DE CE??? - Stirile Pro Prahova

Leave a Reply