La Ierusalim inca se poate auzi sunetul biciului cu care a fost lovit Iisus, dupa 2.000 de ani

Social Media

In Ierusalim la poalele Golgotei se afla stalpul de care a fost legat Domnul lisus Hristos cand a fost torturat la Pilat. Un grup de pelerini s-a apropiat de acest stalp la ora 11 ziua. Stalpul de marmura are diametrul de 20 cm si inaltimea de 70 cm. Pe el se afla o placa de marmura, iar pe placa ard lumanari. Si tot acolo, printre lumanari, pelerinii pun capetele si asculta ceva.

Unul din pelerini a mers in jurul stalpului si si-a pus capul pe placa. Si nu a auzit nimic. Insa, cand si-a alaturat capul de stalp, a tresarit din cauza unui rasunet puternic de bici, care batea cu o putere ingrozitoare un trup. Biciul se avanta in mod regulat si izbea trupul. Rasunetul era atat de puternic incat, atunci cand inchideai ochii, asteptai lovitura.

Intr-o dimineata, in anul 33 d.Hr., Domnul lisus a fost batut, iar peste 2.000 de ani s-a auzit aceasta lovitura de bici.

A doua oara, unul din pelerini au venit la mormantul Domnului lisus la liturghie la ora 12 noaptea. Inainte de slujba, pelerinul a mers iarasi la stalp, a pus capul intre lumanari si a auzit bataia unei inimi. Batea inima Domnului. Si s-a inteles: este noapte, Hristos nu mai este batut cu biciul, de aceea nici nu se mai aude rasunetul biciului.

Momentele acelea in care Domnul a savarsit anumite fapte raman in veci!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply