miercuri, august 17, 2022
AcasăUncategorizedFecioara Maria i s-a infatisat unei persoane atee

Fecioara Maria i s-a infatisat unei persoane atee

Fecioara Maria i s-a infatisat unei persoane atee

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

fecioaramaria2Despre aparitiile inexplicabile ale unor fiinte unanim receptate ca venind din sfera divinului s-au scris, mai ales in ultimele decenii, zeci de lucrari, s-au realizat o multime de filme si reportaje. Numai in ultimele doua secole au fost raportate peste doua sute de aparitii divine, din perspectiva crestinismului, cele mai celebre petrecandu-se la Lourdes, Fatima si Medjugorje. Iata insa ca nu numai in tarile catolice au loc asemenea aparitii, ci si in cele unde religia majoritara este protestantismul. De cateva luni, presa germana relateaza cu lux de amanunte despre viziunile unei femei in varsta de 35 de ani, care sustine ca Fecioara Maria ii apare cu regularitate, transmitandu-i mesaje de speranta pentru credinciosi.

O nemtoaica vindecata de ateism

Fenomenul, care aduna mii de pelerini in satul Sievernich, situat la 20 km vest de Bonn, a fost privit initial cu suspiciune de catre Biserica Catolica, care a trimis chiar o comisie spre a-l studia. Numeroasele vindecari miraculoase ce au avut loc la Sievernich, precum si modestia tinerei femei, care, spre deosebire de unii „vizionari” nu a incercat sa se imbogateasca de pe urma acestei situatii, au fost de natura sa mai schimbe opinia autoritatilor ecleziastice asupra cazului.

Aparitiile, in numar de noua pana acum, au avut loc, de fiecare data, in zile de luni, si singura care o poate vedea pe Sfanta Fecioara este „aleasa” – Manuela Strack. Mai straniu e faptul ca, potrivit martorilor, inainte de a primi acest har, femeia, care este casatorita si are un copil, nu era deloc credincioasa si nici nu frecventa biserica, dar viziunile pe care le-a avut au convertit-o pe loc, la crestinism.

Alte cazuri de aparitie determina Vaticanul sa studieze cazul

Ziarele locale au relatat despre infaptuirea multor vindecari, privite ca miraculoase, una dintre cele mai remarcabile fiind a unei femei cu cancer in faza terminala, a carei boala s-a ameliorat considerabil dupa ce s-a rugat la Sievernich. De asemenea, se scrie despre un copil handicapat care si-a revenit in totalitate, in urma unei vizite in mica asezare unde s-a aratat Fecioara Maria. Initial, episcopul de Aachen, Heinrich Mussinghoff, indemnase multimile de credinciosi sa nu mai dea ascultare zvonurilor, si sa nu mai vina la Sievernich.

Dar veritabilele anchete la care oamenii Bisericii au supus-o pe vizionara, precum si vindecarile ce au continuat sa aiba loc, l-au determinat pe inaltul prelat sa fie mai indulgent si sa ceara Vaticanului numirea unei comisii speciale, pentru a stabili daca aparitiile de la Sievernich pot fi oficial apreciate ca fiind „miraculoase” – dupa cate se stie, din sutele de aparitii mariale, doar cateva, printre care Fatima, Lourdes si Knock, in Irlanda, au fost acceptate de catre Biserica Catolica.

Potrivit spuselor Manuelei, aparitia ar fi mereu aceeasi: „Este o femeie tanara, de o frumusete extraordinara, invesmantata intr-o pelerina alba si purtand pe cap o coroana de aur. In mana stanga poarta un sir de matanii, cea dreapta e indreptata catre inima, de unde tasneste un manunchi de raze de lumina”.

Nimeni nu poate contesta realitatea fenomenului

Aparitiile au loc de fiecare data in apropierea statuii Fecioarei, ridicata in curtea bisericii din Sievernich, si, in ciuda interesului manifestat de mass media, vizionara nu a dorit niciodata publicitatea, refuzand sa raspunda intrebarilor reporterilor, dar acceptand sa fie anchetata de Biserica si sa povesteasca miilor de credinciosi despre mesajele de pace, iubire si speranta pe care Sfanta Fecioara i le-a transmis.

„M-am simtit imediat ce am atins statuia Fecioarei proaspata si plina de energie. Imi venea sa alerg prin multime si sa-i imbratisez pe toti oamenii aceia si sa le spun ca am gasit dragostea lui Dumnezeu”, spune o femeie, in vreme ce un alt pelerin marturiseste „Am simtit o caldura intensa, in tot corpul, atunci cand am atins statuia Fecioarei”. Pana si preotul protestant din sat, Herbert Kleemann, a ajuns sa fie convins ca la Sievernich se produce ceva miraculos, desi este cunoscuta respingerea categorica, de catre religia protestanta, a cultului icoanelor si statuilor, precum si refuzul de a crede in realitatea aparitiilor divine.

„Cu atat mai mult, nu se poate spune ca viziunile Manuelei se datoreaza unui misticism religios, ori ca ar fi produsul propriei minti. Eu o cunosc de multi ani pe femeie si pot sa spun ca era o ateista pe care n-am vazut-o vreodata intrand in biserica. Si totusi, Fecioara nu ni s-a aratat noua, credinciosilor, ci a ales-o tocmai pe ea, parca pentru a demonstra ca nu trebuie sa ne indoim ca aceste aparitii sunt adevarate”, declara preotul.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.